IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Christiana... Ne vem... Samo nasvet bi dala. Glede na to, da sta oba vidno izmučena (se vidi tudi po vajinem pogovoru), se malo organizirajta.
Tvoj mi je zelo všeč- povedal ti je, da ne zmore več. To veliko moških ne prizna. Tako da se mu lahko zahvališ, ker lahko zdaj naprej ukrepata.
Bodita s tamalo izmenično. Nekaj časa ti, nekaj časa on. Po par ur se menjajta. Pojdi na bazen, se naplavaj in potem pojdi k Klari Glorii. Potem naj gre on nekam se sprostit, pa pride nazaj... Vglavnem- oddahnita si od tega mučenja, nafilajta si baterije, zaslužita si.
bazen...ha ha ha ha

, dobra ideja, ampak bazen je daleč daleč od mene (pa edinina normalna sta v hotelu Habakuk cena:
4-urna vstopnica odrasli - 19eur
In V Fontani do 4 ure
celodnevna - 12 eur
Jaz nimam izpita za avto (vozim na lastno odgovornost po njivah in travnikih in podiram vaške znake)

. No ja nazadnje sem to počela s Passatom, ko sem si baterije nafilala z mal preveč Uniona. Ampak Passat je bil že iz vseh strani potolčen, z Nubiro pa tega ne smem počet (pol bomo spet brez avta), pa komi smo jo nabavl.
Če pa grem na bazen z busom, so pa slabe veze, morem pa it na Slivnica - Maribor, potem pa na mestnega naprej...
Se pa izmenjujeva pri mali. Trenutno se moj dragi sprošča ob čiščenju peči, jaz se pa grem sproščat ob likanju in zlaganju oblek...
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.