Dober dan.Upam,da nimam neopravičenih.A moram vam povedat ,da je prišla persida do tiste točke ,kjer sem si mogla priznat ,da ne morem več.Zato nalog ne opravljam vestno ,ker enostavno spim in spim in še enkrat spim.Nebom rekla ,da so to neke dolge ture ampak ,če je to 15 minut izkoristim tudi te.Kljub prizadevanju naše babi je prišel dan ko bi se najraje sama sebi zasmilila.Zato je pač treba nekaj naredit in edina varjanta je ,da grem z njima zvečer spat.Rabim še kaki dan ,pol bom ,pa spet fit.No ,pa kaj bi po 10 mesecih nespanja še sploh lahko pričakovala.
Drugače pa:
- jesta še vedno rada kaj mami skuha
- tjulna divjata ko nora še pošteno se ne morem u*rat je že tomaž zamotan v kable od printera ,anže ,pa se kotali na normo ,da kam pride
-razen tega ,da zmes previjamo riti in žulim te bogato obložene ritke ne delamo nič
- v igralnici ,pa je itak mami aktivna cel dan
-atija imamo še samo da nam šparavčke polni
-vreme je za en k*rac,da še ven ne moremo (edina prednost ,da je voziček doživel generalko ,da ni več jogurtovih madežev
)
-in čakamo ponedeljek na nov začetek tedna (da klizamo iz kučice
pomeni v prevodu)
-trgata rože in sprobavata okuse katera je bolj sočna
-da mi grizeta noge in čakata na obiske ,da še druge sprobata,si zobe pilita verjetno
-pijeta samo po kozarcu po flaši ni šans
-itd........
Hvala za čestitke .Vam pošiljata 10 bačnov na oko.Tak ,da me ne vprašat zakaj v takem vremenu nosim sončne špegle.
yania- hb da je vse ok s timonom mogoče mu je blo pač vsega preveč
kokica - super za skokeca da prihaja k sebi
tasa- hvala za sms ,šparamo z sms-i recesija
tasa - drugič reči T.naj še mene zraven vzame ,ker mislim ,da bi mi pasalo malo na odklop
,čeprav ne vem kako je to ker še nikoli nisem bila prav zadeta ,pa bi probala enkrat ,ker sedaj še maladva nebi vedla zakaj gre
,kasneje bo malj težje malidvema dopovedat zakaj se mami tak čudno obnaša
Flaški 2 od aventa mam ,če hočeš met tisti mali.
lolita - prišel je taki čas pomoje ni dobene enačbe ki bi jo lahko rešili
A sem vam dovolj nakloftala al bi še?
PersidaMVR.