Ronja, tole z avtom je pa štala. A se ga ne da zrihtat. Kaj to za en avto? Upam, da to poštimate.
Berlingoti so pa luštni. Kaj pa kak senic? Ta je za velike fante. Naš je res ultra prostoren.
ja, je štala. Porihtat se da vse, samo če mene vprašaš vlagat v to kripo je ko metat denar skozi okno! Zadnjih 6x ko sem se z njim vozila - tudi kot sopotnik - je 4x crknil! To res ni neka bilanca...
Ja, sva mislila berlingota ali pa senica, ampak v berlinga več gre, pa dizlce so in malo porabijo, meni je to všeč... Ne vem, saj to bo še trajalo, preden se karkoli zgodi - sploh ker je zdaj treba 2 plači počakat - v bistvu 4 plače, da bova to sploh lahko kupila. Sept. bi šlo, če bi počasi začela namensko za to šparat, ne vlagat drugam tačas, pa predvsem ne dajat za to kripo 600-800E! To bi se ful poznalo - pa še prej bi nekaj več dobila zanj in bi se glih izšlo.
No, če se iz tega naučiva, da se NE MENI VEČ S SVOJIMI, KADAR NJEGA NI DOMA, potem se je splačalo. Ker potem se itak nikoli ne držijo dogovora. Samo da pri otrocih jaz lepo svoje uveljavim, ker je prej to tudi tu delala, pa sem mela dost, za drugje pa tudi ne vem, kako so se zmenili, pa verjamem oz. nimam kaj rečt... Ampak dost tega. Je predrag špas.
čestitke patriku! Lejla ma pa ju3 11 mesecev in gre uradno v vrtec

.
ulla, hvala - koliko pa pridejo kaj rabljene lanče? midva računava nekje do 5 jurjev, več si ne moreva privoščit. Bi pa rada nekaj takega, kar bo DELALO!!! In kar ne bo vsak teden na servisu! A mam previsoka pričakovanje?
Aja, tiste, ki ste spraševale, če ni druge možnosti kot močen al pa bogat: jah, če maš najin avto, potem je ni

- ga je treba skoz porivat, če češ, da kam gre, tak da boljše, da je močen, hehe.