IZVIRNO SPOROČILO: Srecka010
Sem brala, da so nekaterim rekli, da test za sladkorno ne pripada vsem. Jaz sem včeraj dobila napotnico za toksoplazmo, naslednjič bom pa dobila napotnico za pregled sladkorne. Pa nimam neke povečane verjetnosti.
Srecka010...test na sladkorno opravljajo pri nosečnicah od 24 leta starosti naprej,tudi če nimaš povečane verjetnosti....toksoplazmozo pa 3x v nosečnosti (na začetku okoli 24 tedna nosečnosti in na koncu)...sej bo vse ok, ker mora bit!
Glede streptokoka pa...je očitno zelo resna okužba...samo teh streptokokov je več

....sorodnica je rodila v 5 mesecu mrtvega otroka....po temeljiteih preiskavah je šlo za neprebolele angine, ki se ustavljajo pri srcu, ko je telo v nosečnosti bolj neodprno se prestavi v maternico, kjer ubije plod....ne bi rada delala panike oz katero prestrašila samo zakaj G-i ne dajo sami testirat za takšne stvari, če se je tako resna okužba

...tako kot je napisala
cebelica_ bi res lahko dali opcijo in povedali kaj lahko opravimo in kaj je samoplačniško, pa naj se pol same odločamo.....grrrrrr to zdravstvo.....bom malo povprašala v petek....
Čestitam vsem za

in

...očitno res prevladujejo

....bodo pa

zato imeli več izbire

....
DanjelaNeli, kako je kaj na vašem koncu Slovenije?...baje imate obupno vreme...verjamem, ker že pri nas tako piha, da te odnese...ni kaj za okoli hodit.....pol še pa ta sneg

...kaj bomo kdaj dočakali to pomlad

....vse rožice že tako bodejo ven, zdej pa ta sneg.....dost ga imamo letos!....pravijo kakor ta dan, takšno vreme še 40 dni

halo???najboljše da ko bomo rodile bo zunaj minus
Ko ste že lih pisale o prisotnosti študentov.....pri nas je tako, da na vratih kjer vstopiš piše, da je danes prisotna ta in ta, če se ne strinjaš moraš prej povedati sestri in pol ona obvesti zdravnika pred pregledom.....samo kaj v P pa ni tako, ko sem bila tam zaradi krvavitve jih je bilo okoli mene celo morje in te gledajo tam noter, kot da imamo postojnske jame in da je prostora tam spodaj toliko kot imajo oni rok...

...samo kaj ko sem bila zaskrbljena in sem si mislila ja spet se bo nekdo na meni učil...pa sej vem nekje se pa morajo....toliko z moje strani.....
Punce kaj boste danes kupile oz s čim presenetile svoje boljše polovice????lp