writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 6. del

clock-img

13.11.2009, 07:36

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

zdele kar nekej tavam...
Maja še spi, pa mi je dolgčasuser posted image user posted image Ma sej grem res rihtat.

Ful lepo da si šla k Pokici! A se že poznata od prej al kako?

Ne user posted image minimonkeya sem ji prodala, ker se J. noče v našem nosit, pa bi ji ga mogla poslat, potem so pa na hitro zvedeli da pridejo, sem rekla da je pa brezveze. Tko da sva se včeri slišale, samo se ni oglasila, sem misla pustit pri vratarju, ampak so rekli naj grem kar gor. In sva se videli za 2 minuti user posted image

clock-img

13.11.2009, 07:38

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Aja, lepo. Upam, da bo Anej užival v vrečiuser posted image Ti si pa res dobra kolegica user posted image

A gremo danes na kofe že dopoldan? Pliiis, bi mal čvekala z vamiuser posted image

clock-img

13.11.2009, 07:58

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Bedele sva d 1h-3h. Ne vem kaj jo je pičl, ampak bla je polna energije. Bi se kr pgvarjala, pa valila po pojstli. Sm jo komej uspavala nazaj.

Je pa začuda dons že zjutri sonček v Ljubljani. 

clock-img

13.11.2009, 07:59

clock-img

Anonimen

jutro!

petek 13.!
danes moram samo še od tipa, ki sem mu prodala avto, dobiti en papirček... "nov" avto pa nas bo počakal še do ponedeljka... smo se odločili, da si na takšen lep dan ne bomo delali poslovuser posted image ... bom že počakala še tale vikend, saj ni tako hudo biti brez avta, če živiš v LJ in si na porodniškem.

FLASK_A prijetno selitev danes!

clock-img

13.11.2009, 08:01

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
jutro!
petek 13.!
danes moram samo še od tipa, ki sem mu prodala avto, dobiti en papirček... "nov" avto pa nas bo počakal še do ponedeljka... smo se odločili, da si na takšen lep dan ne bomo delali poslovuser posted image ... bom že počakala še tale vikend, saj ni tako hudo biti brez avta, če živiš v LJ in si na porodniškem.

hvalauser posted image

Ni nobena za kofe v Supernovi danes?

clock-img

13.11.2009, 08:04

clock-img

lake

pencil-img

3955

Prej kak sprehod Flaška. 

clock-img

13.11.2009, 08:09

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jutro!
petek 13.!

hvalauser posted image

ja a se ne dobimo danes???user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 13.11.2009 8:12:03 >

clock-img

13.11.2009, 08:10

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Aha. Pol grem pa sama v šoping. Bo zmanjkalo mleka, plenic... Osebne grem narest... Lepo se imejte!

clock-img

13.11.2009, 08:11

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jutro!
petek 13.!

hvalauser posted image

ja a se ne dobimo danes???

Zvečer je miting, ja. Jaz sem mislila zdaj, dopoldanuser posted image

clock-img

13.11.2009, 08:13

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jutro!
petek 13.!

hvalauser posted image

ja a se ne dobimo danes???

Zvečer je miting, ja. Jaz sem mislila zdaj, dopoldanuser posted image

a ne ob 16ih????ma zdele sem pa cist zmedena....dudi je rekla ucer ob 16ih

clock-img

13.11.2009, 08:13

clock-img

Anonimen

Oskar je danes še doma ostal... bomo tudi mi kmalu šli lovit sonček! (pa v mečkatorju so danes trojne pikeuser posted image )

clock-img

13.11.2009, 08:14

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

JUHU JEST MAM ZE KURNIK V FV!!!!!!!!!

clock-img

13.11.2009, 08:22

clock-img

majana79

pencil-img

8822

kati, je ob 16, ampak zdej k je že zgodej tema, je to skor zvečer user posted image

clock-img

13.11.2009, 08:26

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Jaz razmišljam o sprehodu po Tivoliju, mogoče do mesta. Neki bi šla v muellerja pogledat, samo me je groza njihovega lifta.

clock-img

13.11.2009, 08:27

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no kje je zdej kaksna???

clock-img

13.11.2009, 08:30

clock-img

lake

pencil-img

3955

Kati, a si spet zmedena, to je znak nosečnosti. user posted image Ja se dobimo popoldan, ampak Flaška se je hotla še dopoldan. 

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

no kje je zdej kaksna???

Sori, Katmat ker te medem. Ob 16h se dobite, jaz sem pa samo vprašala če je katera že prej za kavico. Uf, sem mojster kompliciranja in povzročanja zmedeuser posted image Oprosti user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

kati, je ob 16, ampak zdej k je že zgodej tema, je to skor zvečer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

dobro jutro,

mi smo tudi kar nekaj cmivkali ponoči.

clock-img

13.11.2009, 08:32

clock-img

Anonimen

ops, pa položnico za brezposelne moram plačat...meni se tako smilijo ti ljudje, še bolj pa tisti, ki hodijo v službo, za osem ur, za 500 eur, pa nekaterim niti prispevkov in zdravstva ne plačujejo...meni je to res prav krimininal in bi morali take ljudi zapreti..user posted image

clock-img

13.11.2009, 08:42

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Jaz razmišljam o sprehodu po Tivoliju, mogoče do mesta. Neki bi šla v muellerja pogledat, samo me je groza njihovega lifta.

Joj tist lift... 20 minut porabiš za eno stvar, ker ga 10 minut čakaš... user posted image Če prideš, gremo lahko skupaj?

clock-img

13.11.2009, 08:42

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Kati, a si spet zmedena, to je znak nosečnosti. user posted image Ja se dobimo popoldan, ampak Flaška se je hotla še dopoldan. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2009, 08:43

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ops, pa položnico za brezposelne moram plačat...meni se tako smilijo ti ljudje, še bolj pa tisti, ki hodijo v službo, za osem ur, za 500 eur, pa nekaterim niti prispevkov in zdravstva ne plačujejo...meni je to res prav krimininal in bi morali take ljudi zapreti..user posted image

Mi je pa sploh dobili nismo... user posted image A to je RK pošiljal?

clock-img

13.11.2009, 08:43

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no kje je zdej kaksna???

Sori, Katmat ker te medem. Ob 16h se dobite, jaz sem pa samo vprašala če je katera že prej za kavico. Uf, sem mojster kompliciranja in povzročanja zmedeuser posted image Oprosti user posted image

ni panike...bi ti prsla jaz druzbo delat ampak moram sibat v cerknico

clock-img

13.11.2009, 08:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Mi je pa sploh dobili nismo... user posted image A to je RK pošiljal?

plačaš lahko RK ali Karitastu, sta dve položnici prišli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem