Hojla punce!
Po dolgem času se tudi jaz malo oglašam. Sicer si vsak dan vzamem nekaj minutk, da vas preberem (najraje kar v službi
), za kaj več pa kar zmanjka časa.
Sem vam kar malce fouš, ko berem vaše novičke iz pregledov, mi bomo imeli morfologijo šele 24. 3. - očitno bom kar tazadna. Po mojih izračunih je to že 25. teden, ampak pred G se nisem hotela delati nič kaj preveč pametna (zdej mi je pa malce žal).
Vsem puncam tudi jaz
za dobro opravljne preglede in z veseljem berem sporočilca, da je vse OK. Upam, da se bom tudi jaz lahko pohvalila s tem čez dobra dva tedna
Drugače pa tudi jaz že dnevno čutim našega razgrajača v trebuhu. Včasih se mi zdi, da izvaja cele akrobacije
, mi je pa občutek precej čuden, se še vedno nisem popolnoma navadila na to in se včasih kar prestrašim. Za trebuh se mi pa zdi, da imam že ogrooomen. Že zdaj me včasih pomatra križ&co., kaj šele bo
Na zadnjem pregledu je bilo na "nekajsekundnem"
pregledu z UZ rečeno, da pričakujemo
. Se bomo igrali z lego kockami
. Bo pa očitno res imel dosti izbire, ker vse kaže, da bo res veliko deklic
Bova pa z
imela očitno kar cel projekt pri izbiri imena, saj sem jaz imela vedno pripravljenih nekaj varjant za punčke, za fantka pa nikoli.
Jaz sem tudi ena od tistih, ki nimam še nobene stvari za
. Razlog za to je delno v pomanjkanju časa, delno pa v tem, da se nič kaj ne spoznam na stvari in mi še glede velikosti oblačilc nič kaj dosti ni jasno. No, pa saj je še kar nekaj časa za to, se bom tudi jaz izobrazila na tem področju. Tudi glede vozička sem še zelo neodločena, čeprav sem že dosti prebrskala, ampak v konkretno akcijo po trbovinah mi pa tudi še ni uspelo iti. Vozička, ki bi združeval vse moje želje, namreč še niso izumili
Glede tega streptokoka pa sem se tudi jaz precej prestrašila. Pa verjetno je še kup drugih stvari, za katere niti vem ne, da obstajajo. Ob tem pa ne morem verjet, da naše zdravstvo nekatere stvari jemlje tako "z lahkoto", v stilu: sej tole je pa zelo redko, nima smisla. Posledice so pa lahko zelo hude. Če je že tako, da nam reveži še tistih nekaj preiskav v nosečnosti ne morejo kriti, bi pa vsaj G lahko bili toliko odgovorni, da bi vsako nosečnico seznanili z možnostmi, ki jih ima (tudi samoplačniškimi). Da pa moramo same "težit" s takimi stvarmi, se mi zdi pa res obupno.
In za konec še obvezno jamranje: a ima še katera probleme z zobmi? Mene že tretjič v dveh tednih nekaj boli (in ker ne morem niti definirat točno kje, mi zobarca niti več pomagat ne more). Sicer bolečina ni nevzdržna, je pa vse skup zelo zobrno in sem že prav tečna in slabe volje. Uffa.
Lep pozdravček in lahko noč