writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del

clock-img

18.10.2009, 09:55

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps
user posted image user posted image user posted image

spps da ti nebo jezik ven padno, kak s tem jezičkom hitiš... user posted image user posted image  user posted image

Jaz pa šibam zdaj k kolegici na kafe, pol pa na fuzbal, te pa na kosilo k tašči!

Se tipkamo..čawči user posted image user posted image

jaz grem pa pospravljatuser posted image user posted image user posted image  jeeeeei!

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

18.10.2009, 10:16

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma user posted image user posted image user posted image

dobra ideja! user posted image če praviš, da je tako dobra res. Zadnjič sem šla v knjižnico in je tista druga, Znanost o vzgoji razgrabljena. user posted image

clock-img

18.10.2009, 10:16

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

VSE NAJBOLJŠE MOJI PRINCESKI TJAŠI ZA 7 MESECOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2009, 10:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Vzunaj je lep sonček, mi bomo pa zgleda kar doma. Tija... user posted image Čist na meji je in nočem je okol vlačit.
Sva pa z Niko spali skoraj do pol 10h user posted image . Mi je kr nerodno, ko tašča je pa s Tijo ponoč ful slabo spala. Mala se je premetavala in jamrala... boga je, no. Zdej seveda že celo dop. laufajo risanke.

clock-img

18.10.2009, 10:24

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

oj čveke..kako ste...mi super,,tia se že ob vsakem predmetu dvigne na noge..pa tud puzat po vseh 4 se je naučilauser posted image ..zdaj 2dni je bolj slabo jedla in danes vidim zakaj...prikukal je ZOBEKuser posted image ,je lepo viden,pa tud zelo je presekano....toliko za seznam

clock-img

18.10.2009, 11:17

clock-img

čebeica maja

pencil-img

830

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vzunaj je lep sonček, mi bomo pa zgleda kar doma. Tija... user posted image Čist na meji je in nočem je okol vlačit.
Sva pa z Niko spali skoraj do pol 10h user posted image . Mi je kr nerodno, ko tašča je pa s Tijo ponoč ful slabo spala. Mala se je premetavala in jamrala... boga je, no. Zdej seveda že celo dop. laufajo risanke.

a pl vas nebo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za TIJO

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

clock-img

18.10.2009, 11:20

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno.
Lepo se mejte, če boste meli piknik. user posted image

clock-img

18.10.2009, 12:30

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Držte pesti za Leo od mameM, da ne ostane v bolnici. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2009, 12:53

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa???kaj ji je??vse me je stiskalo ko sem to prebrala..ah bogi ti mali,najbolj nastradajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2009, 13:14

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

18.10.2009, 14:08

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Verjetno ima bronhitis. Bosta ostali noter kakšen dan ali dva, da naredijo preiskave.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2009, 17:25

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Za Tijo  user posted image

clock-img

18.10.2009, 17:25

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

oj čveke..kako ste...mi super,,tia se že ob vsakem predmetu dvigne na noge..pa tud puzat po vseh 4 se je naučilauser posted image ..zdaj 2dni je bolj slabo jedla in danes vidim zakaj...prikukal je ZOBEKuser posted image ,je lepo viden,pa tud zelo je presekano....toliko za seznam

Bravo Tia user posted image user posted image

clock-img

18.10.2009, 17:26

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

No, pol pa za Leo mal več pikapok

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.10.2009 17:27:20 >

clock-img

18.10.2009, 19:52

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, pol pa za Leo mal več pikapok

ja res...se mi smilijo ti otroci...še posebej ko je bronhitis...vem kako je bil leo s tem laringitisom,in od tega naprej je 1leto kašlal,,samo bronhitisa ni imel hb..in upam da mala ne bo imela..moj mož v otroštvu je vedno imel ....za leo pikapokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2009, 19:59

clock-img

čebeica maja

pencil-img

830

Ne, ne bo nas. Glej, tud v Ce nismo šli zarad tega njenega kašljanja in vročine. Ne bi rada, da bi čisto obležala, pa da bi se po možnosti še kdo nalezel od nje. Čeprav po moje da ni hujšega, pa vseeno.

čer
Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS  z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo.
Feliša hvala, še ponovimo.

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

clock-img

18.10.2009, 20:07

clock-img

yania

pencil-img

2031

Oj...jaz sem pa kar utrujena, predvsem v noge....špičaki niso več za mene,,,vsaj v formo bom mogla pritiuser posted image

Imali smo se lepo, prestali krst, šele zdaj smo prišli domov,,,,Timon spi, Najo slišim ko nekaj dol pri mojih joka...kaj vem, mogoče je spet Iza kaj na njo skočila, ko je tako igriva (naš kuža....),,,

slikice ravno nalagam....mogoče katera pade gor,,,samo ne danes..mogoč pa...

se slišoimo..

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

18.10.2009, 20:19

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: spps

oj!

kako ste?
Jaz bi morala it pospravit,pa se mi ne dauser posted image

Čebela kak se maš v šoli?

Taša si se streznila?user posted image user posted image

nimam še nekih obveznosti, tak da fajn user posted image user posted image kaj pa ti? nikjer te ni več za videt... tak da sklepam, da maš gužvo...

clock-img

18.10.2009, 20:21

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma user posted image user posted image user posted image

dobra ideja! user posted image če praviš, da je tako dobra res. Zadnjič sem šla v knjižnico in je tista druga, Znanost o vzgoji razgrabljena. user posted image

ja, tisto bi tudi imela. ne vem če mam sploh dovolj sorodnikov, glede na to, kaj vse bi imela user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2009, 20:24

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

držimo. kaj z dihanjem ma probleme user posted image user posted image user posted image user posted image boga reva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Midva greva pa jutri v šoping. Sama in sam za sebe kupovat! user posted image

Mi smo bili pa tudi danes v Cityparku, kera gužva user posted image ampak smo kar hitro opravili, ker smo šli zelo načrtno šopingirat in jaz sem seveda spet en kup denarja zapravila za svoje umetnije user posted image user posted image

pa če ti pa gre od rok. to ni zapravljanje denarja, to je v bistvu naložba user posted image pa pokaži kdaj kako svojo umetnijo...

hvala za nasvet, kako bom stroške zagovarjala pred možem user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

upam, da so tvoji kaj bolj dojemljivi kot moji user posted image jaz namigujem že par let (vsako leto za kaj drugega), pa ne vem, a se delajo blesave al ne štekajo al pa dajem slabe namige user posted image

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

VSE NAJBOLJŠE MOJI PRINCESKI TJAŠI ZA 7 MESECOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

ojoj, a tako hudo je? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

čer
Škoda ker vas ni bilo, pišla je FELIKS  z družino in smo imeli mini piknuk, imeli smo se lepo.
Feliša hvala, še ponovimo.

Maja, hvala vam za gostoljubje user posted image moj mož je rekel, da je bilo prav fino, sta se moška očitno fajn zaštekala user posted image seveda, zdaj pridete pa vi na naš konec Dolenjske user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem