IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
KAJ PA NAJ JAZ NAREDIM, DA BO DETE JEDLO Z E L E N J A V O????? Pa to ni mogoče, da je ne bi marala, če jo pa jaz obožujem!!!
kaj pa če ni lačna...??? Timon če je lačen je tudi kaj takega, ko drugače ne mara najbolj...no zdej vse že je, samo na začetku sva se borila s sadjem...meni pa s pitjem nekaj štrajka...no danes je v celem dnevu popil 2 tretjini tavelike aventove stekleničke...sej ne vem če je to dovolj,,,no pa zjutraj 180 mleka, pa pred spanjem 120 mleka, po mlečni kašici...
Kaj pa če takrat ko vi kaj takšnega jeste,
da ji daš iz roke?... to je Timonu zelo všeč...probaj...kako cvetačko, samo malo stisni in ji daj, ali brokoli....kolerabico ima tudi rad naš miško...pa sej mi vse je,,res vse...vsaj to..
Timon je danes imel korenček, pa papriko, polovičko ene male..pa krhelj bučke z lupino vred.....potem pa sem noter dala 2 žlički prosene kaše in na koncu sem dala žličko kisle smetane in še 2 koščka mesa , govejega iz rižote, ki jo je moja mami skuhala.....vse je pojedel,,,pa je bilo ogromno tega,,,samo sva spet miksala...ma kar mislim da mi ne bo jedel, če ne bom....ah.....
no kolegica mi je prinesla eno malo in eno veliko bučko Hokaido

...tako da jutri pade krompirček, piščančji mesek pa košček bučke,,,zagotovo ne bom miksala...bom pa noter zmešala en kiri, če je že tema danes njem....