writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 5. del

clock-img

26.10.2009, 09:46

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

tanja pridna!!!!!!!!!!!!!!!tanja a prides na rudnik danes???

Katmat, a to se redno dobivate?? bi kdaj tudi jst mogoče prišla, vendar sem pa odvisna od avta, ker imava zaenkrat samo enega, pa hodi moj z njim na šiht, in se bi mogla prej zmenit.. tako da preždim v kamniku večino časa..

ja seveda...dobrodosla....

clock-img

26.10.2009, 09:47

clock-img

Anonimen

no jz sem pa že v petek se šla ustrižt, k sem bla tud že potrebna striženjauser posted image

no drugače sem pa rz sprehoda in zunaj je prov prijetno hladno, tako da sve se z niko nadihale svežga zraka in zdej spi user posted image user posted image

clock-img

26.10.2009, 09:50

clock-img

majuška10

pencil-img

554

cveka, pridna!! mi se še nismo niti oblekli, niti še pojedli, tko da bomo šli ven šele čez kakšno uro. upam, da ne bo dež.

KatMat, ob kateri uri pa se ponavadi dobite?

clock-img

26.10.2009, 09:58

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

cveka, pridna!! mi se še nismo niti oblekli, niti še pojedli, tko da bomo šli ven šele čez kakšno uro. upam, da ne bo dež.

ponavadi se dop. ampak ni nujno...tko malo mesano

clock-img

26.10.2009, 09:59

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

mi smo se pa fino naspali. Smo šli včeraj zgodaj spat-se ni zgodilo že celo večnost, da bi bili vsi trije že pred deseto v postelji. In tamal se je zbudil samo okoli polnoči, pojedel in spal do sedmih user posted image pa še takrat ni težil, ampak samo malo gledal naokoli, tako da smo do osmih potegnili. Ko bi le bilo tako več noči, ne samo danes. Je zjutraj potem sam eno joško spraznil, tako da sem si iz druge malo sčrpala, ker je bla že čist polna, pa bom dala danes v kašico za spremembo, da ne bo samo z vodo tega jedel.

Tako, danes bo dan za počivanje. Smo pretekli teden skos tok okol laufal, da je čas, da se malo sprostimo. No, vsaj jaz user posted image

clock-img

26.10.2009, 09:59

clock-img

Anonimen

ja midve sve zgodne k morve tima do 8h dostavt v vrtcuuser posted image

clock-img

26.10.2009, 10:07

clock-img

Leela

pencil-img

3101

maja, zoja kdaj se kaj dobimo? Kadar bosta imeli čas pa povejta.

http://www.askdrsears.com/about.asp

to je link od strani od dr.searsa enega najbolj znanih am.pediatrov. Tam kjer je (desno) main topics najdeš vse. Meni so njegovi nasveti zelo vredu.
Dudi mogoče daj na seznam ?!? Itak bo treba ta seznam ažurirat, saj kapljice za krče recimo kmalu ne bodo več aktualne.

clock-img

26.10.2009, 10:16

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!

Smo vstali že ob 6ih. Zdej pa Hana spi prvo rundo.Jst bom pa likala....user posted image

O, PRIDNAuser posted image

Kaj pa imate to za en pogreb... Kdo od bližnjih?user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 26.10.2009 10:17:38 >

clock-img

26.10.2009, 10:29

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a pol bove sam jest pa blue????al kaj????

clock-img

26.10.2009, 10:32

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Katmat, jaz bi z veseljem, pa ne grem. Jaka ima neke čudne pike, mogoče se mu kaj razvija. Kašljava pa ko norca. Mi je žaluser posted image

Razen če katera želi kašelj pa potencialne norice. Sicer jaz res upam, da ga je samo komar tako grdo popikal.user posted image

clock-img

26.10.2009, 10:36

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!

Smo vstali že ob 6ih. Zdej pa Hana spi prvo rundo.Jst bom pa likala....user posted image

O, PRIDNAuser posted image

Kaj pa imate to za en pogreb... Kdo od bližnjih?user posted image

Očetova sestrična.

Drugače pa:Hana je že 3.dan pojedla okrog deci in pol kašice z jabolčkom in Plazmon piškoti, pa pol noče več pit pri meni. To torej pomeni,da sva nadomestile dopoldansko dojenje?Sej vem, da je najbrž smešno vprašanje, ampak sem malo izgubljena s to GH....

clock-img

26.10.2009, 10:36

clock-img

lake

pencil-img

3955

Jst tud najbrž pridem.

Zdele greva pa mal ven, sončka očitno ne bo.

clock-img

26.10.2009, 10:37

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

to je link od strani od dr.searsa enega najbolj znanih am.pediatrov. Tam kjer je (desno) main topics najdeš vse. Meni so njegovi nasveti zelo vredu.
Dudi mogoče daj na seznam ?!? Itak bo treba ta seznam ažurirat, saj kapljice za krče recimo kmalu ne bodo več aktualne.

Jst jutri nebi, v sredo pa komot. Kakšno je pa vreme napovedano?

clock-img

26.10.2009, 10:38

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

super lake...vsaj ena...pa ajetam upam

clock-img

26.10.2009, 10:38

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

mogocec v sredo tudi jaz in blue

clock-img

26.10.2009, 10:39

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Mi gremo v NM, je zdej dokončno, tako da naju tudi žal ne bo. Se pa mene tudi nekaj loteva in sem slabe volje. user posted image

clock-img

26.10.2009, 10:41

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tanja, upam da hitro mine, pogrebi so grozniuser posted image

Mislim, da sta nadomestili en obrok, jauser posted image Če ne želi več pit, je najbrž sita. Super vama greuser posted image

clock-img

26.10.2009, 10:42

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mi gremo v NM, je zdej dokončno, tako da naju tudi žal ne bo. Se pa mene tudi nekaj loteva in sem slabe volje. user posted image

Hitro rukni enega takratkega, pa pol ponovi vajo na pol ureuser posted image Boš pregnala vse bacileuser posted image

clock-img

26.10.2009, 10:43

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Hitro rukni enega takratkega, pa pol ponovi vajo na pol ureuser posted image Boš pregnala vse bacileuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2009, 10:45

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Super KatMat, pa Dudica bo najbrž tudi lahko ane.

clock-img

26.10.2009, 10:50

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

mogocec v sredo tudi jaz in blue

Ce bo v sredo Jaka že v varstvu, pridem tudi jazuser posted image

clock-img

26.10.2009, 10:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mogoce...sreda je se dalec....

clock-img

26.10.2009, 11:00

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

pismu in ta herpes...zmer ga z necem zataknem pol mi pa kri tece

clock-img

26.10.2009, 11:01

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

mogoce...sreda je se dalec....

eh....jst se 2x obrnem pa je že sreda. Je pa res, da me je kr neki skupej, tko da ta obrat traja mal dlje kot pri drugih user posted image

Super FLAŠKA, upam, da ti rata. Pa OLIVA bi tudi že lahko prišla.

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 26.10.2009 11:02:41 >

clock-img

26.10.2009, 11:03

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

pismu in ta herpes...zmer ga z necem zataknem pol mi pa kri tece

kam ga pa zatikašuser posted image user posted image user posted image Pust žnable pri miru!

Jaz ga pa nimam več. Samo še tini wini krastica je ostala. Najkrajše celjenje herpesa v mojem življenjuuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem