Tud jst se strinjam s tem, da ne smemo sodit drugih le po videnem in da jih sploh ne poznamo.
potem pa ne obsojaj tudi alkoholikov, pa drogerašev, pa vseh, ki so od česarkoli odvisni. Ne pa da je ena odvisnost ok, druga pa ni. To mene moti!
Zaradi mene naj Humar dela, kar hoče, za vzgled si ga pa ne pustim postavljat, ker so pač moje vrednote drugačne.
Poleg tega o tej eni kvalitetni uri: vsak starš ve, da to ne gre: da če hočeš imet res kvaliteten čas z otroci, potem morate tudi nekaj časa bit skupaj: da ni kvalitete brez neke kvantitete, enostavno odnosi niso na on in off.
kar me moti pri tem poveličevanju ekstremizma, je to, da punce v isti sapi obsojate svoje može, da kar grejo za en dan kolesarit, recimo, čeprav so to pač njegove sanje, da gre športat, kadar mu paše, da vzdržuje svojo kondicijo, itd... Ampak on je prase, da kar gre. humar je pa car, pa dela čisto isto - to mi ni jasno, pa konec!
hobi imaš lahko ob družini, celo priporočljivo je, da imaš nekaj, kamor družina ni vključena preveč, da se napolniš tam. Samo ekstremizem ni nikoli hobi, to je način življenja.
niia, ena

od mene, vsaj virtualna, ehhe.