IZVIRNO SPOROČILO: Kat09
Jaz se trudim še sprijazniti s CR. Sicer je bil že nekaj omenjan, samo pri mojih težavah so bili raje pozitivci in so potem vseskozi govorili, da se lahko še obrne.
Hm, 14 dni prej? Potem bi zame to bilo danes
. No, bomo videli kaj g. jutri reče in kako naprej. Baje naj bil še v nek dnevni center (hm?) in te tam pogledajo in se zmeniš?
mislim, da gre za perinatalni dnevni center (4. nadstropje porodnišnice - tam kjer je tudi ultrazvočna diagnostika)
drugače pa Kat09, kar brez skrbi, večino CR se danes prav lepo izvede (tik nad sramno kostjo) in celjenje je precej hitro - moja sestra je bila npr. po enem tednu že polno aktivna - še bolj kot kake porodnice, ki so bile samo malo šivane, prav tako je hitro okrevala znanka, ki je imela CR pred dvema tednoma
je pa res, da delajo različne šive po CR...moja sestra je imela namreč notranje šive in ji je samo na enem koncu reza ven gledala ena nitka, katero je potem patronažna odstranila in ostala je samo ena brazgotinica v obliki črte...pred dvema tednoma pa so moji znanki prav tako naredili CR in ima po celem rezu več zunanjih šivov, kjer bodo tudi ostale brazgotinice
razlike med obema so bile:
sestra/ napovedani CR zaradi medenične vstave (en teden pred PDP-jem), poseg opravil dr. Pušenjak
znanka/ urgentni CR zaradi nespuščanja otrokove glavice (po 8h intenzivnih popdakov), poseg opravil/a dr. (?!)
Vsekakor pa bodi brez skrbi, v vsakem primeru bodo poskrbeli za vajino varnost in zdravje in kaj kmalu se bosta veselila, da je vajino dete z vama.
pošiljam ti veliko

in kmalu pričakujem lepe novice