writing-img

RE: Mariborčanke VI. del

clock-img

11.11.2009, 19:46

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

čeruser posted image

Kontra.

clock-img

11.11.2009, 19:46

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Rina ZS imaš.

clock-img

11.11.2009, 19:51

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Rina ZS imaš.

nič nisem dobla..

clock-img

11.11.2009, 19:51

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Aloha, regle, saj ne grem nazaj brat, ker drugače bodo moji pamži gor celo noč. Skratka mi smo ok, srednje šekasto, spakiram moj dva spat, jaz pa na kolo za 50 minut...potem pa moram še nekaj napisat....

Mene jutri ne bo, ker moram iti v službo, so me prosili, da jim pridem nekaj pokazat, sicer grem zjutraj, samo bom pustila Roka doma, tako da moram biti doma ob 11h da ga dam na zizo, bom pa v petek zjutraj v mestu in če se katera sprehaja, lahko greva na kafe....

clock-img

11.11.2009, 19:55

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

matcaaaaarrrrrr, jaz bi te malo rablaaaauser posted image user posted image . Ti pošljem ZS user posted image

clock-img

11.11.2009, 19:55

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Rina ZS imaš.

nič nisem dobla..

Daj poglej še enktar, prosim. da nebom rabla še 1x pisat.

clock-img

11.11.2009, 19:56

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

matcaaaaarrrrrr, jaz bi te malo rablaaaauser posted image user posted image . Ti pošljem ZS user posted image

user posted image

clock-img

11.11.2009, 19:57

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Ej Ly kaj te mata??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 19:58

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Rina ZS imaš.

nič nisem dobla..

sem že večkrat pogledala, pa zdaj še 1x, pa res nimam ničuser posted image oprosti..

clock-img

11.11.2009, 19:58

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Ej Ly kaj te mata??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ji težim, da bi šle ju3 skupaj do astorie

clock-img

11.11.2009, 19:59

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Nič, ne da se mi še enkrat pisat. Aja pa zaspana sem fuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllll. user posted image

clock-img

11.11.2009, 19:59

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Da vam povem kaj se mi je danes zgodilo oz. se dogaja že tri dni, moj Rok enkrat na dan začne fulllll jokat in ga nič ne ustavi, niti ziza...ne vem kaj mu je in to mi je danes naredil v kafiču, ko sva čakala na Niko...vsi so naju gledali kot, da sva nora, ampak ni pogojev, da ga ustavim, potem pa sem ga pobrala in sva šla ven, pa je nehal. Enako je bilo včeraj in predvčerajšnjim doma...groza, prava histerija...

clock-img

11.11.2009, 20:00

clock-img

ly117

pencil-img

16752

jaz ji težim, da bi šle ju3 skupaj do astorie

Pa saj ne težiš. Ne bodi smešna.

Grem še enkrat pisat.

clock-img

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Rina ZS imaš.

nič nisem dobla..

nimaš več med poslanimi? da bi samo skopirala..

clock-img

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Da vam povem kaj se mi je danes zgodilo oz. se dogaja že tri dni, moj Rok enkrat na dan začne fulllll jokat in ga nič ne ustavi, niti ziza...ne vem kaj mu je in to mi je danes naredil v kafiču, ko sva čakala na Niko...vsi so naju gledali kot, da sva nora, ampak ni pogojev, da ga ustavim, potem pa sem ga pobrala in sva šla ven, pa je nehal. Enako je bilo včeraj in predvčerajšnjim doma...groza, prava histerija...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Nič, ne da se mi še enkrat pisat. Aja pa zaspana sem fuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllll. user posted image

Te pa hitro en s.e.x na kekks pa spat!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 20:01

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Rina ZS imaš.

nič nisem dobla..

nimaš več med poslanimi? da bi samo skopirala..

Grem gledat.

clock-img

11.11.2009, 20:02

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Te pa hitro en s.e.x na kekks pa spat!!!user posted image user posted image user posted image

Nič iz tega.Ker.
1. Moj user posted image žiga, žaga,
2. Konec PMS, prišla user posted image .

clock-img

11.11.2009, 20:02

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

11.11.2009, 20:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image take finte je Lija mela pri enih 4.mesecih. Sploh nisem upala z njo kam it..

clock-img

11.11.2009, 20:04

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Timeja je tudi mela tak teden.. Zdaj pa, ko jo oblačim tak kriči, da je cela rdeča.. Ampak skoz!!! Ne vem, kak bo zgledalo, ko bom jo 1X mogla kje tak oblačit - v javnosti (mislim, pajacka oz. bundico gor).. Si bodo ljudje mislili, da jo davimuser posted image

clock-img

11.11.2009, 20:06

clock-img

rina22

pencil-img

3754

aja, nebo, pa še to - danes mi je kapnilo, da ne vem, če bo sploh Timeja zdražala ju3 vsaj kakšno uro na kavici.. Ker je res taka tečka mala, ko malo dlje sedim z njo.. Je treba kar konstantno hodit... Si kilometrino nabiramuser posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 20:06

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Grem dojit...pride kdo na drugo??user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 20:07

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Ly117, pojdi si lepo spočit in se k tvojmu stisnit, da boš ju3 dobre voljeuser posted image user posted image user posted image

Jaz grem počasi pod tuš. Pridem še vas kaj pogledat, če bo časuser posted image

papa

clock-img

11.11.2009, 20:08

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Upam da ga boš zdaj dobla zs. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem