mam vnetje spodej. kakšen domač recept?
tampon v jogurt namoči in si ga vstavi
aha že odgovorile
po mojem bi vsak mogu vsaj enkrt v razvojno, da mu pokažejo in povejo, razložjo, da ti strokovna oseba pove, kaj vse lohk tud dolgoročno določene stvari potegnejo za sabo.
se strinjam.. sem tut že včeraj to napisala
Matr ulla jest se preveč s tabo družim
Aja pa hvala za link za čeveljce. Fajn zgledajo. Bom šla pogledat ko bo čas za čevlje.
Neotu pa eno

speč. Mogoče bo pa sladko jedu???

DRugač pa Meta včasih tut s tavelko žlico je.. se ji zgleda zdi fensi al kaj. Ko ji dam s tamalo se stran obrne, pri tavelki pa tok usta odpre, da bi še krožnik lahko not zbasala.
x*y*z*-razlika je, če nekaj delaš v dobri veri da je to najboljše, drugo pa je če neki 100x slišiš, da ni dobro pa vseeno tako delaš....mogoče pa kiara ne verjame ullini teoriji in bolj verjame cicibanu in podobnim firmam, ki izdelujejo takšne čeveljce
se tut strinjam
kok fajn k mi ni treba tok pisat
a si tist link z jedilniki z vrtcev vidla? mogoče dobiš kakšno idejo
Asej

da čimprej neha bolet. Kaj lepega mu na gips nariši bo takoj manj bolelo.
Ma te ko otroke tepejo...... nimam besed no!
Mi2 še vedno sesava nos vsakih 10 minut pomoje, prej je zaspala, pa kašljat začela in se v tem zbudila. Inhalacije delam, da vrjetno že pri sosedu diši od vsega dobrega.

Zdaj teži in hoče bit samo v naročju. Če jo dam dol se samo okrog obrne in že steguje rokice. Tako, da sem tole vse spesnila z njo v naročju. Matr kakšna sem... namest da bi se intenzivno posvečala samo njej.