IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
DanijelaNeli a ne boš kupila te oranžne v BC od stokke (odejica)? danes sem ravno pri nas spraševala in jih še imajo v Ljubljani v BC... Ter turkizne... tako da prosi v vašem bc da ti jo dostavijo iz ljubljane!
...Sej hočem glih to o kateri smo govorile...oranžno od Stokke. Sem vprašala zadnjič v BC in prodjalka ni vedla o kakšni sploh govorim

Da ne obstaja

Ma itak,da ja..sem ji rekla...pa da jo ne bom dobila nikjer.
Bom klicala v Ljubljano in prosila naj jo pošljejo v Koper.V drugi BC v SuperNovo,kjer so bolj prijazne prodajalke.
Danes pa smo enkratno izkoristili sončen dan...Imeli smo končni izlet z vrtcem...Vožnja v Koper z vlakom,povratno ...pol pa ne en kmečki turizem na kosilo in nadaljevali s piknikom,igrami...skratka druženje med otroci in starši.
Me je pa kar precej izmučilo...Predvsem sonce...Pila sem vodo kot zmešana..ene tri litre... celo dcl črnega vina-refoška po jedi sem si privoščila...
Domov smo prišli mal pred 18.uro... direkt pod tuš obe s ta malo,ker sem se bala,da nimava spet kakšnega klopa.
Zdaj smo s ta malo pojedle eno mini večerjo.....

brca kot,da smo na fuzbalu...verjetno se bo kaj kmalu vse umirilo... In bom že začela pogrešati brcike

...
Z Angel Soundsom pa nisem že en lep čas poslušala

od

... Proti koncu

ko se brcike bolj umirijo,se bomo bolj pogosto priklopili z AS...