Wow ste torej resile vse naloge zadnjic?
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
moj dragi je dvojček (in nejc)....morš bit včasih mal odštekan za njih ....ma, kr hitr se naučiš z njimi furat
Js pa moj dragi sva oba dvojcka . Kako to mislis odstekan? Povej, ker clovek sam ne opazi.
IZVIRNO SPOROČILO: rubica
najki asta že zbrala kuhno?
Ikeina bo, morava se odlocit za barvo, pa tudi bova po praznikih to rihtala, da se ne baseva v guzvo zdejle. Medtem lahko aparate zbirava, vecina bo najbrz Bosch.
Ful si predstavljam vase tamale capljat okoli s prvimi tresocimi koraki. Morjo bit ful luskani !
Ta vikend je Jan Mai sam zajemal z zlico in nosil v usta pri dveh obrokih. Bolj tako za probo, ampak je naredil vse sam . Sem kupila tisto zlicko z zavitim in kratkim rocajem za ucenje hranjenja, ocitno mu pomaga. Zdej bo rabil se kroznicek za lazje zajemanje a ne?
Kupila sem mu tudi flaskon s silikonsko slamico in je blazno zadovoljen, ker lahko pije v vseh pozah, ne rabi biti nagnjeno. Tudi takoj pogruntal sistem. Tamali je rojeni tehnik.
Zlagal je lesene kocke v stolp ampak samo, ce je mami drzala spodnjo kocko v luftu, ce je na tleh, mu ni bilo kul. Je pa dal tri kocke na bazo.
No, to je bilo novo ta vikend. Zobk se ne upamo vec stet, samo najbrz je enajsti zunaj, bom enkrat zbrala pogum in potipala .
Aja drugace pa bova cez kaksen mesec zacela delat na drugemu in zdej me ze tko trga, da bom tezko zdrzala.
A so to kej hormoni krivi, da si tako grozno zelim drugega? Ceprav sva tako nekako planirala, samo nisem pricakovala tako mocne zelje. Sprasujem predvsem tiste, ki imajo starejse otroke?
Neki me grlo praska, mali pa ze dva dni kiha pa poln nosek ima, upam da se pri nobenem ne bo nic razvilo, sicer bo moral oci sluzbo spricat pa naju cartat =$.
Zivjo natalcika =].
Mimi ti po zs posljem podatke pa morda kaksen link na slikico.