Jutro,
Evo, pa imamo sonček nazaj.
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli
Sem kupila tudi vse za tiramisu..namreč sem hotla narest jagodni tiramisu in kaj pozabim kupit...Ja,jagode...

, tale nosečniška pozabljivost je res huda. Jaz, ki vedno preverim, če so vrata pri hiši zaklenjena, moj

pravi da vedno pretiravam, grem včeraj lepo zjutraj od doma, pustim vse ključe v vratih na zunanji strani, garažo odklenjeno...skratka sem se prav zgrozila ko sem prišla nazaj domov. Isto je v trgovini. Ma, sej bo kmal minilo
Candy, zate sem mislila da si že na poti v Rim. Ampak, saj boš verjetno res kmalu. Bom poslikaka ta mali, ker sta mi res smešni s tem lezenjm v košaro.
Jaz visim na računalniku, ker moram zdaj res oddat mojo nalogo, sem se zmenila za rok oddaje 5.julij, ampak inspiracije nimam čist nobene, pol pa vse drugo počnem.
Drugače grem pa danes, čez dve uri z mlajšo k homeopatinji, da vidimo če lahko kaj naredi glede njene zaprtosti. Ker smo obupali nad klasično medicino. Že od vsega začetka se borimo s tem in ni nič bolje. Vsakič jok in kričanje ter stiskanje riti skupaj. Bili smo že na vseh možnih pregledih, mala ima balastno dieto od vsega začetka, pa sirup vsak dan 2x, pa vse skupaj nič haska. Zdaj so predlagali še eno kar precej invazivno preiskavo črevesja, ampak smo jo zavrnili in greva najprej še do homeopatinje. Pa da vidimo. A ima katera izkušnje s homeopati?
Martinčka, ja kaj se pa grejo v BC? A tudi če si ga naročila, ne vedo če ga boš dobila? Lepo opravi na pregledu, pa tvoja

naj se na glavico postavi

. Moja se še vedno obrača. Sem imela občutek, da je spet nekje prečno, ker me boksa čisto desno, samo moja ni tako velika in ima še možnost se vrtet.