writing-img

PG lističi

clock-img

16.06.2005, 07:35

clock-img

gaja17

pencil-img

62

Tega pa nisem vedla,samsedaj sem jih že tako naročila!! Za naslednji mesec pa jih bom naročila po internetu,ampakševedno upam, da mi jih ne bo potrebno in bom končno že enkrat :nosecka:,ker mi to čakanje iz meseca v mesec že pošteno razjeda moje živčke!!!!!!!!!
Kako pa tebi kaže?

clock-img

16.06.2005, 07:51

clock-img

emaa

pencil-img

7450

gaja ne uporabljam teh testov, ker naj ne bi imela O, drugače pa bi moja M mogla pridet prejšnji četrtek, pa je ni bilo, jutri delam test. Kakih posebni občutkov ni, vsake tolk časa me mal špikne okol popka, mal bol zaspana sem, ampak to je lahko tud psiha. Bomo vidl

clock-img

16.06.2005, 07:52

clock-img

bebi

pencil-img

319

Jutrčka :zaspan:

Mijavček ni bit tok huda :). Si že nekaj časa več ne merim T, ker sem potem preveč obremenjena; a bova zadela O, a je bla to res O, a bom zdej :nosecka:, ...

Sam tko me je zanimal, ker je beseda že o tem nanesla.

Bom pa elektronski termometer prihranila za poznejše čase; za merjenje T :duda:, ko bo buban. :)

:rozica:

clock-img

16.06.2005, 07:54

clock-img

bebi

pencil-img

319

emamair!

:miska: :rozica: :miska: :rozica: :miska: :rozica: za :modri: :roza:

clock-img

16.06.2005, 07:57

clock-img

gaja17

pencil-img

62

Držim pesti!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

16.06.2005, 10:04

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Oj,

Gaja17 hvala za odgovor! Kako se jim pa reče?
No, cena je pa res mal huda! 900 SIT za komad? To pol pomen, da lahko na mesec vsaj 5 jurjev zmečeš!!
Verjetn jih bom jaz tudi naročila prek neta! Koliko pa imate kaj izkušenj s tem? Je naročanje varno (št kartice in te stvari...)?

Lp

clock-img

16.06.2005, 10:24

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Anitka jih naroča, pa še ni mela problemov

clock-img

16.06.2005, 10:29

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ma sej verjamem, ampak zadnje čase se dogaja vse živo, pa ne bi bila glih vesela, če bi si kdo na mojo kartico kaj lepega kupil, jaz pa debelo :ups: in račun plačala ;)!

clock-img

16.06.2005, 12:01

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Oj bebi,

sej nisem bla huda, sam mogoče je res tko izpadl. Sori.
A če rečem da mam obupen PMS se mi oprosti, če sem mal tečna?
Lp M:muca:

clock-img

16.06.2005, 12:16

clock-img

bebi

pencil-img

319

O Mijavček, pa si le prišla na dan :) Jst sm bla včeraj tud kar mal tečna, še bolj zaskrblujoče je, da to ni bil PMS. :) Sorči! :rozica: Držim :miska: :miska: :miska:, da to pri tebi niso bili znaki za PMS, ampak za :modri: :roza:.

:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem