writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del

clock-img

22.10.2009, 20:50

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja, kje pa je Najaa, Persida, spps,Čebelica, trinity in ostale?? 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 20:56

clock-img

yania

pencil-img

2031

Oj...evo moj miško se je zbudil ker prej ni podrl kupčeka...itak...sem vedela,da se bo...
Sem pa mu vseeno dala Ventolin, glede na to da se je zbudil, pred tem pa sem štela dihanje, pa je še vseeno malo visoko, 37, mormo vsaj na 30 spraviti,,,tak da zjutraj in zvečer dajemo še Ventolin...

Kak frutolino ve to,,,jaz sem tudi imela takšnega pri Naji, ko je pisalo z mlekom, vsaj zdi se mi nouser posted image ...pa sej je vse z mlekom-čokolino, čokolešnik, rižolino, frutolino, keksolino,,,a niuser posted image  Ali ve o čem drugem?..
no naš je trenutno zvečer mešanico bananine kaše in neke mešane sadne kašice od Milupe,,,sem spregledala, da je banana gor narisana, pa sem odprla in mislila, da je navadna riževa, zmešam skupaj, da ni tako močna sadna, sladka, nakar mi zelo zadiši banana,,,grrr....kolk sem bila jezna, pa 3 tedne je lahko odprta...user posted image tako da zdej morva to popapat...user posted image

Najaa, gleda kmetijo...ostale pa ne vem...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

22.10.2009, 20:59

clock-img

pencil-img

3845

TUdi jaz kukam malo kmetijouser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

22.10.2009, 20:59

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

yania .. škoda da sem embalažo vstran vrgla, bi šla glih pogledat. Gre pa se o Podravkinem Frutolinu ja user posted image
user posted image user posted image za timona, da bo dihanje čimprej spet OK

clock-img

22.10.2009, 21:02

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ja, kje pa je Najaa, Persida, spps,Čebelica, trinity in ostale?? 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spps je bila na tečaju knjigovodstva in se ji trenutno nič ne dauser posted image user posted image user posted image  tak,da sem vas prišla pozdravit in se tipkamo jutri user posted image

user posted image  ja,grem pa še na 2dcl piva, jaauser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 22.10.2009 21:04:14 >

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

22.10.2009, 21:02

clock-img

yania

pencil-img

2031

yania .. škoda da sem embalažo vstran vrgla, bi šla glih pogledat. Gre pa se o Podravkinem Frutolinu ja user posted image
user posted image user posted image za timona, da bo dihanje čimprej spet OK

pa sej če se prav spomnim, sem bila takrat tudi jaz zmedena, ko je gor pisalo z vodo,,,zdej se mi nekaj sanja...hmuser posted image ma ne vem..

hvala za pikepokice....user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

22.10.2009, 21:04

clock-img

pencil-img

3845

To je to to...

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

22.10.2009, 21:06

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Dober večer priletim in odletimuser posted image .Samo vam povem ,da smo danes imeli na hiši na fasadi miljone pikapolonic.Res ,pa ne hecam se .To še nisem vidla.Pa okol pri sosedih so tudi.Od kod toliko pikapolonic nimam pojmauser posted image .

clock-img

22.10.2009, 21:07

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer priletim in odletimuser posted image .Samo vam povem ,da smo danes imeli na hiši na fasadi miljone pikapolonic.Res ,pa ne hecam se .To še nisem vidla.Pa okol pri sosedih so tudi.Od kod toliko pikapolonic nimam pojmauser posted image .

to pomeni da boste imeli vso leto srečo user posted image

clock-img

22.10.2009, 21:08

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Oj...evo moj miško se je zbudil ker prej ni podrl kupčeka...itak...sem vedela,da se bo...
Sem pa mu vseeno dala Ventolin, glede na to da se je zbudil, pred tem pa sem štela dihanje, pa je še vseeno malo visoko, 37, mormo vsaj na 30 spraviti,,,tak da zjutraj in zvečer dajemo še Ventolin...

Kak frutolino ve to,,,jaz sem tudi imela takšnega pri Naji, ko je pisalo z mlekom, vsaj zdi se mi nouser posted image ...pa sej je vse z mlekom-čokolino, čokolešnik, rižolino, frutolino, keksolino,,,a niuser posted image  Ali ve o čem drugem?..
no naš je trenutno zvečer mešanico bananine kaše in neke mešane sadne kašice od Milupe,,,sem spregledala, da je banana gor narisana, pa sem odprla in mislila, da je navadna riževa, zmešam skupaj, da ni tako močna sadna, sladka, nakar mi zelo zadiši banana,,,grrr....kolk sem bila jezna, pa 3 tedne je lahko odprta...user posted image tako da zdej morva to popapat...user posted image

Najaa, gleda kmetijo...ostale pa ne vem...

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Timona

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

zgleda,da je bila invazija pikapolonic v vaših koncih-sem že na čveku v 3 dni zasledila, da je bilo ogrooomno pikapokuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Jaz frutolino tudi z vodo mešam vsepovsod pa res ne rabita met mleka zravenuser posted image .
spps - huda slikauser posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

spps ti si faca! Kako sliko si gor dala.. user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

lepo bodite- Lahko noč user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

pencil-img

3845

se podpišem pod tole letos pa še drugo leto

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

22.10.2009, 21:09

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

te pa hitro domov prileti da boš jo ti tudi melauser posted image

clock-img

22.10.2009, 21:09

clock-img

pencil-img

3845

Spps potem si ga pa le privošči ampak je pa dobra slikcauser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

22.10.2009, 21:10

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: spps

good night mrs. monkey user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

čjaz jo že imam-kr se z tabo družim 

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: cita

se podpišem pod tole letos pa še drugo leto

Iz vajinih ust v božja ušesa.To pomeni da bomo počasi celo noč spali?user posted image

clock-img

22.10.2009, 21:11

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišem

clock-img

22.10.2009, 21:12

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

čjaz jo že imam-kr se z tabo družim 

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 21:12

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

22.10.2009, 21:13

clock-img

pencil-img

3845

Tkole si pa naša Lia privošči uživanje na obisku...

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

22.10.2009, 21:13

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Nič grem danes pravi čas v posteljo .Lahko noč.PERSIDA MA VAS RADAuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem