IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
kam pa greste kej? mi gremo v Olimije, sam šele februarja
je še daaaaaaaleč... morm jit tud kupt obroč-premišljujem, da bi tud kr Fredovga kupla...
pomojm bom šla pa kkšn dan s tamalim v Atlantis mau pogledat-da vidm, kako mu bo kej pasal tkole v vodi bit
Načrtovali smo sicer Čatežke, gremo pa v Olimio. Blizu Čatežkih je poročena moja sestra in bi bila priložnost še za obisk, mi je pa v Olimiji všeč, da je pokrit hodnik do bazena, pa tudi apartma je par eur cenejši kot v Čatežkih. Gremo pa samo za 4 dni.
Smrekico bomo pa postavili šele ko pridemo domov, t.j. 24. decembra. Kaj več kot to pa niti ne praznujemo Božič.
Danes se je naš Srečko začel puzat v rikverc. Ko z igralne blazine pride na gladki parket, mu gre zelo hitro od rok. Se mu pa pozna neprespana noč in je taka tečnoba, da groza. Mir je samo v naročju. Itak pa sem tečnoba tudi jaz.
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
vem, kako je to-pr nas tud toooook piha...že zeeeelo dolg nismo bli vzuni na sprehodu, k je skos neki-al je dež, al je preveč mrzlo, večinoma pa kr skos neki piha in mi ni, da bi tamauga v takmu vn dajala...
Moje načelo pa je: sprehod na dan odžene zdravnika stran

. Pri nas je bilo danes -5 in tudi pihalo je prav zoprno, pa sva mu dala na voziček kar dežno prevleko in je Srečko spet sladko spal. Itak vidim, da sem še najbolj problematična - jaz. Bi kar ostala v topli hiši. Ko pa pridem ven in na polno zadiham, sem zadovoljna, da sem se odpravila.
Moram pa pohvalit našo komunalo, ki ji je že uspelo po naši vasi spucat pločnik. Brez tega sprehodov ne bi bilo oz. bi bili krajši.
Moram pa še nekaj priznati. Eden izmed razlogov za nakup kengurujčka je bil tudi ta, da ga bom lahko uporabljala v slabem vremenu. No, saj v dežju sem ga, zdaj pa mi je dosti ljubši voziček, ker je mali manj izpostavljen vremenu. In ugotavljam, da kengurujček sploh ni bil tako nujno potreben nakup kot se mi je zdelo takrat, ko sem ga kupovala.