writing-img

RE: Dolenjke, 2. del

clock-img

24.02.2010, 14:02

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

o vem, vem, pa to od cveta do cveta letijo bzzzbzzzbzzzz.

no sej če bi bla pa rada moja prjatlca na fb ,pa le napiš pa te dodam user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

clock-img

24.02.2010, 14:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.02.2010, 14:12

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

meni je vseeno za uro , če vsem vstreza ob 13 se lahko ob 13 pa rea pride ko bo pokosla user posted image user posted image user posted image . user posted image

clock-img

24.02.2010, 14:49

clock-img

rea27

pencil-img

1776

IZVIRNO SPOROČILO: živka

ha ha user posted image user posted image

Za soboto lahhko tudi malo prej ali kasnej. lahko npr ob 14h.

kul ob 14 mi paše..lahko pa, kot rečeno prej, pa jaz malo zamudim :)

rea27

clock-img

24.02.2010, 14:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

no user posted image user posted image user posted image  3 smo že ena še nič ne obljubi user posted image user posted image , katji sem pa jaz na FB  sporočila

jst bi tud prej, če se da, ker naš gre takrat spat - no, sej mogoč pa še bolš, da pridm sama, k drgač sm leteča, razen če majo tam kak sesalc, pol pa sploh ni panikeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 14:52

clock-img

Anonimen

o vem, vem, pa to od cveta do cveta letijo bzzzbzzzbzzzz.

no sej če bi bla pa rada moja prjatlca na fb ,pa le napiš pa te dodam user posted image user posted image user posted image

jst mam eno novo frendico na fb, pa ne vem, ktera je user posted image  - a mogoč ktera od vas?

clock-img

24.02.2010, 14:57

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

jaz ziher ne .

no pol pa tko babe moje 14:00 v soboto v čajarni

clock-img

24.02.2010, 14:58

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

jaz mam od rr ja samo štrumfek in princesko na fb

clock-img

24.02.2010, 14:59

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

aja rea me pa ne mara in je nimam . joke pravi , da je ni več med fb-jevkam

clock-img

24.02.2010, 15:02

clock-img

Anonimen

aja rea me pa ne mara in je nimam . joke pravi , da je ni več med fb-jevkam

men se zdi, da je nazaj user posted image
pa maš moj zs

clock-img

24.02.2010, 15:03

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

nya- o ti mater maš vse moje znanke oz. od anje sinčka merkam , goga je moja taprava prjatlca taka družinska user posted image user posted image  same profesorce

clock-img

24.02.2010, 15:08

clock-img

Anonimen

Dan!!!!!! Končno sem spet prišla do compa!!!!user posted image user posted image user posted image Nisem pa nič uspela brat za nazaj. Kaj je novga? Ste še vse ok?

Naš Aljaž je imel v petek sistematiko, dolg je 72,5 cm in težak 9900g. Pol je pa še mal zbolu, zdej je pa spet vse ok.

Hja, me pa ni blo, ker se nam je totalno sesipal comp. user posted image user posted image user posted image Sm mela kr mal krizeuser posted image user posted image .

No, no, naj mi plis kjera na hitr mal napiše kaj je novga!!!!!

clock-img

24.02.2010, 15:09

clock-img

Anonimen

O šit čebela, kak avtar pa maš touser posted image

clock-img

24.02.2010, 15:13

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

tak da te mal dvigne ha ha ha

uglavem next se naroča spet pa vs tudi

pa v soboto se dobimo v čajarni pridi obaveznoooouser posted image user posted image user posted image user posted image  14 :00

clock-img

24.02.2010, 15:18

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

jaknik- obvezno moraš za nazaj prebratuser posted image user posted image user posted image

jaz sem se pa upala trdit, da te ni nč gor, ker so ti deca zbolela in ne moreš do compa srutauser posted image user posted image user posted image . upam , da nisi jezna user posted image user posted image  

clock-img

24.02.2010, 15:23

clock-img

Anonimen

nya- o ti mater maš vse moje znanke oz. od anje sinčka merkam , goga je moja taprava prjatlca taka družinska user posted image user posted image  same profesorce

al jst sm tud profesorca user posted image  - z gogo sva skup delale na otočcu, z anjo se pa zdej poznava par let

clock-img

24.02.2010, 15:26

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

vidš, vidš  profesorce user posted image user posted image user posted image

ja gogi je zlata  bi morale ta vikend skupaj malo ven pa se meni ni dalo , ja prav ste prebrale meni se ni dalo .user posted image user posted image user posted image . glih gledam zdej med frendi tvojimi , ksenja barbo je moja žlahtnica

clock-img

24.02.2010, 15:27

clock-img

Anonimen

vidš, vidš  profesorce user posted image user posted image user posted image

ja gogi je zlata  bi morale ta vikend skupaj malo ven pa se meni ni dalo , ja prav ste prebrale meni se ni dalo .user posted image user posted image user posted image . glih gledam zdej med frendi tvojimi , ksenja barbo je moja žlahtnica

njo, pa poznam iz Krke, smo skup delale v kozmetiki - mi je pa njen bratec tak simpatičen dečko user posted image

clock-img

24.02.2010, 15:30

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

tehle se bo treba pa izogibat z simpatičnimi bratci user posted image user posted image user posted image

rea-  porka mejdun zunej , da me boš stslna na fb- ju user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 15:40

clock-img

Anonimen

user posted image , zarad trapastga virusa sm skor next zamudilauser posted image . Kdaj pa naročateuser posted image . Ja, bom pa probala mal prebrat za nazaj, sam da se zvečeri, pa da mladiče v mižule spravim.user posted image

Za VS pa glih še nism.....bo treba prej kak trebušnjak naredit....sam kaj ko ni časauser posted image .

clock-img

24.02.2010, 15:43

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

kdo se oglaša za trebušnjake user posted image user posted image user posted image  k si ploska čez trebuh k dilauser posted image user posted image

jaz si bom mogla umislt nekaj za malo manjšo rit , TOPLICE user posted image user posted image user posted image  sam nekdo mora it z mano ,da bo dubu močne roke

clock-img

24.02.2010, 15:56

clock-img

Anonimen

Ja, včasih sem imela res ploski trebuh. Celo tut po drugi nosečnosti. Zdej po tretji pa noče nazaj...user posted image Pa ko plosknem po njem se trese ko puding user posted image user posted image user posted image .

clock-img

24.02.2010, 16:03

clock-img

majch

pencil-img

1422

ooo jaknik, lepo, da si nazaj...o trebušku pa kar tiho bodi...user posted image ko boš brala za nazaj, boš vidla, da ti v resnici čist fajn greuser posted image

Babe, jaz sem čist ubita...nič pametnega delala, pa čist brez energije. Kr spat bi šla...Sobota je pol ob 2?

I'm back and I'm bad.

clock-img

24.02.2010, 16:53

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

tako v soboto ob 14 :00

clock-img

24.02.2010, 18:18

clock-img

rea27

pencil-img

1776

čebeli..ni me na fbju..nya..od kje ti info????user posted image user posted image ti kar neki veš o men...mojga brata poznaš..hmm..da nisi ti kak tajni agent...
Ne, na fb me ne bo več, no way.. evo mamo rr pa gmail pa telefone, pa naše kofetkanje v čajarni :)

Jaknik..naročamo čez vikend, oz. v ponedeljek..ok?

rea27

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem