cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Dolenjke, 2. del

clock-img

16.02.2010, 16:58

clock-img

rea27

pencil-img

1776

triš, nya..vama pošljem stvari po pošti? Imam že prav slabo vest....Je to že tolk časa tukaj, pa med prvimi sta plačali!?!?!Dajta mi na zs naslove poslat pa vam bom te oblekicep oslala, ok?

Jaknik, zadnjič si napisala, da si super zadovoljna z nextovimi stvarmi, pa Alex tudi, no pa jaz sem tudi ful zadovoljna!! MOram rečt nekaj, čeprav nas malo okli prinesejo, ko imajo tako bedno valuto oz. prevrednotovanje (ko je pa funt skoraj kot euro)..ej, tukaj, ali v BC ali v Pikapolonici ali pa kaj vem kje še: nisem dobila ničesar temu podobnega. Ali so bili materialni nikakvi, ali je bila potem cena ful visoka, ali pa sploh niso imeli nič pametnega..beri: nobenih kjutkanih cunjic!! Tako, da bom jaz definitivno ostala pri NEXTu, jih bom malo pohecala, če bi za slovenijo dal kako ugodnost, glede na to da vedno ful zapravmo..nekaj sem jim sicer že pisala, pa nobenega odgovora...

Joj...sej, vem da je totalno neumesno...mal ta tema mal ta tema...ma, mi je 5re8 res ful žal..mam kr en slab občutek..al spomine,al kaj..mah...še dobr da se gremo zdej pokazat naši teti pa stricu pa bratrancem, pa prababici..pa bom mal pozabla...5ra8 tebi pa želim čimprejšnje okrevanje in čimprejšnji črtici na testu!!!!!

p.s. spet mal šaltam teme..nisem uspela prehvalit vseh maškar in snežnih podvigov!! Bravo za nas!!!!

rea27

clock-img

16.02.2010, 18:33

clock-img

Anonimen

5ra - user posted image user posted image user posted image , upam, da čimprej spet ugledaš plusekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 19:54

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

evo mene , maškare so danes feštale . jaz sem bila miška oz. velika miš user posted image user posted image user posted image . moji varovančki - eden je bolan eden je bil prelep levček punčika naša princeska je bila pa pravi kloven .

aja , da vam povem tole štorijo .

včeraj je imela manca v šoli nastop za upokojence in potem smo šli v razred na pogostitev , učiteljica vpraša starše, kaj bomo za pusta . lejga zlomka, naša manca na ves glas, mami bo krof oči pa marmelada , vsi so krepal od smeha , jaz pa sem bla rdeča k karžl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

clock-img

16.02.2010, 20:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

triš, nya..vama pošljem stvari po pošti? Imam že prav slabo vest....Je to že tolk časa tukaj, pa med prvimi sta plačali!?!?!Dajta mi na zs naslove poslat pa vam bom te oblekicep oslala, ok?

jaz bom jutri po plavanju priletela, če ti je ok?

clock-img

16.02.2010, 20:45

clock-img

Anonimen

5ra - jaz ti lahko rečem le - vem, kako ti je, sam verjemi vsaka stvar se zgodi z namenom - vem, da ti je to zdaj najbrž nesmiselno, sam boš vidla, tudi tebe čaka sreča. Drži se.

clock-img

16.02.2010, 21:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.02.2010, 21:21

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ja pol sta pa sam še obra al pa tokac

clock-img

16.02.2010, 21:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.02.2010, 21:32

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

jp pol je pa tokac

clock-img

16.02.2010, 21:37

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Da uletim mal vmes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ste vidle TOLE

clock-img

16.02.2010, 21:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.02.2010, 21:45

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

a da je obra tok priden user posted image user posted image user posted image  no to je pa lepo slišat user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 22:02

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Da uletim mal vmes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ste vidle TOLE

uporabna informacijauser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 22:09

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

ste vidle TOLE

uporabna informacijauser posted image user posted image user posted image

hvala, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 22:12

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

IZVIRNO SPOROČILO: nya

5ra - jaz ti lahko rečem le - vem, kako ti je, sam verjemi vsaka stvar se zgodi z namenom - vem, da ti je to zdaj najbrž nesmiselno, sam boš vidla, tudi tebe čaka sreča. Drži se.

Če lahk, se podpišem pod tole.

clock-img

16.02.2010, 22:17

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ja tudi take inf. prav pridejo- malo prišparaš

clock-img

16.02.2010, 22:25

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

evo pa še eno veliko maškarco user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

16.02.2010, 22:29

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

uau mami kaka lepa miš si bla, pa kukšen siiir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 22:31

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

sir za veliko miš , namreč obožujem sireuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 22:40

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

aaaa =) prav fletna si

clock-img

16.02.2010, 22:41

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

user posted image user posted image  hvala

clock-img

16.02.2010, 22:50

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

evo otroka (tavelk user posted image in tamal) spita, mami si je pa eno pivoo privoščlauser posted image

clock-img

16.02.2010, 22:51

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

oooo user posted image user posted image user posted image  mami . tudi to nam zapaše . cheers

clock-img

16.02.2010, 22:56

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

hvalauser posted image ja res prav pašeeeuser posted image user posted image malo miru in je tok fajnuser posted image  

user posted image   user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.02.2010, 08:04

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Dobro jutro,

na hitrco eno vprašanje - tamičkena je zgrmela s postelje in si malo udarila v ustnico in v glavico (vem s tem se ni za hvalit user posted image user posted image user posted image ), pa me zanima kdaj je treba otroka k zdravniku peljat, kako ravnatpo padcu - pitje, hranjenje,.....???
Sem jo pustila taveliki za čuvat, pa vidim da ji je še ne smem zaupat, pa tud če grem sam v drug prostor .....

Šibam.......k tamali......pa s taveliko greva se v šolo vpisat

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 17.2.2010 8:05:50 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem