10.02.2010, 22:33
5621
Pri nas celo zimo jemo rdečo peso. Včasih še stročji fižol, ampak to zimo mi ga še ni uspelo skuhat (ga imam v skrinji)
Jaz sem tudi kidala. Snega je bilo slabih 10 cm, ampak je bil lahek in sem bila fertig v 1 uri, vključno s spucanima obema avtoma. Sem to vzela za telovadbo, ker ta teden ne morem na aerobiko. Pa še Srečka sem fotru pustila, popoldne s Srečkom itak samevava. Pa samo vam povem: Najhujši od vseh obrokov mi je dopoldanska sadna malica. Ker traja in traja, da naš korenjak poje malo sadja. In sem neskončno vesela, da lahko ta obrok poturim možu, če ima popoldanski šiht
. Uradna verzija je seveda, da se mora Srečko navadit tudi od fotra jest.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
tecka za tole izjavo :-))) ker je resnična in življenjska :-) Pa pikepoke za Srečkovo zdravje in pikepooookeeee za vse bolane sončke in mamice ....

zdj pa imam bolečine v tistem spodnjem predelu kot da bi me jajčniki boleli in me zagrab na cajte, me je v nedeljo spet
je tud pogruntala da ima noge in jih noče skrit, ko jo hočem v stolček ali posteljo uturit
že 1,5 ure pridno spi in upam, da bo do ene 8 ure zjutraj tako ostalo.
...
...
da bo boljše...
No na koncu mi ugotovi, da tud rumenjaka še ne, da naj bi ga dobila šele po 8. mesecu. Pol sem pa zbrala vse tiste zloženke pa od naše patronažne seznam in veste kaj....na vsakem piše drugač. Moj pa sam gleda kdo je sponzor (kolinska, Hipp, Frutek...)
. In pol ugotovi, da mandarin pa ne bi smela jest menda do drugega leta. Ha, jaz sem ji pa mandarinin sok dajala že nekje pr petih mesecih. Če me je pa gledala kako jem. Pa še všeč ji je blo.
.