writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del

clock-img

04.12.2009, 11:52

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Spanje: danes sem slišala eno logično razlago (ne)spanja dojenčov - možgani jim rastejo in zato imajo vedno več snovi za predelat in posledično rahlejši spanec. torej, manj kot spijo, bolj velike možgane verjetno majo in verjetno so tudi pametnejši. Ronjine so verjetno najpametnejše, Brita ne zaostaja veliko, Meti in Špeli se je rast možganov najbrž ustalila...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Umiram !! Krtekxx kje jih ti pobiraš???? Vrjetno od nespanja... user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Midva ne bova veliko podarjala. Nečakoma fantu dežnik, punčki legice (se je letos vpisal v plesni tečaj, stara je 4 leta, in ej ful navdušena, tako da vem, da bo tega darila vesela).

Z mojim starši, sestrami in njunimi družinami smo že leta dogovrojeni, da gremo raje v januarju na družinsko kosilo in se družimo.

Njaboljši prijateljici bom anredila foto knjigo iz slik, ki mi jih pošilja vedno kadar se odpravi v hribe, ker je navdušena hribolazka.

Sicer pa mi je lepo darilo, za otroke članarina za knjižnico, vstopnica za lutkovno predstavo...
Prijateljem kakšna anročnia  - na Svet in ljudje, NG

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

o

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Spanje: danes sem slišala eno logično razlago (ne)spanja dojenčov - možgani jim rastejo in zato imajo vedno več snovi za predelat in posledično rahlejši spanec. torej, manj kot spijo, bolj velike možgane verjetno majo in verjetno so tudi pametnejši. Ronjine so verjetno najpametnejše, Brita ne zaostaja veliko, Meti in Špeli se je rast možganov najbrž ustalila....

ja naši se je že kuj ko se je rodila rast  možganov ustalila, očitno dlje kot do 6 razreda OŠ ne bo prlezla user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 11:53

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

....kaj makarone z mletim mesom dajete? in kar z mešanim mletim al samo govedino?....jaz sem ji dala že makarone z govedino na kockice narezano in makarone z mletim puranjim mesom

Jaz mu dam samo z mletim govejim ali perutninskim mesom, svinjine še ne.

mi svinjine sploh ne jemo, razen občasno te suhe mesnine, otrokom je pa sploh ne dam.

jemo govedino, teletino, piščanec, puran in moje ljube preljube fiškeuser posted image in vse to otroka jesta. ribe je tud tamal, 1x tedensko. Sicer košček ali dva, ma bo za začetek.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 4.12.2009 11:54:08 >

i belive i can fly....

clock-img

04.12.2009, 11:53

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

ja naši se je že kuj ko se je rodila rast  možganov ustalila, očitno dlje kot do 6 razreda OŠ ne bo prlezla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image krepavam tle user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

04.12.2009, 11:55

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ti krepavaš, Ploha pa neuser posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 11:56

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

aja jancci slikca me nič ne moti user posted image

clock-img

04.12.2009, 11:56

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Sicer pa mi je lepo darilo, za otroke članarina za knjižnico, vstopnica za lutkovno predstavo...
Prijateljem kakšna anročnia - na Svet in ljudje, NG

ja to že vse imamo, maldina, gea, .... sicer pa dobra ideja za mojga tasta, mu dam tole znastveno rvijo, neko novo spet. ekola, on že rešenuser posted image

ja naši se je že kuj ko se je rodila rast možganov ustalila, očitno dlje kot do 6 razreda OŠ ne bo prlezla user posted image user posted image user posted image

a dej no plohauser posted image , pust mojo tamlado pri miru.

i belive i can fly....

clock-img

04.12.2009, 11:57

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ti krepavaš, Ploha pa neuser posted image user posted image

no zdej si me prštimala do tega user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Umiram !! Krtekxx kje jih ti pobiraš???? Vrjetno od nespanja... user posted image user posted image user posted image

tale črn humor je definitivno od nespanjauser posted image

i belive i can fly....

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

meša se nam

clock-img

04.12.2009, 11:58

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

tale črn humor je definitivno od nespanjauser posted image

upam user posted image

clock-img

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Prej sva šle z misico v lekarno in trgovino, pol je en grisin pojedla in zdaj spi. Zunaj pada nekaj med dežjem in snegom user posted image Jest sem pa že ajdove žgance naredila, pa še eno piščančjo obarico bom malo kasneje.

Krtekxx malo se spogledujem s tem tvojim receptom za kukije pa ne vem a nej se jih lotim??? A so dobri če ratajo??

Narezala sem pomaranče in limone in jih vrgla na radiator. Še dobro, da nimamo talnega gretja, ker na tleh bi jih pa misica vrjetno pojedla. user posted image user posted image

Ma ve me boste v eno domačico prelevile, .. še dobro, da grem delat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.12.2009 12:00:00 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

meša se nam

brez besed user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:00

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ploha, kdor molči devetim odgovoriuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:01

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

zdele spi user posted image user posted image pol ji bom pa potrkala na glavo, zihr je votla user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:02

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Spanje: danes sem slišala eno logično razlago (ne)spanja dojenčov - možgani jim rastejo in zato imajo vedno več snovi za predelat in posledično rahlejši spanec. torej, manj kot spijo, bolj velike možgane verjetno majo in verjetno so tudi pametnejši. Ronjine so verjetno najpametnejše, Brita ne zaostaja veliko, Meti in Špeli se je rast možganov najbrž ustalila...

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:03

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

zdele spi user posted image user posted image pol ji bom pa potrkala na glavo, zihr je votla user posted image user posted image

ti si včasih tak odštekanauser posted image user posted image , nisem te še pogruntalauser posted image , zanimiva ko ne vem kajuser posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:05

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Plohca, a se spomniš najinega včerajpšnjega pogovora na FB? Samo včasih?user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

marta82

pencil-img

5534

user posted image user posted image kake mate... ste me nasmejaleuser posted image

clock-img

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ma dej jest grem vrata štrihat, sam traparije so vas user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:07

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Mogoče bo pa zapadlo 5 m snega, pa meni ne bo treba it delat??? user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

04.12.2009, 12:07

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

Plohca, a se spomniš najinega včerajpšnjega pogovora na FB? Samo včasih?user posted image user posted image user posted image

odbita  user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

zdele spi  pol ji bom pa potrkala na glavo, zihr je votla 

ti si včasih tak odštekana , nisem te še pogruntala , zanimiva ko ne vem kaj

user posted image sonček praš, ta me je že prekužila....

clock-img

04.12.2009, 12:08

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

evo, takle sem se odločla za metamtko - procentni račun bom znala, to je itak pesmica, nimaš kej. znala bom tud linearno in kvadratno funkcijo, to tud ni neka huda reč. kar je pa vmes, pa lohk da kej nam znalauser posted image user posted image odvisno kaj bo dala....če da en račun, k vse živo not  našiba, od decimalk, ulomkov in korenov, dvojnih ulomkov, dvojnih korenov in je vse skup dolgo 3.7km, pol bom zihr kej zajebala, k najbolj me tak šlamparija neseuser posted image lohk pa da bo dala kak lažji račun, tist pa tud nebo taka kriza....kakorkoli že, UPAM da bom po taglavnem znalauser posted image
res pa je, da če hoče, lohk da take stvari, da tud tist kar znam zdej, pol pojma nam melauser posted image
tale matematka je čista psihoza[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa danes ste humoristično razpoložene, samo smejim seuser posted image

clock-img

04.12.2009, 12:10

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

pa danes ste humoristično razpoložene, samo smejim se

Če je pa veseli december! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem