men tud sobota odgovarja

... itak bom imela oba sabo, tud če se dobimo med prazniki ... men bi blo super naslednji teden pon. al pa sreda
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80
aja, pa čudno mi je, k ni še nič odločbe iz vrtca
morm mal vprašat, vpisan je 1.1., plac je tud, tko da nečloma smo kao dobili vrtec, sam more ja kaka odločba bit al kaj? k zdej bojo prazniki in to, ne morm jst kr tko prpelat pol tamalga v vrtec??!? matr so čudni....morm mal vprašat jutr, če ne bom pozabla seveda, s tem mojim blaznim spominom
A pol niso sam pr nas mal cepljeni proti hitrosti? Mi smo dobil pogodbo za podpisat prejšnji teden, začel pa naj bi z uvajanjem 23.12.. Tle pr nas je pol tko, da te količejo oz. pošljejo datum za sestanek z varuškama. Zdej čaka in nč. Dons kličem in mi povejo, da kao sept. organizirajo sestanke, ker je pač več otrok naenkrat, pol sred leta se morjo pa starši sami brigat kako in kaj.

Kr neki ... jutr grem do vzgojiteljice, 4.1. pa sledi uvajanje.
zelje - naš Tine ga obožuje, tudi kislega (doma kisanega) smo mu dali in ga je ful jedel
khurde - mene okol oblike hrane v vrtcu niti tolk ne skrbi. Mene bolj to, da dajo malim žlico v roko in jej. Naš mali pa najprej krožnik okrog obrne in z žlico gor mlati.

Sploh ne ve zakaj bi lohk rabu žlico.

Sej mu probam dajat tko, da on drži žlico in mu pomagam v usta nosit, sam čist znori in pol še sam žlico meče.
Zvezdica - super za biznis ... le tako naprej ... ej, 10 zob

... naš ma še zmiri sam 2