IZVIRNO SPOROČILO: lino
Haaaj.
Ma tk vas berem, pa pol ne utegnem nič napisat, pa se mi pol nabere in...uglavnem Bjondi, Naty-taja, tečka in ostale full imate lepe slikice!!!
Bjondi, tudi naš je opremljen s podobnimi blazinicami.
Mislim Lenika, da si tudi ti napisala urnik hranjenja in ne morm verjet da imata

popolnoma enak urnik.

Ali boš začela uvajati četrti gosti obrok? Naš se zjutraj kar neki pači in kotali namesto da bi zizal, sploh ne vem če kaj poje, pa ima do desetih, ko je na vrsti sadni obrok čisto dovolj.
Bačko, ne sekiraj se če ima malo bolj redek kakec, saj tudi mi vedno ne kakamo isto

, je pa tak cuker in ravno prav zalita, tako da ji nič ne škodi. Zares poskusi s suhimi borovnicami, korenčkom, banano in riževo sluzjo. Mi smo s starejšeim preživeli 2 rota virusa in smo jedli največ tega, čeprav v bolnici pravijo, da naj bi jedel otrok vse - tistoo kar mu paše

. No, ne vem.
Sem čist zbita, ko imam zjutraj oba doma. Gašper mi spije full energije. HB imam zlatega moža in je sedaj, ko imamo dojenčka dosti skrbi za starejšega prevzel na svoje rame. Veliko ga je treba vozit k zdravnikom, pa na razne terapije ... pač je otrok s PP. Sta že doma ...letim!!