IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
Živjo!!!
Mi opet budni in za nami spet katastrofalna noč.
Včeraj sem napisala, pa mi ni nobena dala svojega mnenja, zato bom danes spet:
Tjaša se mi zbuja zadnje 5 dni na uro ali dve , no stoka v spanju bolj, ker oči ne odpre, ne joče, sam stoka
ko pa jo dam na zizo pa vleče enkrat bolj enkrat skoraj nič, potem pa me odrine, ko ima dovolj in to pomeni, da noče več, in spi naprej do naslednjič. Zdej jaz mislim, da je posledica ker se ne naje.Čeprav ima ob 18ih večerjo-kašice in pred spanjem dojenjem(19.15), sam zaspi v roku 3 min(med dojenjem), ali mislite da se tak otrok dovolj naje
Jaz več nimam pojma, mleka imam sicer še sam, me ponoči po parkratnem dojenju začnejo zize bolet!!Razmišljam, da bi jo začel dojit pred kopanjem, tak da bi bila bolj budna, nimam pojma
To se dogaja, zdej po novo ko zaspi na zizi, prej ko je sama se ni.
Kakih uhanov pa to-no comment.
Ne vem, ti ne znam odgovorit, ker mi takšnega problema nismo imeli. Pri nas ko se je začel zbujati ponoči na dve uri smo začeli zvečer z kašicami okoli 19:00, potem pa pred polnočjo Aptamil, ker se je od aptamila bolj najedel, kot od mojega mleka. Ponoči in dopoldan pa sem ga še dojila.
Moji prijateljici, ki ima tudi

in se je ponoči začel zbujati na 1 uro, je P rekla, da naj začne čez dan z gosto hrano, proti večeru pa kašice. Ker otroku očitno dojenje ni dovolj. Prijateljica se je še nekaj časa matrala z dojenjem, ker si je želela čimdlje dojit, potem pa po nekaj neprespanih nočeh je upoštevala P nasvet in je sedaj bolje, se pa ponoči, zvečer (po kašici) in zjutraj še vedno dojita.
Katerokoli od zgornji taktik ubereš, pa se moraš zavedati, da bo mleka čedalje manj.
Glede nato, da samo tri minute vleče ne verjamem, da se naje. Lahko pa da jo samo dajejo zobki in se tiste tri minute tolaži. A ima dudo?
Če nima dude potem verjeten se res tolaži, ker če bi bila lačna bi se verjetno jokala.
Moje mnenje... Kot sem pa povedala nimam takšnih izkušenj.