writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 6. del

clock-img

24.11.2009, 21:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Aja da še jaz mal pojamram,prjateljica me je povabila na Jana Plestenjaka ki bo 5-ega v Logatcu pa ne morem it ker ima sestra žurko za RD user posted image

clock-img

24.11.2009, 21:12

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

A da je lunauser posted image Ma ne morš verjet... Kr neki.

Dudi, kaj boš s plestenjakom. G dudek te bo potolažu, pa bouser posted image

clock-img

24.11.2009, 21:12

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Lahko noč.

clock-img

24.11.2009, 21:15

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ma sej najbrž maš prav,samo ne vem kdaj bom imela naslednjič tako priložnost da bom šla.

Tud jaz grem počasi...nočkouser posted image

clock-img

24.11.2009, 21:17

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a vse greste spat al kaj user posted image jaz sem komi uspela M. uspavat, dec je spet lost in space... zapijajo en izpit. je rekel, da bo kmalu doma... ja, jaz pa sem visoka blondina user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

24.11.2009, 21:17

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Mislm flaska, tkole na hitr... Me te že mal pogrešamo a veš user posted image

dudi, to je pa res smotano... user posted image kaj pa če bi šli s prijateljico en dan drugam? vem da je tudi v domžalah al nekje tuki okol lj... mogoče bo pa še kje bližje vam

clock-img

24.11.2009, 21:20

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a vse greste spat al kaj user posted image jaz sem komi uspela M. uspavat, dec je spet lost in space... zapijajo en izpit. je rekel, da bo kmalu doma... ja, jaz pa sem visoka blondina user posted image user posted image user posted image

Ne, jaz sem še tuki, čakam Housa user posted image

Ah moški... Za njih je 10 minut pol ure tko al pa drgač gledano, tko da če rečejo kmalu doma je pri mojem od tistega trenutka to še vsaj 2 uri (ponavadi ko ga pokličem kdaj misli končno pridet user posted image ) Ja, sem ena tistih, ki pokličejo, če ga ni do takrat ko je rekel da bo doma. user posted image user posted image

clock-img

24.11.2009, 21:26

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Moj bi moral tudi že pred 2 urami prit,pa ga zdaj kličem in mi reče da je bil že skor doma pa je denarnico pozabil tam in jo je šel iskat.Kura..

Bogve če ni šel h kakšni..user posted image

Joj,T.se dere.Pa kaj je zdaj to...Mogoče bo zaspala.Ej,to me pa ubije.Jih dam spat,unmu zobke ,drugmu zobke,skopat..komaj čakam,da zaspijo,da mal meditiram pred Tv-jem,pol se pa zbudijo..Grrr..

clock-img

24.11.2009, 21:26

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ah moški... Za njih je 10 minut pol ure tko al pa drgač gledano, tko da če rečejo kmalu doma je pri mojem od tistega trenutka to še vsaj 2 uri (ponavadi ko ga pokličem kdaj misli končno pridet user posted image ) Ja, sem ena tistih, ki pokličejo, če ga ni do takrat ko je rekel da bo doma. user posted image user posted image

no, 2 uri je pri nas RES kmalu user posted image razjezi me, ko ga še po 5 urah ni, čeprav reče, da bo kmalu... pol pa sem najbolj zoprna žena na svetu, če ga kličem. pa se ne pustim motit user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

24.11.2009, 21:28

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

eelyy moja sošolka je imela eno oko plavo,eno pa rjavo.Ni bilo nič narobe z vidom,sam drugače se je pač obarvalo,pa še tanartavečja piflarka je bila.user posted image

Tina je zaspala nazaj.

clock-img

24.11.2009, 21:32

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Tina je zaspala nazaj.

user posted image se lahko malo zrelaksiraš!

clock-img

24.11.2009, 21:41

clock-img

majana79

pencil-img

8822

no, 2 uri je pri nas RES kmalu user posted image razjezi me, ko ga še po 5 urah ni, čeprav reče, da bo kmalu... pol pa sem najbolj zoprna žena na svetu, če ga kličem. pa se ne pustim motit user posted image user posted image user posted image

Ma ti si pametna punca user posted image user posted image user posted image

olivca, zdej pa noge mal v luft user posted image

clock-img

24.11.2009, 21:41

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

čer...

Men je tud vse neki čudno,prav nemirna sem in kr stiska me v prsih. Sploh ne vem, kaj mi je....

clock-img

24.11.2009, 21:44

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Tanja user posted image Kako je bilo?

Našemu otroku je tudi hudo, vzdihuje v spanju kot veliki.

clock-img

24.11.2009, 21:44

clock-img

lake

pencil-img

3955

Taja je zaspala.

Tanja kako je blo na razgovoru.

user posted image

A rabš kej tazga?

clock-img

24.11.2009, 21:45

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

danes je en težek dan user posted image a je kaka luna? je, ne?

clock-img

24.11.2009, 21:46

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Bilo je...No comment. Pri istih izpraševalcih ob skorajda istih vprašanjih sem dobila POLOVICO manj točk kot majauser posted image

clock-img

24.11.2009, 21:46

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kakšni dnevi... Uf.

ane ? meni se tudi zdi da je crazy vse skupajuser posted image

ja res. Men se tudi dogaje, trenutno banka (a ne znajo povedat tako, da jih človk zastop???), ta norija z gripo mi gre ful na jetra. Saj vsako leto kakšen zaradi zapleta z gripo umre zdaj je treba pa za vsakega po tv povedat in psihozo zganjat. Kar živčna sem. Pa jezna sem bila, ker je danes v avtu po radiju povedal da bo spet slabo vreme samo na notranskem in primorskem, pa kaj je zdaj to!!!!!

clock-img

24.11.2009, 21:49

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Tanja kolk vas je pa bilo. To se je pa že dogajal, da so dajal različno točk, tud pri priporočilih. Pri nas je bil  en tak primer, pa se je tip na ministrstvo pritožil.

Jaz se pa danes fajn počutim.

clock-img

24.11.2009, 21:49

clock-img

majana79

pencil-img

8822

danes je en težek dan user posted image a je kaka luna? je, ne?

Ja je, samo ne vem kera...

clock-img

24.11.2009, 21:50

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Tavelkega komej oblečem v pižamo, je naspidiran in skače kot opica okoli. Potem se pa še pol ure sam s sabo pogovarja.
Dones bi jaz kaj konkretnega spila. Grem kar po en pir.

clock-img

24.11.2009, 21:51

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Tanja kolk vas je pa bilo. To se je pa že dogajal, da so dajal različno točk, tud pri priporočilih. Pri nas je bil  en tak primer, pa se je tip na ministrstvo pritožil.

Jaz se pa danes fajn počutim.

6 na 1 mesto. Mah, nimam se kej pritoževat,če hočem kdaj dobit. Sej tud jst bom enkrat na vrsto prišla-ni hudič....

clock-img

24.11.2009, 21:51

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Ledenka ti me pa zmeraj razveseliš z muziko na FB.user posted image

< Sporočilo je popravil ajetam* -- 24.11.2009 21:52:08 >

clock-img

24.11.2009, 21:52

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Bilo je...No comment. Pri istih izpraševalcih ob skorajda istih vprašanjih sem dobila POLOVICO manj točk kot majauser posted image

Huh... Pa res ni dober danes danes.

Moj je celo noč delal doma, cel dan, in potem pogruntal da je vse narobe naredil... user posted image Groza...

Tanja, očitno to ni odvisno od tvojih sposobnosti ampak čisto od nekih subjektivnih meril? Naj ti to da nov zagon, ne pa vzame voljo. user posted image

clock-img

24.11.2009, 21:52

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Tavelkega komej oblečem v pižamo, je naspidiran in skače kot opica okoli. Potem se pa še pol ure sam s sabo pogovarja.
Dones bi jaz kaj konkretnega spila. Grem kar po en pir.

Naj ti sede user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem