writing-img

ali katera???

clock-img

14.06.2005, 11:24

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

No, super, pa se je premaknila zastopanost žensk, ki si znajo zorganizirati s partnerjem preživljanje prostega časa na fifty/fifty:bravo:.

clock-img

14.06.2005, 11:29

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pa sploh ne vem v čem je problem če sta ob otroku oba starša. V tem primeru je samo hočeš/nočeš - če hočeš ti rata, če nočeš pa ne. Samo odločit se je treba. Nekaj pove že terminologija "... ko grem jaz ven pa ati pazi otroka..." Ja halo no - svojega otroka pa ja ne paziš, s svojim otrokom SI. Je pa fino ja, jamrat, da nič ne moreš, pa da si utrujen...

clock-img

14.06.2005, 11:37

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Kjer je volja, tam je pot.

Morda obrabljen rek je še kako resničen.

clock-img

14.06.2005, 21:26

clock-img

SISI25

pencil-img

729

MEni pri mojih dveh nikakor ne rata. Smo si pa sami krivi, ker bi se ves čas samo okoli nosila. Eden pa obeh nikaor ne more nosit. PA ko sta zaspana nikaor skupaj ne zaspita, morata biti vsak v svoji sobi, je že čudež če skupaj zaspita.....
Ampak je vsak dan bolje, tako da še vedno upam na tiste moje kafetke in podobno.

clock-img

15.06.2005, 01:56

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Jaz sem sama z malim, ea babica je na drugem koncu Slovenije, druga je pa blizu, a si ga ne upam pustit. Je pa res da nisva z malim nič doma, skoz se sprehajava, če ne drugega pa po trgovinah in kofetkih.
Želela pa bi si da bi imela vsaj kako uro na teden prosto da bi dokončala diplomo, pa je žal nimam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem