IZVIRNO SPOROČILO: Alex01
Hvala rea
Sej ti rečem, da mam občutek, da pred osmimi leti niso tako komplicirali oz taka priporočila niso bila (al sem pa jaz v zmoti
).
mislim, da res ne..ker ko se moje kolegice pogovarjajo, ki imajo sedaj že velike otroke (tam nekje kot tvoj alex) vse po vrsti razlagajo, kaj se pediatrom dogaja sedaj...
Po mojem mnenju, je to vse en hudo močan lobij farmacije, ker že apriori mora vse nafilat s tabletmi, ker je prehrana tolko drugačna... Vse je degenerirano, vse je umetno, povsod sami aditivi, konzervansi, barvila in parfumi..bljak če mene vprašaš..Tako, da..hja...po moje je najbolje če delaš po neki tvoji preprosti logiki in ne nasvetu ostalih - kaj bi otrok sedaj že moral ali ne smel..Mi hodimo na Otočec oz. Lutrško selo po sadje in zelenjavo, ki jo gospa sama goji doma, je pridelana naravno, oz. vsaj kolikor se da naravno.. kar pa se tiče ostalih izdelkov, jih če se le da kupim bio ali eko pridelane. Sadje imamo tudi doma tako, da tukaj ni prehud manjko...
Vse ostale stvari, ki pa imajo gluten ali kak drug "moteči" faktor...jaz tako pravim, kaj pa aditivi, ki jih je vse polno v frutkih Fruchzwergih, Danonejih, in kaj jst vem kje vse še..Ji raje dam polento, kjer na pakungi piše..sledi glutena, kot pa frutke...
tmho hhhehehehe.. (*that's my humble opinion)