writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 6. del

clock-img

26.11.2009, 11:25

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image Punce, kako naj ji pokažem kako se usest? Se tolk matra, pa ne zna. Jaz pa sploh ne vem, kako ji pokazat?? A katera zna?

pojma nimam...jaz sem maju zdej ko je hotu na vse 4...pomagala tako da sm mu nogice mal tko nekako pokrčla skupi pa je skužil user posted image ...pojma nimam kako ji pomagaj

clock-img

26.11.2009, 11:25

clock-img

tubby

pencil-img

858

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela.  Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli.
K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici.user posted image  Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna.user posted image

Ajetam  kje pa delaš če ni skrivnost? vsaj področje?

K.tja joj mi bi tud vrstno hiško, al pa dvojčka al pa vsaj večje atrijsko stanovanje...gremo skup v dvočka ???
mene ful vleče proti Šmarni? S tabo grem prec user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.11.2009, 11:27

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Prej ko sem pa jaz odajala pa nobenga ni blo user posted image Bi ble lahko sosede s katero! No nimaš kej...

clock-img

26.11.2009, 11:28

clock-img

tubby

pencil-img

858

Katmat to je pa res hitro. Sam ne ji preveč pustit, ker je še prezgodaj.

Flaska, tubby , tanja in ostale kdaj se potem dobimo???

Lahko že jutr user posted image

clock-img

26.11.2009, 11:29

clock-img

tubby

pencil-img

858

Prej ko sem pa jaz odajala pa nobenga ni blo user posted image Bi ble lahko sosede s katero! No nimaš kej...

oprosti k pa nism bla velik na forumu pa nč nism vedla  user posted image

clock-img

26.11.2009, 11:29

clock-img

tubby

pencil-img

858

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela.  Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli.
K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici.user posted image  Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna.user posted image

K.tja joj mi bi tud vrstno hiško, al pa dvojčka al pa vsaj večje atrijsko stanovanje...gremo skup v dvočka ???
mene ful vleče proti Šmarni? S tabo grem prec user posted image user posted image user posted image

Sm narobe razumela a ne??? Ajetam išče hiško a ne?

clock-img

26.11.2009, 11:30

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

lep pozdrav še od mene...

Tija bravo user posted image user posted image user posted image

naša se že zdej zanima za motorje.. je bla čist navdušena nad revijo... se vidi da ma najine gene user posted image
user posted image

clock-img

26.11.2009, 11:31

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

oprosti k pa nism bla velik na forumu pa nč nism vedla  user posted image

Ne, je bilo dlje nazaj... Tri leta je tega. Pa se noben ni na oglas javil? Neverjetno, res.user posted image

clock-img

26.11.2009, 11:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

flaska jaz bi bla takoj tvoja soseda user posted image

clock-img

26.11.2009, 11:32

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

bravo gaja!!!kako lepo sedi..

clock-img

26.11.2009, 11:33

clock-img

tubby

pencil-img

858

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

naša se že zdej zanima za motorje.. je bla čist navdušena nad revijo... se vidi da ma najine gene user posted image
user posted image

O pozdravljena Blue, kako lepo že samostojno sedi user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.11.2009, 11:34

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

ojoj, petra, pa kaj je to tam pri vas. user posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravite.
Flaska, mislim, da jo moraš na bok postavit, potem si mora pa z rokicami pred sabo pomagat, da se dvigne.

clock-img

26.11.2009, 11:35

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

babe....kera ma sanjsko knjigo??????

clock-img

26.11.2009, 11:35

clock-img

tubby

pencil-img

858

Drage moje

reklama iz Hoferja, se gremo grebst-take cortkane stvari za naše male????
al pa posteljnina za naše drage iz satena user posted image da ne bojo sm otroci na prvem mestu
sej sje je za uprašat a sploh rabjo??? al nos tok s temi reklamami zasvojijo da mormo kupovat-ker mislmo da se izplača pol pa dvakrat oblečejo user posted image

clock-img

26.11.2009, 11:36

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Flaska, mislim, da jo moraš na bok postavit, potem si mora pa z rokicami pred sabo pomagat, da se dvigne.

Aha, pol delam prav. Očitno še ne kapira.user posted image Trudi se pa ko norc.

Dudiuser posted image

Blue, kako lepo sedi!user posted image

clock-img

26.11.2009, 11:37

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Moja mami jo ima. Žal je nimam pri sebi. Kaj si pa sanjala?

Tubby, pejt rajš na sprehod. Bo večji efektuser posted image

clock-img

26.11.2009, 11:38

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image

O pozdravljena Blue, kako lepo že samostojno sedi user posted image user posted image user posted image

ja tkole sedi samo če je kej interesantnega pred njo... če ni pa nč se pa kr nazaj meče

clock-img

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

le zakaj te to zanima user posted image user posted image user posted image jz pa vem jz pa vem user posted image user posted image

clock-img

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Tubby sem na Viču v ZD.
Jaz sem drugače iz Šiške ( zdaj živiva v Trnovem), pa sem jezna zato, ker je bila hiška kar ugodna pa še znan okoliš. Jaz bi šla tud pod Šmarno, sam mojmu ni preveč všeč, se mu ne da vozit.user posted image

clock-img

26.11.2009, 11:39

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

babe.....tazga sexa pa ze doooooooolllllggg neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ne pomen to denar???

< Sporočilo je popravil KatMat -- 26.11.2009 11:41:24 >

clock-img

26.11.2009, 11:40

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Aha, pol delam prav. Očitno še ne kapira.user posted image Trudi se pa ko norc.

Dudiuser posted image

Blue, kako lepo sedi!user posted image

Naš se tud trudi sam  vsest. Sam očitno še ni dost močen, ker tud ko ga posedem, naprej pade.

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ajetam, kuhalnica pa bo!user posted image

clock-img

clock-img

tubby

pencil-img

858

[/quote]

Tubby sem na Viču v ZD.
Jaz sem drugače iz Šiške ( zdaj živiva v Trnovem), pa sem jezna zato, ker je bila hiška kar ugodna pa še znan okoliš. Jaz bi šla tud pod Šmarno, sam mojmu ni preveč všeč, se mu ne da vozit.user posted image
[/quote]

Pa sej to je blizu pa še avtobus pelje, joj jaz sm z eno nogo že tam user posted image

clock-img

26.11.2009, 11:41

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Drage moje

reklama iz Hoferja, se gremo grebst-take cortkane stvari za naše male????
al pa posteljnina za naše drage iz satena user posted image da ne bojo sm otroci na prvem mestu
sej sje je za uprašat a sploh rabjo??? al nos tok s temi reklamami zasvojijo da mormo kupovat-ker mislmo da se izplača pol pa dvakrat oblečejo user posted image

sm gledala na netu pa ni posteljnine...mi lahko poveš mere kakšne so??

clock-img

26.11.2009, 11:41

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

babe.....tazga sexa pa ze doooooooolllllggg neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj bi jaz dala za take sanje!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem