writing-img

kdaj evrokrem

clock-img

19.10.2009, 15:47

clock-img

Anonimen

Zanima me kdaj ste prvič dale svojim otrokom evrokrem namazan na kruhu ali pa margarino in marmelado pri kateri starostiuser posted image

clock-img

19.10.2009, 15:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.10.2009, 15:52

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Evrokrem po  2 letu,margarino pa prej.
kdaj točno ne vem,je bila pa domača in ne kupljena

clock-img

19.10.2009, 19:04

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz sem mu maslo in domačo marmelado ponudila okoli 8. meseca.

clock-img

19.10.2009, 19:48

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

jaz sem z eurokremom kar začela uvajati gosto prehrano user posted image

poskusila je definitivno šele po 1. letu, pa še zdaj skoraj nikoli ne je nutele (2x na leto v palačinkah user posted image ). če že, se mi zdi boljša ideja kakšna 100% marmelada, to bi lahko dala že prej.

clock-img

19.10.2009, 20:37

clock-img

Anonimen

Ja kaya- res se mi zdi smešno da si napisala da si z evrokremom začela uvajati gosto hrano.Nevem kaj je tukaj tako smešnega kot se tebi očitno zdi če sem vprašala kdaj so začele dajati evrokremuser posted image user posted image Mislim da je zato tale forum da si imenjujemo mnenja in izkušnje.Ali se tebi ne zdi takouser posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 14:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.10.2009, 10:00

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pri kakem letu že. Evrokrem mislim, prej pa skoraj da ne, ker je imela (tavečja) alergijo na čokolado.
Maslo in margarino in marmelado pa prej, kaj vem okol 11m mogoče.

clock-img

22.10.2009, 10:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

23.10.2009, 12:19

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Marmelado in maslo (margarine ne maramo) pri enih 10 mesecih, mogoče celo malo pozneje. Viki kremo pa je prvič probala pred kakšnim mesecem, se pravi po 1. letu.

clock-img

23.10.2009, 12:38

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Kmalu bo 1 leto in ni še sprobal margarine, masla, marmelade ali evrokrema na kruhu. Ima zelo rad suh kruh in ne vidim potrebe, da packam neki gor. Je pa že sprobal palačinko z domačo slivovo marmelado.

Pijči, si pozabla vklopit gumbek za humoruser posted image

clock-img

23.10.2009, 13:05

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Kmalu bo 1 leto in ni še sprobal margarine, masla, marmelade ali evrokrema na kruhu. Ima zelo rad suh kruh in ne vidim potrebe, da packam neki gor. Je pa že sprobal palačinko z domačo slivovo marmelado.

Je pa palačinka brez vsega zagotovo boljša kot suh kruh brez vsega. user posted image

clock-img

23.10.2009, 13:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Je pa palačinka brez vsega zagotovo boljša kot suh kruh brez vsega. user posted image

Tebi pa meni že, sam njemu je suhi kruh svetiuser posted image , ni boljše jedi, tak da ne ga žalituser posted image . saj mogoče bi tudi suho palačinko imel raje, sam sem mu uturila namazano in pozna samo namazano

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 23.10.2009 13:17:53 >

clock-img

23.10.2009, 13:17

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Tebi pa meni že, sam njemu je suhi kruh svetiuser posted image , ni boljše jedi, tak da ne ga žalituser posted image

user posted image

clock-img

23.10.2009, 13:20

clock-img

rija

pencil-img

15589

pri 8 mesecih je jedel VSE. kar je pač imel rad. evrokrem ni v njegovem izboruuser posted image

...vox populi...

clock-img

23.10.2009, 15:54

clock-img

koala

pencil-img

5539

Evrokrem je poskusil pri enih 18-ih mesecih, margarine ne kupujem, maslo in marmelado pa je jedel pri 9 mesecih.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

23.10.2009, 15:58

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: pijči

Zanima me kdaj ste prvič dale svojim otrokom evrokrem namazan na kruhu ali pa margarino in marmelado pri kateri starostiuser posted image

evrokrem namazan na kruh mu ni glih bil všeč ko sem mu dala parkrat, je pa jedel namazanega na palačinke pred 1. letom, mislim da je bil star 10 mesecev. Margarino in marmelado pa nekje okrog 1. leta. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

23.10.2009, 18:15

clock-img

Anonimen

Katy78-sem mogoče tebi kaj takega napisalauser posted image user posted image Nevem pa kaj je tuki takega da bi po tvoje morala UKLOPITI GUMB ZA HUMORuser posted image user posted image

clock-img

23.10.2009, 18:18

clock-img

Anonimen

KATY 78-se opravičuje  mislila sem na Hope2.

clock-img

23.10.2009, 18:34

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

smeh ne škodi, ti ga kar vklopi,ne glede na vseuser posted image . Napisala pa sem glede na tvoj odgovor kayi in ti tvoji modri vprašaji tako hudo bijejo, da čist zameglijo smejoče smajlije in pol zgleda, kot da si hudauser posted image . pa brez zamereuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 23.10.2009 18:44:19 >

clock-img

23.10.2009, 19:10

clock-img

Anonimen

Pa še vseeno nevem zakaj to tebe motiuser posted image saj nisem napisala tebi, mogoče pa ti vedno odgovoriš namest drugihuser posted image Ti pa kar imej ukloplen svoj gumb upam da veš kdaj ga je treba izklopitiuser posted image  pa brez zamereuser posted image

clock-img

23.10.2009, 19:17

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: pijči

Mislim da je zato tale forum da si imenjujemo mnenja in izkušnje. Ali se tebi ne zdi takouser posted image user posted image

Tule si že sama odgovorila zakaj je forum, torej s elahko vmešem kdaj koli in kakor koli v debatouser posted image

clock-img

23.10.2009, 19:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

23.10.2009, 19:23

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Za pokakat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne kakaj po temiuser posted image

clock-img

23.10.2009, 19:29

clock-img

Anonimen

Hope2-saj nisem rekla da se nesmeš vmešati na forumih samo ne odgovarjaj na vprašanja ki so namenjena čisto drugi osebi.Zdaj pa tvoji smajli izgledajo kot da si hudauser posted image LEPO SE IMEJ IN LEP VIKENTuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem