IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
naty-taja: a tvoj že kr tkole stoji, al kaj? naš se še nč tkole na nogice ne postavlja...sam tko k je v naročju, se z nogicam odriva ful! a bi se mogu že tkole na nogice postavljat???
Aja, Meti ne! Ni treba, da se na nogice postavla pri sedmih mescih, kje pa! Sam naši so vsi mal bolj hitri - verjetno je to tudi malo v genih, glede na to, da smo se me s sestrama hitro postavle na noge in shodle, pa tudi naš otroci. Nečakinja je pri 8 mesecih čisto samostojno hodla in tudi past je lepo znala na rito. Tak da ne! Tam pri kakih 9 se ponavadi začno vzpenjat. Pa tale stajica je tudi našga privedla do tega. Zdej se že ob sedežni, pručki, stolu..povsod dviga... Večina jih shodi tam pri dobrem letu dni.
Mony -počak še. Pač še ni pripravljen. Poskusi spet čez nekaj časa. Naš zdej že tudi pretlačeno poje, še vedno ima pa najraje zmiksano. Kaj čem, pa nisem onimadvema nikol miksala.
Glede prenosne postlce - jaz imam tako gobo pet centimetrov debelo za not položit, ker ja je kr trdo tisto za spat.
Bačko - korenčkov sok zapira male. So moje tadrugi pri starosti par dni dali korenčkov sok, ko je kr naprej kakala - halo budale, ne morem druga rečt - mala je kr naprej zizala in veliko kakala, pa je enkrat eno zdravnico, ki je šla jo preoblačt brez predpasnika pokakala dvakrat v eni uri!

Sem prvo misla, da se hecajo, potem pa res drug dan na polici pri mali vidim tisto flašo celo oranžno obarvano od korenčkovega soka!!

No ja. Lahko pa zdej vam pomagam...
Aha - sem vidla, da ima tudi tavečja drisko in se zadeva kr ponavlja - pri nas je bilo isto, ko je bila Maruša mala...ta hudič od virusa se tudi v igračah zadržuje!! Jaz sem potem enkrat vse prebrisala, igrače vrgla v bano vode z razkužilom, oprala posteljnino, prezračla...in je bilo ok. Prej pa kr naprej se je ponavljalo. Mogoče bi bilo dobro, da sama to nardiš. Pa striktno si roke umivat in razkužvat, ko greš od ene do druge. Res je sranje s temi virusi driske.
Tira - da ti ne bo treba piškotkov drobit in raztapljat -plasma ima ene v prahu. Če mogoče še nisi vedla...
Lino - hvala za pohvale! Ampak tale konoplja pa to...

(se mal hecam, sam se res hecno sliši in priznam, da prvič čujem za to olje.)
Na zdejle se je pa men čika zaluštalo...pa sploh ne kadim...včas med študijem smo pa pržgal kirga za foro...
Mita - kaj pa je s tvojim prvim sončkom? (če ni skrivnost) Sicer pa vidim, da nas je več firbcev. Pa ti kr pojamri tule, če ti je potem lažje. Meni osebno se zdi, da je forum ravno za take zadeve fajn. ko ne moreš nikomur drugemu potožit, potožiš tule in nekdo že prebere...
E punce uživajmo s svojimi sončki - vedno bolj luštno bo...