writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

10.12.2009, 22:32

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...na obe, ki sta zdaj gor na rr sem mislila danes.... kahlo in meta...user posted image

za meto.... sem si mislila, da če mi rata v LJ prit, bi bilo fajn, da se spet vidimouser posted image ..

kahlo ....tebi pa sem hotla povedat to, da ima naš tud sedaj od petka diagnozo elastični gležnjiuser posted image , do sedaj pa o tem nikoli govora......  ..... ampak to ni nič takega.....pač kasneje shodijo.....ampak shodijo  definitivno in preverjenouser posted image .... so pa drugače bolj elastični......in ne tako trdi, kot včasih komu rečejo...ker tisti ta trdi prej shodijo, ampak ne morejo biti baletniki npr.user posted image

....tako da, vidve z Ronjo kar lepo počasi.....se daleč pride..... pa je potem toliko lažje, ker obvadajo zadevo....

....a si jutri zjutraj našihtu? se lahko slišiva?

clock-img

10.12.2009, 22:34

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

tuga ti i jaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

...i jaAaAaAaAaAAAAAAaaaaa... hihi

smo že tri ......user posted image

clock-img

10.12.2009, 22:35

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

nadja7 - kaj če bi nam ti kdaj kaj napisalauser posted image .....  te večkrat vidim gor, pa samo firbcašuser posted image ...napišeš pa nam nič ne...

daj vsaj en stavek no.......user posted image -... a si tud septembrka?

no, kakor češ....

clock-img

10.12.2009, 22:38

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...no, nekaj si nam pa že objavila.....

sorry....user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.12.2009 22:42:54 >

clock-img

10.12.2009, 22:43

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da lahko prideš v lj....če hočeš! sma ble danes na terapiji, in ena nogica se je izboljšala, druga še rabi.....drug teden še greva na pregled v sočo.....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot.....ker mali vragec totih kolen ne skrči!!!!!......skratka zdaj na polno vadvima......moj križ pa tudi fino trpiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ji pa že kupla dres in tisto oblekco za balet.....čaka oprana in zlikana.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2009, 22:48

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

....sem malo za nazaj brala....in našla tole...pri septembrčkih......takrat,ko je bilo objavljeno sem zgleda prešpricala.....   namerno nisem citirala....mislim pa, da se jih večina tistih pogrešanih (z razlogom)  strinja al pa vsaj najde v  tem, kar je tu napisano.....

citiram od sepembrke 2008 ........user posted image

"........  eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši. "......

..... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem.....

Škoda, ker smo se včasih fajn imele......

clock-img

10.12.2009, 22:50

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da lahko prideš v lj....če hočeš! sma ble danes na terapiji, in ena nogica se je izboljšala, druga še rabi.....drug teden še greva na pregled v sočo.....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot.....ker mali vragec totih kolen ne skrči!!!!!......skratka zdaj na polno vadvima......moj križ pa tudi fino trpiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ji pa že kupla dres in tisto oblekco za balet.....čaka oprana in zlikana.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš tud tak bolj po robotsko, s stegnjenimi nogamiuser posted image ....ampak saj veš...tako baletniki.....no, počasi pa tud poganjalca ne bo rabila več....

aja, pa saj sem te mislila na gsm poklicat....... al si ga kar v službi pustila?user posted image

clock-img

10.12.2009, 22:51

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

od kolkih dalje ste pokonci?   ....a že ob 8user posted image

clock-img

10.12.2009, 22:56

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

......jutri je pa petek..................user posted image user posted image user posted image .................user posted image

clock-img

10.12.2009, 22:56

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

fiši.....to z tekmovalnimi in hvalospevnimi mamicami sem tud že jaz slišala, sicer mene ne ene ne druge ne motijo, mislim da sebe tud v nobeni od teh dveh kategorij ne najdem...skratka me ne motijo.....rečem pa včasih rada tudi kakšno debato ki se vrtijo tud okrog česa drugega in ne otrokuser posted image user posted image user posted image
Drgače pa fiši pokliči malo čez osmouser posted image

clock-img

10.12.2009, 23:27

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem.....

Se spomnem, kdo je to napisal... zdej ne razumem nekaaj... a se ne oglašajo tiste, ki so pisale napredek otroka ali one druge, ki jih je to motilo?
Če jaz povem, da je Lara shodila, je to samo novica in nobeno hvalisanje... čeprav ta primer ni pravi, glede na to, koliko časa je rebla... hahaha

Glavno, da je veliko pritoževanja... v temu se ljudje bolj najdejo...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

11.12.2009, 07:00

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jutro.......user posted image

clock-img

11.12.2009, 07:01

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....sem malo za nazaj brala....in našla tole...pri septembrčkih......takrat,ko je bilo objavljeno sem zgleda prešpricala.....   namerno nisem citirala....mislim pa, da se jih večina tistih pogrešanih (z razlogom)  strinja al pa vsaj najde v  tem, kar je tu napisano.....

citiram od sepembrke 2008 ........user posted image

"........  eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši. "......

..... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem.....

ampak res....smo počvekale, se nasmejale in meni je bilo ful fajn. okej, zadnje dni se stanje malo popravlja, prej je bilo samo pisanje monologov.

clock-img

11.12.2009, 07:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

......jutri je pa petek..................user posted image user posted image user posted image .................user posted image

jupi!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 07:03

clock-img

ključek

pencil-img

9047

fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image ..........super!!!

clock-img

11.12.2009, 07:08

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Alenka pozdravi se.

Pridne bodite. Dve minuti sem za kompičem, pa sem že zaspana, grem pod tuš. Nočka.

Sva pa bile danes z Lano v prazničnem mestu pri nas v gradu. Je videla vlakec, pa vrtiljak, pa ogromno lučk. Ji je bilo všeč.

mi bomo pa zdaj enkrat šli v mesto......včeraj smo se samo skozi peljali, pa je pikec spal.....

mi smo pri nas že šli, je bila LN ful navdušena. sedaj pa imamo namen v soboto iti v lj (če bo vreme okej), potem pa še en dan v celje - pravljično mesto pogledat.

• user posted image

pupika 07:01
    RE: Zimski čevlji za enoletnika
    Otrok - Otroci
  • user posted image

Me to you 07:01
    RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
    Otrok - Čvekamo o naših otrocih

• ojej.........user posted image user posted image user posted image ............mam preveč časa...........

clock-img

11.12.2009, 07:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

no, upam, da še katera pride na čvek..............user posted image

aja, za dober dan pa........user posted image

clock-img

11.12.2009, 08:09

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot.....

Naš pa kot Charlie Chaplin; samo še poganjalec sprehaja po hiši user posted image

clock-img

11.12.2009, 08:17

clock-img

ključek

pencil-img

9047

fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da lahko prideš v lj....če hočeš!

KAHLO, jaz bi pa res zdej prišla na obisk. user posted image

clock-img

11.12.2009, 08:17

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ampak res....smo počvekale, se nasmejale in meni je bilo ful fajn. okej, zadnje dni se stanje malo popravlja, prej je bilo samo pisanje monologov.

Po mojem tudi konec porodniške malo doprinese, pa mulčki malo več zahtevajo, pa dragega je treba malo pocrkljat ...

clock-img

11.12.2009, 08:18

clock-img

ključek

pencil-img

9047

sma ble danes na terapiji, in ena nogica se je izboljšala, druga še rabi.....drug teden še greva na pregled v sočo.....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot.....ker mali vragec totih kolen ne skrči!!!!!......skratka zdaj na polno vadvima......moj križ pa tudi fino trpiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........za ronjo........super!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.12.2009 8:29:08 >

clock-img

11.12.2009, 08:19

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Po mojem tudi konec porodniške malo doprinese, pa mulčki malo več zahtevajo, pa dragega je treba malo pocrkljat ...

ja itak. ni več časa.

clock-img

11.12.2009, 08:51

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

DAN

clock-img

11.12.2009, 08:55

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

DAN

o dopustnica, dober dan!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
    Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
    Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
    Darilni
    Darilni paketi - Želiva si otroka
    Darilni paketi - Ženska sem