writing-img

RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del

clock-img

21.02.2010, 20:31

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Žanek, mene glih ne zanima preveč tisti Just. Zakaj mi pa danes nisi rekla za Ikeo, hehe? Mogoče bo šel kdo iz naše familije v kratkem. Saj bi jaz tudi šla z Vladijem, samo saj si videla, kako se zna dret, če mu kaj ne paše in če ne spi po urnikuuser posted image . Pa niti slučajno da bi spal v avtu. Saj dere se ponavadi ne, ampak zaspi pa tudi ne in se potem dere, ko je konec vožnje, ker je zaspanuser posted image

clock-img

21.02.2010, 20:50

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Žanek, men se tud ne da poslušat predavanja o Justu.
Že tako se bolj redko vidimo. Itak si imamo ogromno za povedat, čas pa tako hitro teče...

clock-img

21.02.2010, 21:00

clock-img

žanek

pencil-img

561

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Zakaj mi pa danes nisi rekla za Ikeo, hehe?

Ej čist mi je ušlo iz glave. Toliko enih stavri imam za vprašat/povedat, na koncu pa vse pozabim user posted image
Imela bi pa tisto reč za v omaro, za hlače user posted image .

Danes sem zopet imela možnost cartat Vladija od Jančike user posted image . Cuker mali, same lušte mi dela user posted image .

Glede predstavitve pa nisem mislila za v soboto, babjega čveka pa že ne dam za te stvari user posted image !

< Sporočilo je popravil žanek -- 21.2.2010 21:02:17 >

clock-img

22.02.2010, 11:38

clock-img

misar

pencil-img

1892

Živjo punce...kako je zdaj s s rečanjem v soboto...zelo rada bi se vam pridružila, pa bi rabila kakšno dodatno informacijo: kje?kdaj?

lep dan

čebelica Lana in trotek Nejc

clock-img

22.02.2010, 12:22

clock-img

žanek

pencil-img

561

Srečanje, v soboto 27.2. po osmi uri zvečer pri meni (če katera potrebuje opis poti, naj mi sporoči na ZS).

Zaenkrat so/ste potrdile (popravite, dopolnite):
- jančika
- Janeja
- Pikecpokec
- MarjanaR
- Naty-taja
- HuAnita
- Smrček
- teta beta
- martka
- misar?
- jana81?
- dali?
- Bethany?
- katja_p?
- migulja?
- ...

< Sporočilo je popravil žanek -- 22.2.2010 12:23:00 >

clock-img

22.02.2010, 12:26

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ulalaa cel spisek.... kaj pa boste kaj popestrile z moško družbo!?user posted image

Dober čvek in obilo smeha!

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

clock-img

22.02.2010, 15:34

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ajde Celjanke zaupajte kako boste tele počitnice izkoristile?

Mi smo se še dans sankali za bajto, je fajna senca tak da do marca vo še ziher sneg.

Malo razmišljamo o smučanju za mal luštov a mala 4 letnica še ni glih čist zagnana, za drsanje tud ne.

Planirate kak fajn izlet? Seveda ne z žepom brez dna user posted image

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

clock-img

22.02.2010, 21:06

clock-img

smrček

pencil-img

699

Pri nas ne bodo počitnice nič kaj posebnega.
Midva nisva planirala dopusta (mogoče kakšnih par urc), popoldne bi pa šli na celjsko ali pa na Roglo, seveda od vremena odvisno. Danes smo šli na celjsko smučat, ali bolje rečeno šlaufkat, sneg je že kr precej načel tale sonček... škoda, v poštev pride samo še kaj višje ležečega.
Skratka, vidimo se v soboto, do takrat pa čimlepše izkoristite počitniške dni.

< Sporočilo je popravil smrček -- 22.2.2010 21:09:19 >

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

24.02.2010, 14:11

clock-img

bela vrtnica

pencil-img

283

Vidim, da se obeta srečanje čvek. Če je še kaj prostora bi pa mogoče tudi jaz prišla, sem se že nekaj z Jančiko pogovarjala. Jančika imaš še prostor v avtu za mene (mene ta moj trebuh kar moti in bi se pustila razvajati s tvojo vožnjo - lahk tudi kaka masažauser posted image ).

Se slišimo.

clock-img

25.02.2010, 10:05

clock-img

m_m

pencil-img

1417

ojla. da se še malo javim. Sem bla na operacji, pa z malim sma mela probleme z dojenjem, ker je blo nekaj časa prapovedano in se je mali navadu na flašo. Zdaj se je že priučil nazaj. Smo pa po novem brez atija do jeseni. Ne bo ravno časa za RR doma. Za kakšen čvek kdaj pa kdaj v živo bom že našla čas user posted image  

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

25.02.2010, 10:17

clock-img

misar

pencil-img

1892

Če je še katera iz Celja  lahko ponudim prevoz, da se ne bom sama vozila.

lp

clock-img

25.02.2010, 21:08

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Čao!

Evo mene! Vidim, da se tale seznam za v soboto kr daljša user posted image

Js za v soboto še ne vem, tak da naj kr vprašaj ostane še kak dan. Sem namreč brez avta, ker je na popravilu, vem pa tud ne, če bo moj doma zvečer. Javim tekom petka.

Drgač se pa fajn mejte!

clock-img

25.02.2010, 21:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Vidim, da se obeta srečanje čvek. Če je še kaj prostora bi pa mogoče tudi jaz prišla, sem se že nekaj z Jančiko pogovarjala. Jančika imaš še prostor v avtu za mene (mene ta moj trebuh kar moti in bi se pustila razvajati s tvojo vožnjo - lahk tudi kaka masažauser posted image ).

Se slišimo.

Stara moja, jaz mam sedem zicov, tak da lahko še tvojo familijo zraven vzamemuser posted image . Se slišiva! Morda pripeljem še eno prijateljico, ampak ona bo s svojim avtom.

Žanek, a bo U. doma, da nam bo avte prestavil, ker bomo ziher zabluzileuser posted image ?

Kaj bomo prinesle? Jaz bom kake mafine spekla, če bo čas, drugače pa kaj industrijskega sladkega.

clock-img

25.02.2010, 21:12

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Takole: smo se kar hitro odločli user posted image

Pri meni in Bethany lahk naredite kljukco! Prideva pogledat in vas spoznat.

Žanek, prosila bi te za zs z opisom poti oz. samo hišnim naslovom in pa tvojo telefonsko! Ostalo bomo same našle.

clock-img

25.02.2010, 21:13

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Kaj bomo prinesle? Jaz bom kake mafine spekla, če bo čas, drugače pa kaj industrijskega sladkega.

Sm ravno to htela še vprašat: kaj pa kaj prnesemo?

clock-img

25.02.2010, 21:14

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Aja, jana81, če tole bereš in bi šla zraven, povej.

clock-img

25.02.2010, 21:15

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Ponavadi si malo porazdelimo sladko, slano in pijače. Potem seveda ostane 70% prinešenega, hehe.

clock-img

25.02.2010, 21:36

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Ponavadi si malo porazdelimo sladko, slano in pijače. Potem seveda ostane 70% prinešenega, hehe.

šment... js sem se pa glih (spet) Montija lotila... to bo večer poln skušnjav user posted image user posted image

clock-img

26.02.2010, 00:05

clock-img

žanek

pencil-img

561

Žanek, a bo U. doma, da nam bo avte prestavil, ker bomo ziher zabluzileuser posted image ?

Bo doma, brez skrbi!

Bi vas pa prosila, če lahko namesto zvonenja daste kakšen npr. pisk na gsm, da vam vrata odprem, ker moja mulčka po novem hodita ob 20 uri spat user posted image .

Bethany, je kar nekaj punc, ki so na Montiju, včasih tudi kakšno pecivo katera prinese po tem receptu user posted image .

Srečanje v soboto, 27.2. po 20 uri:
- jančika + prijateljica
- Janeja
- Pikecpokec
- MarjanaR
- Naty-taja
- HuAnita
- Smrček
- teta beta
- martka
- misar
- jana81?
- dali?
- Bethany
- katja_p
- migulja?
- bela vrtnica
- ...

Oooo nas bo pa kar nekaj, lepo, se že veselim user posted image . Če res vse iz spiska pridete, bom pa imela en mali problem, namreč nimam toliko copat user posted image user posted image .

clock-img

26.02.2010, 00:21

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Hmm tole pa bo logistika!

Namesto stolov kar kak "flex" blazino vrži na tla.user posted image

No, jaz vas bi lahko samo na travniku takole postrojila, ali pa morda v senci poletnega sonca pod drevesom ... user posted image

clock-img

26.02.2010, 10:14

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Prinesemo copate zram user posted image user posted image

clock-img

26.02.2010, 10:34

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Srečanje, v soboto 27.2. po osmi uri zvečer pri meni (če katera potrebuje opis poti, naj mi sporoči na ZS).

Zaenkrat so/ste potrdile (popravite, dopolnite):
- jančika
- Janeja
- Pikecpokec
- MarjanaR
- Naty-taja
- HuAnita
- Smrček
- teta beta
- martka
- misar?
- jana81?
- dali?
- Bethany?
- katja_p?
- migulja?
- ...

jst žal ne morem, ker greva na RD ..user posted image .. pa še malega morem dat ob 21h spat..
načvekajte se še zame..
Jančika hvala vseeno.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

26.02.2010, 11:50

clock-img

smrček

pencil-img

699

Če želi, lahko gre katera tudi z menoj, avto pa lahko pr men pusti, ker zna bit pri Žanekovih malo gužve na dvorišču. Šla bom verjetno kr po osmi, ostala pa malo dlje (dokler nas Žanekova vn ne vržeuser posted image )

Danes bom delala rumove gogiceuser posted image , če bo kaj ostalo, prinesem.

Jutri zjutraj ima Gašper logopeda pri dr. Cvitanu. Kje je to? Kr tam kot je posvetovalnicauser posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

26.02.2010, 11:57

clock-img

žanek

pencil-img

561

IZVIRNO SPOROČILO: smrček

Šla bom verjetno kr po osmi, ostala pa malo dlje (dokler nas Žanekova vn ne vržeuser posted image )

Jutri zjutraj ima Gašper logopeda pri dr. Cvitanu. Kje je to? Kr tam kot je posvetovalnicauser posted image

Hehe, jaz zeloooo dolgo bedim, ponavadi mi ve pre-hitro pobegnete user posted image .

Glede logopeda ti bodo punce znale bolj točno povedat, samo, ko smo mi imeli 2 meseca nazaj logopeda v Celju, je bilo tam za kioskom od Klasja, taka stara vila.

clock-img

26.02.2010, 12:51

clock-img

misar

pencil-img

1892

IZVIRNO SPOROČILO: smrček

Če želi, lahko gre katera tudi z menoj, avto pa lahko pr men pusti, ker zna bit pri Žanekovih malo gužve na dvorišču. Šla bom verjetno kr po osmi, ostala pa malo dlje (dokler nas Žanekova vn ne vržeuser posted image )

Danes bom delala rumove gogiceuser posted image , če bo kaj ostalo, prinesem.

no ker sem se tud jaz ponujala za prevoz, se lahko pa sama prislinim  zraven, če si kje iz celja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem