writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 5. del

clock-img

23.10.2009, 10:12

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mas Zs ajetam

clock-img

23.10.2009, 10:25

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Kati maš ZS.

clock-img

23.10.2009, 10:28

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jutro. Noč je bla grozna. Zarja se že dere.

Kati, mene tudi dodaj!

clock-img

23.10.2009, 10:34

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

user posted image

STOPIMO SKUPAJ!!!!!ZBERIMO SREDSTVA ZA NAŠO MALO KLARO GLORIJO!

-KATMAT
-BLUEEYES
-LAKE
-MAJANA79
-LEELA
-OLIVEOYL
-MAJCH
-LEDENKA
-TANJA
-*LINA*
-FLASK_A
-AJETAM
-MAJA1488

clock-img

23.10.2009, 10:35

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

bravo Kati briljant ajdija,..
mene tudi dodajuser posted image user posted image
user posted image ...

gremo na zajtrk midve s Tajo,.. smo spale do zdej,...user posted image

ful lep dan se obeta je taaaaaak sonček lep...

obožujem pozna jutro ko smo vsi spočiti....user posted image

clock-img

23.10.2009, 10:36

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

-KATMAT
-BLUEEYES
-LAKE
-MAJANA79
-LEELA
-OLIVEOYL
-MAJCH
-LEDENKA
-TANJA
-*LINA*
-FLASK_A
-AJETAM
-MAJA1488
-ZOJA10
-PAPUANG

< Sporočilo je popravil KatMat -- 23.10.2009 10:49:44 >

clock-img

23.10.2009, 10:36

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Punce, kolk vas je iz Ljubljane??
Če se dobite v Lj, kje se dobivate?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

23.10.2009, 10:39

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

žabe...zbrale smo ze čez 200 eu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.10.2009, 10:39

clock-img

Anonimen

christiana - kakorkoli že, vedi da smo s teboj in da lahko računaš na nas. V stiski spoznaš prijatelja in tukaj smo živ dokaz, da smo tvoje prijateljice in ti želimo iz vsega srca pomagati. Če dobiš napotnico - potem superca, v nasprotnem primeru pa bomo stopile skupaj in ti pomagale, zato se ne sekiraj, vsaj kar se tega dela financ tiče - prav ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.10.2009, 10:40

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

vse povsod...rudnik,tivoli....

clock-img

23.10.2009, 10:41

clock-img

Anonimen

mislim, da se dobivajo v tivoliju.

Jest pa razmišljam, kam naj se damo danes popoldan. A je kera za kakšen kofe ? Bi se kar do lumpija v mercator zapeljala...

clock-img

23.10.2009, 10:44

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Majana... najprej tebi vse čestitke za novo zvezdicouser posted image user posted image user posted image Zdaj pa v nove boje... user posted image
BBAJA... dobrodošla... bolje pozno kot nikoli user posted image Lušten fantič je tale tvoj Jurij...
Tanja...super, da je tole za vama.user posted image za Hano. So jo prijateljčki pogrešali na plavanju... Specializacijo boš dobila slej ko prej...

clock-img

23.10.2009, 10:46

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

mi smo imeli tut burno noč. Najprej jst nisem mogla zaspat, pol se je moj zbudil pa bedel, pol je še tamal začel sredi noči govorit, da sem ga umirila samo z joško user posted image Zdej je pa po treh urah budnosti parkrat potegnil in zaspal user posted image Upam, da vsaj za kakšni dve uri ahahha...sem že sporočila katmat, da tudi mene doda na seznam za christiano, bova oba z mojim nekaj dala. Ga pridno obveščam o napredku naših zmajčkov, tako da vse ve, kaj se dogaja user posted image

Danes moram pa še neki v cp skočit na hitro, malo stanovanje spucat, če bo čez vikend slučajno kdo od familije uletel, jutri je pa itak bratova poroka. Bo šel vikend spet ekspresno hitro mimo.

clock-img

23.10.2009, 10:47

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

žabe...zbrale smo ze čez 200 eu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

23.10.2009, 10:48

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

christiana - kakorkoli že, vedi da smo s teboj in da lahko računaš na nas. V stiski spoznaš prijatelja in tukaj smo živ dokaz, da smo tvoje prijateljice in ti želimo iz vsega srca pomagati. Če dobiš napotnico - potem superca, v nasprotnem primeru pa bomo stopile skupaj in ti pomagale, zato se ne sekiraj, vsaj kar se tega dela financ tiče - prav ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.10.2009, 10:51

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res ste pravi angeli.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

23.10.2009, 10:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

morm it tamalo na josk dat...pridem nazaj

clock-img

23.10.2009, 10:53

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Pediatrinja še kar ni nič klicala za termin ultrazvoka glaviceuser posted image user posted image user posted image , pa je rekla, da ne bo pozabila, upam, da res ni.
V ponedeljek sem v Ljubljani, pregled imamo med 12. in 13. uro, pa bi vas rada vidla in spoznala, kdo so ti angeli, ki nam pomagajo v teh težkih trenutkih,

clock-img

23.10.2009, 10:54

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav!!!
Res ste izjemne ženskice.

clock-img

23.10.2009, 10:57

clock-img

lake

pencil-img

3955

Kje je sonček? V Ljubljani ga ni user posted image

A še kera skoz dobiva krave. Dve sm dobila za darilo, zdej pa vsakič ko pržgem FV dobim dve kravi v nabiralniku. Pol mi bojo pa vse nazaj vzel.

Christiana Lahko se zmenmo v ponedeljek, magar v Supernovi, al pa v Tivoliju če bo sonček.

clock-img

23.10.2009, 11:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tud mene dodajte user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.10.2009, 11:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

-KATMAT
-BLUEEYES
-LAKE
-MAJANA79
-LEELA
-OLIVEOYL
-MAJCH
-LEDENKA
-TANJA
-*LINA*
-FLASK_A
-AJETAM
-MAJA1488
-ZOJA10
-PAPUANG
-DUDICA1

clock-img

23.10.2009, 11:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

NO sej sm se samauser posted image

clock-img

23.10.2009, 11:05

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Kje je sonček? V Ljubljani ga ni user posted image

A še kera skoz dobiva krave. Dve sm dobila za darilo, zdej pa vsakič ko pržgem FV dobim dve kravi v nabiralniku. Pol mi bojo pa vse nazaj vzel.

Christiana Lahko se zmenmo v ponedeljek, magar v Supernovi, al pa v Tivoliju če bo sonček.

Kje je Supernova?

clock-img

23.10.2009, 11:07

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Pediatrinja še kar ni nič klicala za termin ultrazvoka glaviceuser posted image user posted image user posted image , pa je rekla, da ne bo pozabila, upam, da res ni.
V ponedeljek sem v Ljubljani, pregled imamo med 12. in 13. uro, pa bi vas rada vidla in spoznala, kdo so ti angeli, ki nam pomagajo v teh težkih trenutkih,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pridem takoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem