IZVIRNO SPOROČILO: Nončika
kakši riž ji dodavlete in na kakši način?
Davleva ji riž od Sunvala
http://www.sunval.si/sl/index/product/id/47 zdaj ji mešava 1,5 žličke v normalno pripravleno mleko, začali smo pa pa z eno žličko pa te smo ji davali samo 1x dnevno riž, zdaj pa je P pravila ka lejko komot 2x dnevno dava in postopoma bole zgoščeno. Smejšno je ka kda dobi samo mleko te pisti ka ne pogej vse kda pa ma te riž primešani pa vse tak lepo pogej. Očitno njej je dober.
O patronažnaj pa ne bi debaterali, kda je mojemi kazala kak naj malo kouple te se je svado z njauf, če je pa tak zakomplicerala ka bi trbelo najmenje 5 ludi polek ka eno dejte skopleš, te njemi je še tupila ka naj malo na 3 vore bidi pa more gesti ka je prej nekša žuta, dva dni kesnej kda je prišla pa pitala če jo bidi pa krmi je pravo ka ja (čiglij jo je nej) pa je pravila ka se njej pozna ka je gor zela pa nej je več žuta, te je nevolo delala ka malo trbej česati (naša mala je počesana glih telko ka glavnik pospravin te pa laseki pa gor stojijo) ka ovak temenice dobi, pa njej je pravo ka jo češe pa tau parkrat dnevno ka njej je tau fajn pa njemi nej vorvala te jo je sama česala pa te je vidla ka so laseki pa gor skočili. Srmak se mi je nej telko milo ka je bil san z Tajo pač pa ka je bil san z patronažno
San pa nasplošno mnenja ka bi za deco pa njihovo oskrbo moglo biti bole poskbljeno ka tau zdaj je nula. Idejo se nekšo materinsko šolo ge ti povejo stvari kere pišejo v vsaki knjigi in kere lejko vsaki najde na interneti. Tupijo ti kak je dojenje pomembno in če ne dojiš te nemaš dojenčka ka maš polivančka in si najslabša mati na sveti. V porodnišnice pa te mlade mamice dobijo za gesti med, mandarine, orejovo pogačo pa stročnice - te stvari so očitno fejst dobre za dojenje. Ka bi pa nešče neka pokazo - vsaj na lutki npr kak reagerati če se dejte diši, kak je pravilni handling dojenčka (nej ka več kak pol mamic odi v razvojno ka so deca nej dobrih mišic razvili zaradi napačnoga držanja) kak se dejte previje pa takše stvari.
Malo san se razpizdila ali kolegica je bila pri meni ka je glih zdaj opravila z materinsko šolo in mi je pravila ka vse ka z malof delan je narobe