writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

10.12.2009, 17:07

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_
tako punce... jaz sem obležala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2009, 17:10

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma ne za se eno,za tisto od zadnjic.:)

Joj nisem tle se napisala,ma nasa lara od sobote hodi.:)

user posted image user posted image user posted image user posted image   welcome to the clubuser posted image

clock-img

10.12.2009, 17:12

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

leda, jaz pa skoraj vedno med pospravljanjem mislim na tvojo pomočnico in sem vedno bližje temu, da te prosim za številko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a do mb bi tud prišlauser posted image ...bi že, samo cifra bi bila duplauser posted image

clock-img

10.12.2009, 17:22

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

FIŠI kukuc

clock-img

10.12.2009, 17:22

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

kaj sva sami? jst mam ju3 dopust JUHUHUHU

clock-img

10.12.2009, 17:24

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK
in kje bo tale fešta?

ah, to je službena novoletna zabava.
ne bova z MTY skupaj, ampak vsaka na svoji lokaciji user posted image

Lepo......

clock-img

10.12.2009, 20:06

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

aha............jaz pa ništa,a !!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, lepo, da si se vsaj tukaj oglasila.user posted image

V takem šusu sem zadnje čase, da ni časa še za gsm. Tehnika je postranska dejavnost, te pokličem čez vikend. user posted image

clock-img

10.12.2009, 20:07

clock-img

pf

pencil-img

4436

Juhu. user posted image Bravo punca.

clock-img

10.12.2009, 20:10

clock-img

pf

pencil-img

4436

Alenka pozdravi se.

Pridne bodite. Dve minuti sem za kompičem, pa sem že zaspana, grem pod tuš. Nočka.

Sva pa bile danes z Lano v prazničnem mestu pri nas v gradu. Je videla vlakec, pa vrtiljak, pa ogromno lučk. Ji je bilo všeč.

clock-img

10.12.2009, 20:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Alenka pozdravi se.

Pridne bodite. Dve minuti sem za kompičem, pa sem že zaspana, grem pod tuš. Nočka.

Sva pa bile danes z Lano v prazničnem mestu pri nas v gradu. Je videla vlakec, pa vrtiljak, pa ogromno lučk. Ji je bilo všeč.

ojla!!!user posted image

pa nočko.user posted image

clock-img

10.12.2009, 20:12

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

yihaa! Sm zvedla,da iscejo ljudi,s tocno takimi karakternimi znacilnostmi,kot jih imam jaz! Neke teste smo resvali takrat na razgovoru.. Tko da sm vabljena na se en razgovor.. :):)
Pikapoke za vseee bolane... za vas,ki niste pa za preventivo!:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za tvoj razgovor!!!

clock-img

10.12.2009, 20:14

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2009, 20:18

clock-img

leda

pencil-img

1480

eda, jaz pa skoraj vedno med pospravljanjem mislim na tvojo pomočnico in sem vedno bližje temu, da te prosim za številko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a do mb bi tud prišlauser posted image ...bi že, samo cifra bi bila duplauser posted image

jaz sem že razvajena. bi jo mela vsak teden user posted image

sicer pa ugotavljam, da se bo vsaj nekaj očkov peljalo v avtu do ljubljane čez dva tedna. najljubši bo sicer v službi, ampak jaz nisem navajena slovenceljskih delitev. pri nas vsi žuramo in vsi deco pedenamo. tko da so seveda dobrodošli tut moški; recimo tut zband, da ne bo pomot.

clock-img

10.12.2009, 20:19

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

oziroma moj mož je reku, da vabi na kuhan vin v času ko bomo me sept. setankovale pri lediuser posted image

ha ha - midve s kolegico greva jutri ven (če se večerjici od 18.00 do 20.00 lahko tako reče) in seveda mojemu dragemu pred par minutami zvoni telefon - ga že ni več, sta šla s kolegičinim dragim na drink user posted image

clock-img

10.12.2009, 20:21

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

leda - polovično potrjujem - prideva, če ne pride kaj vmes

clock-img

10.12.2009, 20:25

clock-img

leda

pencil-img

1480

leda - polovično potrjujem - prideva, če ne pride kaj vmes

super. spadata med tiste, ki bi jih res rada spoznala.

glih tuhtam kako super, da mi je varstvo ušlo v ameriko. sem zato jutri doma dopoldne z elo in bom obdržala kuči še zojo. tko da bo babji žur, dokler ne pride najljubši, jaz pa se popoldne švignem kulturno udejstvovat v zagreb. in se vrnem v soboto. juhuhu.

clock-img

10.12.2009, 20:38

clock-img

ključek

pencil-img

9047

29.12.2009...........

alenka
bubi
fiši
lara
račka
jazzy
me to you (mogoče)

clock-img

10.12.2009, 21:03

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

29. (mislm, da sem si praw zapomnila)
iščem družbo za po Ljubljani za mojga moža
oziroma moj mož je reku, da vabi na kuhan vin v času ko bomo me sept. setankovale pri lediuser posted image

Kr doma nej ostane... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

10.12.2009, 21:17

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

FIŠI kukuc

takrat sem že šlauser posted image

clock-img

10.12.2009, 21:18

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

aha............jaz pa ništa,a !!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, lepo, da si se vsaj tukaj oglasila.user posted image

V takem šusu sem zadnje čase, da ni časa še za gsm. Tehnika je postranska dejavnost, te pokličem čez vikend. user posted image

zdaj se bom še pa jaz oglasilauser posted image ........ lahko bi mene tud kdaj poklicala...magari med vikendomuser posted image

clock-img

10.12.2009, 21:19

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Alenka pozdravi se.

mi bomo pa zdaj enkrat šli v mesto......včeraj smo se samo skozi peljali, pa je pikec spal.....

clock-img

10.12.2009, 22:15

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

ha ha, pa mi je ratalo spet malo sem pridetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj zdaj se kaj dogaja??

clock-img

10.12.2009, 22:23

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

tuga ti i jaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

clock-img

10.12.2009, 22:30

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Evo mene spet malo ... Sem samo zadnjo stran prebrala in vidim, da boste okupirale ledo in da Lara hodi. Bravo!

Mi pa malo zidamo spet in mamo bajto ojojojoj nastlano. Pa me briga. Zdaj pač v čevljih hodim spat. No, samo do postelje, seveda, hihi. Ko bojo šli delavci, bomo meli generalno, do takrat pa ne mislim vsak dan drgnit (kar bi pred 2 letoma še sigurno delala).
Grem še malo počekirat, če mam vse za jutri za službo pripravljeno pa spat! Nočka!

clock-img

10.12.2009, 22:32

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

tuga ti i jaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

...i jaAaAaAaAaAAAAAAaaaaa... hihi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem