writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del

clock-img

20.11.2009, 20:35

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Blažu od Pocke vse naj naj za 8.mesecev

Maruši od Trezike  za naj naj 8.mesecev

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od nas, ker mi jih imamo tudi 8. danes!

Čestitke Maruša, Blaž in Zoja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

20.11.2009, 20:37

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Za vse bolane pa koš user posted image .

clock-img

20.11.2009, 20:38

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

cita od kje jemlješ smrkce?

clock-img

20.11.2009, 20:38

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

eno vprašanje:
koliko vas je user posted image prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže?

Mojadva bi se že selila ,če jima nebi prodali sedeževuser posted image .Baje božiček prineseuser posted image .

kje pa si jih to rezervirala? jaz sem novga že naročla, ma nimam pojma kdaj pride; lupinico bom pa dala stran, ker noter v bundi je kot uno strašilo sredi njive in niti ni naslonjena nazaj, če jo preveč zategnem, jo pa vse stiska;

clock-img

20.11.2009, 20:40

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

mi kdo pomaga uspavat Leo? že od 19te se mučimo ma ne gre, pa je full zaspana; v bistvu od 7:30 ko je ustala pa do zdaj je spala celih 15minutk, pa sitnaari za znoret user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2009, 20:42

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

mi kdo pomaga uspavat Leo? že od 19te se mučimo ma ne gre, pa je full zaspana; v bistvu od 7:30 ko je ustala pa do zdaj je spala celih 15minutk, pa sitnaari za znoret user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image zate  in user posted image user posted image da Lea čimprej zaspi user posted image

clock-img

20.11.2009, 20:51

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Pošlji jo k meni pri nas se spi od 18 h.user posted image

clock-img

20.11.2009, 20:52

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Persida; dhl pošiljka na potiuser posted image

clock-img

20.11.2009, 20:53

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

eno vprašanje:

Mojadva bi se že selila ,če jima nebi prodali sedeževuser posted image .Baje božiček prineseuser posted image .

kje pa si jih to rezervirala? jaz sem novga že naročla, ma nimam pojma kdaj pride; lupinico bom pa dala stran, ker noter v bundi je kot uno strašilo sredi njive in niti ni naslonjena nazaj, če jo preveč zategnem, jo pa vse stiska;

V mb-u Turbo malček ,ker ,pa se jim ni dalo potrudit ,da bi prodali kar dva v paketu mam naročena tobija v bc.Ko ga dobimo ,pa lupinica leti po zrakuuser posted image .

clock-img

20.11.2009, 20:54

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Čakam še grem malo za šivalni stroj ta časuser posted image

clock-img

20.11.2009, 20:56

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

tasa

Pri vas ,pa morate vsak dan 15 km dol vdarit ,da otrok spi al kak?user posted image

clock-img

20.11.2009, 20:59

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

čao, mami user posted image  mi smo krasno, edino oči bi bil lahko kaj več doma user posted image  no, ampak vseeno nam ni hudega. Jure priden in zadovoljen, po skoraj 8 mesecih (od 5. dne starosti) se mu je končno pozdravilo oko, ki je bilo non stop vneto user posted image user posted image user posted image  Sicer pa - upam, da se naslednji teden vidimo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
a to kar samo od sebe al kako?

ma ja, očitno je dovolj zrasel, da se je tudi solznica povečala in sama odmašila, al kaj jaz vem user posted image  skratka, je minilo samo od sebe user posted image  no, preden se je pa to zgodilo, smo pa probali svega i svašta.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

20.11.2009, 20:59

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

eno vprašanje:

V mb-u Turbo malček ,ker ,pa se jim ni dalo potrudit ,da bi prodali kar dva v paketu mam naročena tobija v bc.Ko ga dobimo ,pa lupinica leti po zrakuuser posted image .

mi tudi imamo naročeno v BC; upam, da kmalu pride; a tvoja dva še sedita lepo v lupinici?

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 20.11.2009 21:02:47 >

clock-img

20.11.2009, 21:00

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Čakam še grem malo za šivalni stroj ta časuser posted image

počaki, nisem še odposlala, ker gospodična še eno večerjo mora popapatuser posted image

clock-img

20.11.2009, 21:00

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

lTak ,da polj ko bomo vsekali še dve dvojčici bom začela dajat takoj ko pridemo z bolniceuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2009, 21:09

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

SPI user posted image user posted image user posted image
ta danes pa je bla dolga, uff

clock-img

20.11.2009, 21:13

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

SPI user posted image user posted image user posted image
ta danes pa je bla dolga, uff

jeeeeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2009, 21:14

clock-img

zorica

pencil-img

770

mama milchy user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2009, 21:15

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: zorica

mama milchy user posted image user posted image user posted image user posted image

mamoM za predsednico! user posted image

clock-img

20.11.2009, 21:17

clock-img

zorica

pencil-img

770

Jan tudi spi že od 18.30 le da je do sedaj dvakrat v snu zajokal.Verjetno podoživlja padce na ritko čez dan user posted image

clock-img

20.11.2009, 21:18

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: zorica

mamoM za predsednico! user posted image

Najaa, predsednico česa; zdaj ko sem se tle na stol usedla, sem ugotovila kolko me križ boli; noro; samo tega pa pri nas še ni blo; še dobro, da je Žiga pri mojih, ker če ne bi znorela pomoje bi še on sitnaru

clock-img

20.11.2009, 21:28

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

eno vprašanje:

mi tudi imamo naročeno v BC; upam, da kmalu pride; a tvoja dva še sedita lepo v lupinici?

Sedita ko sardele user posted image pa kar naprej se hoče pretegovat pa se ne moreta

clock-img

20.11.2009, 21:30

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Lahko noč.

clock-img

20.11.2009, 21:36

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Lahko noč.

Nočko, pa upam, da se kej naspiš user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2009, 21:40

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Punce ste videle to user posted image user posted image user posted image

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=32070.11625

tam ko je slika dvojčic.... bolano kaj vse se nekateri spomnijo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem