writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 5. del

clock-img

22.10.2009, 13:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

SLIIIIIKICEEEEEE!!!

tamala je tok cute

ja halooooo dej slike!

poki tisoče pikapok da te pozdravijo!

clock-img

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

KatMat, da ne boš mislila, da sm pozabla nate. Včeri mi ni zneslo najdet fotoaparata, danes pa tko naliva, da tudi za dnar ne grem ven fotkat! Dobiš, čim mal neha.

Kaj bi jst jedla? Čveka, ti si na dieti, kaj kuhaš danes? Jst se tut probam mal držat...no včeri sem se zvečer najedla kruha in pršuta user posted image

Dudi, nimamo, ker mamo tobija. Zgleda pa fanj. Kaj pa če bi mu dala od lupince noter? Meni zgleda podobno kot od MC lupince.

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

A ma kera seznam za FB, ker jaz ne vem kera je kera, pa tud vseh še nimam gor. Prosim.

zame zihr ves...k sm edina pod nickom od descauser posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 13:10

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

KatMat, da ne boš mislila, da sm pozabla nate. Včeri mi ni zneslo najdet fotoaparata, danes pa tko naliva, da tudi za dnar ne grem ven fotkat! Dobiš, čim mal neha.

Kaj bi jst jedla? Čveka, ti si na dieti, kaj kuhaš danes? Jst se tut probam mal držat...no včeri sem se zvečer najedla kruha in pršuta user posted image

Dudi, nimamo, ker mamo tobija. Zgleda pa fanj. Kaj pa če bi mu dala od lupince noter? Meni zgleda podobno kot od MC lupince.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni panike....bos ze k bos...pol bove pa se kaksno o ceni rekle ok??

clock-img

22.10.2009, 13:12

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

SLIIIIIKICEEEEEE!!!

tamala je tok cute

ja halooooo dej slike!

poki tisoče pikapok da te pozdravijo!

jo nisem se nic slikala....jo bom...pa vam jo pokazem...zdej se mi zdi da ma se vecji nasmeh ko las ni vecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 13:14

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

clock-img

22.10.2009, 13:15

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

evo ena bucka za noc carovnic

clock-img

22.10.2009, 13:16

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Pokica....tisoč user posted image , da boš čimprej OK! Naj že ugotovijo, kaj je narobe.

KatMat...tvoje slikce tudi zaboga! Pokazat se ne prideš, slik tut nočeš gor dat...ajde dej jih na FB. In lahko bi si že svoj account odprla ti kura kurasta user posted image Tko pa moj gleda kaj si jaz to z enim decom tako vneto dopisujem. Me bo še z valarjem lovil okoli!

clock-img

22.10.2009, 13:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maja mal drugačna je ta blazina...pa še pritrdiš jo lahko ker te od lupinice ne bi mogla...pa sej ni draga 20€.

clock-img

22.10.2009, 13:18

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Pokica....tisoč user posted image , da boš čimprej OK! Naj že ugotovijo, kaj je narobe.

KatMat...tvoje slikce tudi zaboga! Pokazat se ne prideš, slik tut nočeš gor dat...ajde dej jih na FB. In lahko bi si že svoj account odprla ti kura kurasta user posted image Tko pa moj gleda kaj si jaz to z enim decom tako vneto dopisujem. Me bo še z valarjem lovil okoli!

sej ga mam...mala putka...kr poglej pr blue

clock-img

22.10.2009, 13:19

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

sej ga mam...mala putka...kr poglej pr blue

ma ma ...mam jaz tudi

clock-img

22.10.2009, 13:20

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Poki user posted image user posted image user posted image  user posted image

Katmat, a vaju bomo lahko kaj videle?

Dudi, jaz tega nimam...

clock-img

22.10.2009, 13:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

aha....to ja......taka si a???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 13:25

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Poki user posted image user posted image user posted image  user posted image

Katmat, a vaju bomo lahko kaj videle?

Dudi, jaz tega nimam...

zdele pancka....pol ko bo pokonc vam pa poslikam mojga soncka...

clock-img

22.10.2009, 13:28

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Ja pa tale mala putka ni nikoli prijavljena za klepet. Sam dedc je vedno gor user posted image

clock-img

22.10.2009, 13:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Ja pa tale mala putka ni nikoli prijavljena za klepet. Sam dedc je vedno gor user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ce mam pa miljonsko farmo tam...ne da se mi se enkrat od zacetka....jhihihih

clock-img

22.10.2009, 13:37

clock-img

majana79

pencil-img

8822

poki user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo vse ok user posted image

Kati sej tvoje kodre bi tut rade vidle user posted image

clock-img

22.10.2009, 13:40

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

poki user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo vse ok user posted image

hihihi...sem ko ena flamenko dancerka...z rozico v laseh

clock-img

22.10.2009, 13:45

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

tamala spi ze dve uri...neki je narobe

clock-img

22.10.2009, 13:46

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

hihihi...sem ko ena flamenko dancerka...z rozico v laseh

Ajde, nehej zaj****** in pokaži že slikooooooooooo! user posted image KatMat. Neki rajcaš, pol pa nč.

clock-img

22.10.2009, 13:48

clock-img

majana79

pencil-img

8822

user posted image Dej bod vesela, moj se po pol ure zbudi vedno. Mogoče ji vreme paše

clock-img

22.10.2009, 13:49

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ah kaj če bit narobe...je bla pač mal bolj utrujena pa spi

clock-img

22.10.2009, 13:54

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Kaj bote dons kuhale?

se mi zdi da je samo cveka napisala? user posted image Madona sem sklerozna... user posted image

clock-img

22.10.2009, 13:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ker pri nas hujšamo in zdravo živimo bo zelenjavna juha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 14:06

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Živjo punce!
No, midve sva doma, končno...Hana ima res kar močan refluks, tako da je dobila zdravila, čez 2 meseca pa imamo kontrolo, da vidimo, če je akj bolje. Sicer pa so jo kar namatrali-se mi je ful smilila. Ampak vsaj, da je zdaj za nama. Utrujena sem ful, je bil celo noč kraval.Pa še pazit sem mogla, da si cevk ne populi. Zdej čakam, da zaspi, da bom šla še jaz lahko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem