writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 5. del

clock-img

06.11.2009, 08:29

clock-img

Leela

pencil-img

3101

katmat a ni mal kičast. Motoristka bi mogla kaj bolj šarf imet, vsaj kakšno bodico zraven

clock-img

06.11.2009, 08:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

O kako je luškan user posted image

Zakaj si pa od 3 pokonc?! Tija?

tija je bla pokonc za futranje...drugac je pa spala...mal sem slabe volje pa ne morm spat pol (poleg dolocenih oseb)

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tud jaz bi si dala tatu...kam si ga boš pa dala???

Drugač smo pa super spali in Maj ima že prvo rudnouser posted image

nevem se...pomoje noga....

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

katmat a ni mal kičast. Motoristka bi mogla kaj bolj šarf imet, vsaj kakšno bodico zraven

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tale bo janu v spomin....

clock-img

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jutro! Končno sem se naspala. Je pa zato imel moj ene 100x relacijo naša soba - mašina soba. Je revca ful kašljala, pa se odkrivala...pol je pa ob pol šestih ustala. Se mi moj kr mal smili...mah lažem....sej jst sem pa prejšnjo noč vstajala.

Zarja je spala od 8 do 7 in že spet spi.

Christiana, res so nemogoči tile zdravniki. Ne moreš verjet koko si podajajo.

Meni se je najbolj svinjsko zdelo, ko je bil pokojni stric pri nas na obisku in ga je neki zvilo. Smo šli v ZD in so rekli, da more v LJ na klinični ampak mu nič ne pripada (prevoz), ker je tuj državljan, bla bla bla. Pridemo v KC, čakamo ko utrgani na urgenci ene dve uri, ko končno pride sestra kao vzet kartico, pa reče stric, da je samoplačnik. V momentu je bil v ordinaciji, spedenan, kavo so mu skuhale...

Bronhopulmin svečke sem včerej dobila in so zakon, za vse hripavčke in hropkote. Narejene so iz olja bora in topijo sluz, da jo dojenček lahko pokaka, ker ne zna izkašljat. Zarji sem dala zvečer eno in ni celo noč niti enkrat zakašljala. Zej zjutraj je ene dvakrat ampak vse drugo kot recimo včerej dopoldan. Al je zgolj slučaj, da se je pozdravla al so za to krive svečke pa ne vem.

clock-img

clock-img

Leela

pencil-img

3101

lake meni tudi.

christiana te P so res "smešni", lahko njim ko so par kilometrov stran od otroka ki joka. Ti kirurgi pa res no , a se ne znajo zment po telefonu.

maja, jaz bi kar kakšne krokse zbrala pa zaenkrat mam dost čevljev (realtivno) , L. popoldne še pomerim zimske škorne, če so mu prav.

danes bo spet dolg dan, ker dežuje in ne greva ven

clock-img

06.11.2009, 08:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tud jaz razmišljam o gležnju...samo ne vem kaj in malo cvikam kok boli

clock-img

06.11.2009, 08:34

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

tija je bla pokonc za futranje...drugac je pa spala...mal sem slabe volje pa ne morm spat pol (poleg dolocenih oseb)

Eh, mal bi ga spet užgala (v sanjah) pa bi blo user posted image user posted image

clock-img

06.11.2009, 08:35

clock-img

Leela

pencil-img

3101

user posted image

clock-img

06.11.2009, 08:37

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Bronhopulmin svečke sem včerej dobila in so zakon, za vse hripavčke in hropkote. Narejene so iz olja bora in topijo sluz, da jo dojenček lahko pokaka, ker ne zna izkašljat. Zarji sem dala zvečer eno in ni celo noč niti enkrat zakašljala. Zej zjutraj je ene dvakrat ampak vse drugo kot recimo včerej dopoldan. Al je zgolj slučaj, da se je pozdravla al so za to krive svečke pa ne vem.

hvala za nasvet user posted image

clock-img

06.11.2009, 08:38

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dvakrat si rodila ddddddddddddddddddddddddddduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.11.2009, 08:38

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Eh, mal bi ga spet užgala (v sanjah) pa bi blo user posted image user posted image

sm ga kr u zivo

clock-img

06.11.2009, 08:40

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

sm ga kr u zivo

Ja kaj je pa spet naredu?

clock-img

06.11.2009, 08:42

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Leela, jst nisem nikoli hotela crocsov, potem sem jih pa za RD dobila in so mi ful udobni. Bom najbrž škornje vzela za po dežju (so vseeno lepši od navadnih gumi škornjev) in mogoče tiste, ki sem link prilimala. Za vozičkat bodo super se mi zdi.
Morm sam počakat do devetega, da se mi kreditna kartica sprosti, ker mam nabasano (next pa to user posted image ).

clock-img

06.11.2009, 08:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dvakrat si rodila ddddddddddddddddddddddddddduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja user posted image a veš k ne vem...

clock-img

06.11.2009, 08:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a to je samo za tamaučke...al tud za večjeuser posted image ...pa kje se dobi???

clock-img

06.11.2009, 08:46

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sm ga kr u zivo

u dont want to know

clock-img

06.11.2009, 08:50

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jutro!

Spali okej. Mala je tečna že navsezgodej. Šibam k prijateljici v Škofja loko.

Tatu na gležnju-boli. Tam kjer je spodej kost povsod boli. A se da zdržat.

clock-img

06.11.2009, 08:51

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

sm ga kr u zivo

u dont want to know

O đusi....seveda hočem

clock-img

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

a to je samo za tamaučke...al tud za večjeuser posted image ...pa kje se dobi???

Piše od 4. meseca naprej. 2 svečki na dan. Kupiš v lekarni.

clock-img

06.11.2009, 08:52

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jaz bi tut vedlauser posted image  user posted image

clock-img

06.11.2009, 08:53

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Piše od 4. meseca naprej. 2 svečki na dan. Kupiš v lekarni.

Ja, ampak sem poguglala in se to dobi samo na obali?! user posted image

clock-img

06.11.2009, 09:00

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

bom rekla sam neprimerno obnasanje do tije

clock-img

06.11.2009, 09:02

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

bom rekla sam neprimerno obnasanje do tije

smotko, kr še ga dej!

Majana, pri nas se dobijo. So od gorišlih lekarn.

clock-img

06.11.2009, 09:03

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!

Spali okej. Mala je tečna že navsezgodej. Šibam k prijateljici v Škofja loko.

Tatu na gležnju-boli. Tam kjer je spodej kost povsod boli. A se da zdržat.

tanja kje ga pa ti skrivas???user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.11.2009, 09:03

clock-img

Anonimen

živjo

kako kaj?

pa adijo, mi ni za pisatk.......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem