writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

25.10.2009, 19:10

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ena bolj resna ....

Kul... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

25.10.2009, 19:10

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pf, ti se samo na kavi oglasi, pa te vse naučim user posted image  Samo ta najina kava se že dolgo izmika user posted image

Pa res.

clock-img

25.10.2009, 19:13

clock-img

pf

pencil-img

4436

Preživeli smo super dan. Na kosilo smo šli k mojim, prej še na sprehod po mestu, popoldne pa smo bili na razstavi malih živali in v tropskem parku v Slov. Konjicah. Super. Lana je bila fascinirana, najbolj nad ga ga, za večerjo smo si prinesli pico, no Lana je dobila še keksolino, sedaj že veselo panka, jaz pa grem na masiranje. Juhu.

Lahko noč in lepe sanje.

clock-img

25.10.2009, 19:32

clock-img

ključek

pencil-img

9047

čer....user posted image

clock-img

25.10.2009, 19:48

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*
Fantki so pa bolj skrivnostni postali, nobene slikce ni več videt...

user posted image

Ena bolj resna ....

ja kok je resen!!user posted image

pa luškan!!user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 25.10.2009 19:49:20 >

clock-img

25.10.2009, 20:40

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Jst sem pa tku zmatrana.... Že štriri dni sva z Laro sami... dans me pa še glava neki boli....
Ma ene minutke nisem imela zase čez dan... še stuširat se skori nisem imela časa .... Jah, pol ku gre Lara spat začne kmetija, potem survivor... pa moja kmetija, otok, akvariji, kafič, dupliči.... ni cajta... user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

25.10.2009, 22:39

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

čer. user posted image  ..vas samo na brzino pozdravim, tud jaz sem ful zmatrana...ne spimo že ne vem od kdaj....user posted image ...

v bistvu sem vam prišla povedat samo to.....   dobila sem sms od račkepk, da sta z marijo pristali v bolnici, ker ima bogica teževe z dihanjem....

Marija  - zateuser posted image user posted image         , Račka - user posted image user posted image user posted image  ....držita se.....

Pa čim hitrejše okrevanje seveda.....

Nočka.

clock-img

26.10.2009, 06:24

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Marijo!

Pa zgodnje dobro jutro user posted image  Zaenkrat sem vesela, da samo bubi skače okoli mene, bubika pa je še malo zadremala. Jo je okoli petih tak kašelj mučil, slezovega sirupa pa ni hotela. ni šans user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

26.10.2009, 07:01

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jutro......user posted image

clock-img

26.10.2009, 07:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

v bistvu sem vam prišla povedat samo to.....   dobila sem sms od račkepk, da sta z marijo pristali v bolnici, ker ima bogica teževe z dihanjem....

Marija  - zateuser posted image user posted image         , Račka - user posted image user posted image user posted image  ....držita se.....

Pa čim hitrejše okrevanje seveda.....

se podpišem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2009, 07:07

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Pa zgodnje dobro jutro user posted image  Zaenkrat sem vesela, da samo bubi skače okoli mene, bubika pa je še malo zadremala. Jo je okoli petih tak kašelj mučil, slezovega sirupa pa ni hotela. ni šans user posted image

počitnice imaš, pa že na rr visiš????user posted image user posted image user posted image  kaj je zdej to???user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro tudi tebi.

kašelj....poznano. sploh se ne da rešt tega. user posted image user posted image  po moje se bo to vleklo čez celo zimo???

clock-img

26.10.2009, 07:19

clock-img

ključek

pencil-img

9047

za vse pa ena velika user posted image !
user posted image

clock-img

26.10.2009, 07:20

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

čer. user posted image  ..vas samo na brzino pozdravim, tud jaz sem ful zmatrana...ne spimo že ne vem od kdaj....user posted image ...

olja!!! tebe pa pogrešam!!user posted image

clock-img

26.10.2009, 07:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.10.2009, 07:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jeeeee.naša babika je spala kot običajno,po novem času do sedme........ni bila nič prej auf,nič kasneje.....pridnauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.10.2009, 08:08

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jeeeee.naša babika je spala kot običajno,po novem času do sedme........ni bila nič prej auf,nič kasneje.....pridnauser posted image

bravo!!!user posted image user posted image user posted image
pridna!!

clock-img

26.10.2009, 08:09

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

dobro jutro tudi tebi.user posted image

clock-img

26.10.2009, 08:27

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Preživeli smo super dan. Na kosilo smo šli k mojim, prej še na sprehod po mestu, popoldne pa smo bili na razstavi malih živali in v tropskem parku v Slov. Konjicah. Super. Lana je bila fascinirana, najbolj nad ga ga, za večerjo smo si prinesli pico, no Lana je dobila še keksolino, sedaj že veselo panka, jaz pa grem na masiranje. Juhu.

Lahko noč in lepe sanje.

super za lep dan!user posted image

razstava malih živali in tropski park..............je to stalna zadeva?

clock-img

26.10.2009, 08:29

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

pf, ti se samo na kavi oglasi, pa te vse naučim user posted image  Samo ta najina kava se že dolgo izmika user posted image

Pa res.

pf, najina kava je tudi že ledeno mrzla..........user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2009, 08:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

počitnice imaš, pa že na rr visiš????user posted image user posted image user posted image  kaj je zdej to???user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kaj pa naj delam ob šestih zjutraj?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

26.10.2009, 09:48

clock-img

ključek

pencil-img

9047

KAHLO, živjo!!!user posted image

clock-img

26.10.2009, 10:28

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

MTY.....halo ....nimam cajta tud nekaj malega načečkat.....ta vikend je bla norišnica v lj..............jaz nevem pa sploh ni bla polna luna....folku se je moglo full dogajat.....a pri vas ni nič čutit posledic!!
No sej sva tud midva čutila posledice, sva imela v soboto ob polnoči policijo na obisku so nama registrske tablce pokradli z avta....tako da smo zdaj k uni podivjanci k se brez registrskih okrog vozimo džiiiiiiiiiiiiiiiiissssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak po današnji jutranji seznanitvi dogodkov v lj.....sem lahko srečna da še avta niso ukradliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2009, 10:29

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

MTY.....zgleda da se norišnica nadaljujeuser posted image

clock-img

26.10.2009, 11:03

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

MTY.....zgleda da se norišnica nadaljujeuser posted image

pri nas je pa začuda mirno.user posted image

clock-img

26.10.2009, 11:12

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

MTY.....halo ....nimam cajta tud nekaj malega načečkat.....ta vikend je bla norišnica v lj..............jaz nevem pa sploh ni bla polna luna....folku se je moglo full dogajat.....a pri vas ni nič čutit posledic!!
No sej sva tud midva čutila posledice, sva imela v soboto ob polnoči policijo na obisku so nama registrske tablce pokradli z avta....tako da smo zdaj k uni podivjanci k se brez registrskih okrog vozimo džiiiiiiiiiiiiiiiiissssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak po današnji jutranji seznanitvi dogodkov v lj.....sem lahko srečna da še avta niso ukradliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo nekaj je v zraku.......ker na cesti..........ajoj........user posted image user posted image user posted image ........4x so me tok na polno izsilili, da sem komaj ustavila....user posted image user posted image

tablice so vama ukradli?? joj.user posted image user posted image user posted image  upam, da si uredila zadevo. user posted image user posted image
si že odjavila tablice?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem