writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del

clock-img

13.11.2009, 21:26

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

farfala ste kaj bolje?

Hvala za vprašanje, mali je bogi, se mi ne zdi, da bi imel ful zamašen nos pa se je vseeno celo noč prebujal. Večinoma je ležal na meni ali zelo tesnouser posted image ob meni in sva se zjutraj oba zbudila čisto pomučkanauser posted image Pa danes je zaspal ob 19.30 in se je do sedaj še 3x zbudil z jokom.user posted image . Asej pa ful kašlja, predvsem ponoči, ko en star dedekuser posted image , amapk vsaj noga ga več ne boliuser posted image . Drugač smo pa fajnuser posted image user posted image

bravo symona in amadeja za kobacanjeuser posted image user posted image

marta kako ste se imele marib. v Astoriji? A si šla?

clock-img

13.11.2009, 21:31

clock-img

farfala

pencil-img

1760

evo, samo pojavim se pa že vse mrkneteuser posted image user posted image in imem monologe

Sem pa danes razmišljala - a ko boste zdaj počasi vse začele delat pa ne bomo več tu
čvekaleuser posted image . A ima katera izkušnje, da je že v 1. nosečnosti čvekala tukaj in kako dolgo je to trajalo? Al potem to zamreuser posted image

Vas bom kar pogrešala, če bo prišlo do tegauser posted image user posted image

clock-img

13.11.2009, 21:32

clock-img

Ulla80

pencil-img

1325

farfala julijke še čvekamouser posted image

tk da nč batuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

clock-img

13.11.2009, 21:33

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

evo, samo pojavim se pa že vse mrkneteuser posted image user posted image in imem monologe

Sem pa danes razmišljala - a ko boste zdaj počasi vse začele delat pa ne bomo več tu
čvekaleuser posted image . A ima katera izkušnje, da je že v 1. nosečnosti čvekala tukaj in kako dolgo je to trajalo? Al potem to zamreuser posted image

Vas bom kar pogrešala, če bo prišlo do tegauser posted image user posted image

frafala, nič ne bo zamrlo, bo pa sigurno manj javljanj in ne bo časa za debatiranje in negiranje vsakega postauser posted image

sicer pa nekaj nas je, ki imamo še mal fore kar se tiče šihta, nekaj jih sploh ne gre delat, kajne ulla?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

13.11.2009, 21:42

clock-img

Ulla80

pencil-img

1325

sploh ne gre delat, kajne ulla

gre greuser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

clock-img

13.11.2009, 22:12

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

zvezdica pa zakaj ravno jutri, če smo pa pri nas bubaniuser posted image pa ne moreva prit, imaš pa tel.št. na ZSuser posted image

oj, a bubani ste, sem čist spregledala user posted image
Itak ne moremo priti, smo brez AS, v lupinici pa patrik ne zdrži, pa še prerastel jo je.

frafala, nič ne bo zamrlo, bo pa sigurno manj javljanj in ne bo časa za debatiranje in negiranje vsakega postauser posted image

Bomo bomo še več, sploh  tiste k bomo v službi user posted image user posted image user posted image

sploh ne gre delat, kajne ulla

gre greuser posted image

a ni šlo skoz, da bi doma ostala? Jast bom od doma delala če bo vse po srečiuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 13.11.2009 22:13:09 >

i belive i can fly....

clock-img

13.11.2009, 22:29

clock-img

Ulla80

pencil-img

1325

ma načeloma neb bla taka kriza, tist čez mesec...sam pol je tu še regres okol 800€, pa glih ene tolk božičnice itd...tiste 4 ure bom že zmoglauser posted image menda...

clock-img

13.11.2009, 22:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.11.2009, 06:44

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Jutro

no, Tomaž je odšel. Žal so prišli prepozno. user posted image Naj počiva v miru.

i belive i can fly....

clock-img

14.11.2009, 07:10

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Jutro!
Z grozo v srcu sem prebrala novico o Tomažu. Naj počiva v miru.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

14.11.2009, 09:24

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Jutro!

Enako. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

clock-img

14.11.2009, 09:31

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Jutro!

Enako.

Jst tud user posted image

Jancci lep dopustek.

clock-img

14.11.2009, 09:34

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Se morm naučit kopirat user posted image

clock-img

14.11.2009, 09:38

clock-img

marta82

pencil-img

5534

V čet. sem šla. Je blo lušno. Smo se naklepetale.
V petek pa mene ni bilo.
Bi se kdaj pridružila? Pridi kaj na mariborski del pogledat.

clock-img

14.11.2009, 10:59

clock-img

*x*y*z*

pencil-img

623

Naj počiva v miru.

clock-img

14.11.2009, 11:25

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Jutro!

Enako. user posted image

ja, kar stisnilo me je, ko sem zvedela. Sem imela slabe občutke pa nisem hotla na glas povedat.user posted image

clock-img

14.11.2009, 11:29

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

V čet. sem šla. Je blo lušno. Smo se naklepetale.
V petek pa mene ni bilo.
Bi se kdaj pridružila? Pridi kaj na mariborski del pogledat.

Včasih malo pokukam na njihov forum, ker so,ste ful aktivne se mi zdi, včasih pa še malo na decemberke, ker sem takrat imela rok, ampak jih ne poznam in se ne bi hotla vsiljevatuser posted image

clock-img

14.11.2009, 11:36

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Bomo bomo še več, sploh  tiste k bomo v službi user posted image user posted image user posted image

ja potem pa dobro nouser posted image user posted image user posted image

a ni šlo skoz, da bi doma ostala? Jast bom od doma delala če bo vse po srečiuser posted image

superuser posted image , jaz bi tud najraje nekaj takega od doma. Na katerem področju pa delaš, da bo to šlo?

Mali spi zunaj pa sem že vse pospravla, posesala, menjala posteljnino, kaj kuhat pa nimam pojma danesuser posted image . Motovilec bo pa sigurno, ga obožujemuser posted image

clock-img

14.11.2009, 12:04

clock-img

*x*y*z*

pencil-img

623

Ne bom nič komentirala, grozen dan, sploh se ne morem spravit k sebi user posted image  posledično vplivam še na malega, tko da smo res na konju user posted image

clock-img

14.11.2009, 12:11

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

tomaž humar: grozno user posted image user posted image men je bil sicer zelo simpatičen dečko, ampak razumela ga pa nisem nikol in njemu podobne tud ne....moja sošolka je tudi izgubila očeta v himalaji user posted image

je pa ena knjiga super, tud če nisi alpinist od Nejca Zaplotnika - Pot, fantastična knjiga, tud on je ostal v Himalaji...

clock-img

14.11.2009, 13:38

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Ne bom nič komentirala, grozen dan, sploh se ne morem spravit k sebi user posted image  posledično vplivam še na malega, tko da smo res na konju user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj te je tak vrglo iz tira?

clock-img

14.11.2009, 13:55

clock-img

rubica

pencil-img

741

farfala kaj si kuhala?

clock-img

14.11.2009, 14:18

clock-img

*x*y*z*

pencil-img

623

ah, začelo se je včeraj, ko je namesto ob 19h zaspal ob 22h - tega pa jaz sploh nisem navajena, tko da ker že čez dan nisem nič naredila, sem zvečer še manj, pa itak se cele noči zbuja in sem tako neprespana, volje za kaj postorit po hiši pa ni. No, do zdej sem neki malega poštimala, pa kosilo iz skrinje vzela, za danes mam dovolj, gremo malo ven, da dam možgane na off. Pa tud zaradi Humarja in debat o njem te dni me kar ne pustijo ravnodušne. Tolk, vem pa da jutri bo lepši dan, mogoče že prej user posted image

clock-img

14.11.2009, 14:29

clock-img

farfala

pencil-img

1760

rubica sirovi, špinačni tortelini s paradižnikovo omako, solata, za desert pa kos torte, ki jo je sestra speklauser posted image .Dobrouser posted image . Pa ti?

**** ne se sekirat preveč, saj bo, jaz sem pa ne nek način vesela danes že samo za to, da živimuser posted image pa da imam družino

clock-img

14.11.2009, 15:01

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Naj počiva v miru.

user posted image user posted image user posted image enako

If you can dream about it, you can do it.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem