IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli
To mi je rekla ena in edina antipatična med.sestra v postojnski porodnišnici,in to glih na vhodu...ti pa povem,da me je en K. brigalo kar je rekla in to glih med takratnimi popadki...
Joj, ampak res naletiš v p. na posamezne cvetke za katere se vprašaš kaj sploh počnejo tam, če so tako nejevoljne.
Nagaja, super da so cistice izginle

Zdaj bo vseeno malo manj skrbi.
Drugače pa za odvajanje od plenic nimam nobenega recepta. Mi enostavno vzamemo plenico,ker drugače ve da jo ima in potem ne reče da mora na kahlico. In sedaj ko je tako vroče je to še bolj enostavno, ker ji dam gor itak samo oblekico in menjam sp. hlačke potem po potrebi. Je pa tako da je npr. dva dni suha potem se ji pa en dan enostavno ne da. Sva pa rekla da bomo probali še v vrtcu, ker se jih sedaj kar nekaj odvaja in to jo stimulira, tako da je bila danes suha

. Za spat ima pa seveda še plenico. Imam pa občutek da bo tole odvajanje še kra trajalo nekaj časa
Torba za v p.....jaz imam eno tako manjšo boršo. Poleg pripomočkov za os. nego, bom imela notri še svojo pižamo (ta velike halje v lj.p bom imela samo prvi dan, ko je še veliko čišče in pride vse čez), pa ta velike tosamine zložence- take ki jih dajo že v porodni, ker sem imela vsaj do sedaj veliko čišče in mi je vse prišlo čez navadne vložke, pa modrc za dojenje, japanke, pa komprese in lanolin od Multi Mam za bradavice. Vzela bom za vsak slučaj še nastavke za dojenje in dudo. Pri prvi je prišlo to dvoje prav, druga pa ni hotela ničesar, ampak itak ne zavzame veliko prostora. Oblekice bo imela pa kar bolnišnične, ker se mi zdi da ni nobene potrebe da bi imela svoje. Itak pa paše, ko si po porodu utrujen, da ti tiste dva dni previjajo seste, ti se pa crkljaš z

.
Martinčka, jaz sem bila v prvi

ta čas na Pagu na počitnicah in je bilo vse o.k. kasneje je šla pa ena znanka in je tam rodila v 36. tednu. Saj ni problem tam rodit, problem je kasneje, ko ti izstavijo račun

. Pa sem zdej tud jaz mal bolj sigurašica ratala.
Drugače pa mi ponavadi okrog 15. junija odrinemo na Sardinijo na počitnice. No, tokrat lahko samo slikce gledam

...pa istočasno noge namakam v otroški bazen