Trebuh - pomoje smo res smešne, ene smo mnenja, da imamo premale ene prevelike, nikol zadovoljne
važno da se naši sončki dobro počutijo tam notri
moj je 95 pa bi rekla da je prej mali kot velik, saj ima še čas
Mala biba -
dekica - pojma nimam, jaz bom recimo imela eno iz bombaža pa eno iz flisa, pa se pol po potrebi kombinira
vaginalni UZ - meni ga je nardila takrat ko morfologijo
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
jaz sem narisala previjalno višine 100 ter širine 100 in globine 90! ker imam rada veliko prostora in bi rada imela ob strani na previjalni vse pripomočke od kremic do vodice ipd...
bom poskušala svojo opisat: jaz sem jo narisala visoko 95 kot imam pult v kuhinji in se mi zdi ravno prav visoka (jaz sem 167), tudi meter široko, 90 globoko. Z dvema predaloma čez vso širino in dvema policama. tista ograjca okrog previjalne površine bi bila toliko narazen, da pride ravno previjalna podloga + 50 širok predalnik (4) za vsa oblačila, ki bi se držal previjalne. Tak je bil moj načrt do pred nekaj dni
Sem se ful navdušila, da bi imela previjalno kar na pralnem stroju, ker je čisto dovolj širok, najlažje za ogret, če bi bilo potrebno in voda blizu, pa še po kopanju je/ga nebi nosila v drug prostor.
Sem pa potem hkrati ugotovila, da nevem kje bi

kopali oz. kam bi postavili banjco. Ima katera izkušnje s
stojali? Se kaj hrbt matra?
Zimska vreča - se mi zdi da je ena spraševala, jaz sem jo kar naročila zraven quinnyja (je bila pol cenejš) upam, da mi bo prav prišla. Ene mamice pravijo, da je nepogrešljiva druge pa da se sploh niso hotli noter vozit. Nebomo vedeli če ne bomo poskusili
IZVIRNO SPOROČILO: naja7
Tko da tix, kr še v nabavo jaz imam že kar nekaj ampak se mi še vseeno zdi premalo
ŠE nič nisem kupila, tko, da me še čaka. Saj se strinjam, da je kar malo. Ampak se kar bojim, da bi kupila preveč stvari ki sploh ne bodo prišle v poštev