writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 6. del

clock-img

16.11.2009, 12:18

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tubby, a je zdaj vse vredu? Lepo diha?

Punce, če katero zanima- slikce so v albumu. Bolj za lušt... user posted image Sem še komentarje dodala, da veste katera soba bo čigava.

clock-img

16.11.2009, 12:19

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Zakaj se dete vedno zbudi, ko se lotim resnega dela?

A si šla jest? user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 12:21

clock-img

tubby

pencil-img

858

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tubby, a je zdaj vse vredu? Lepo diha?

Punce, če katero zanima- slikce so v albumu. Bolj za lušt... user posted image Sem še komentarje dodala, da veste katera soba bo čigava.

ja, sej pol sm ga dvignla mu dve ampule fiziološke zlila not je šlo ful ven... tako pa še mleko je pil in čez kako uro lepo nazaj zaspal.

Sem je hitr utrujen in zaspan, pa nosek mu ful nagaja...sej še meni danes. Res čist sm fuč, kar švoh pa težko razmišljam..
Treba vitaminčke papat pa se naspat a ne?

clock-img

16.11.2009, 12:23

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ja itak, če pa si imela tako noč...user posted image

clock-img

16.11.2009, 12:24

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Flaši, zakaj jst nč ne vidim? Slik mislim, ne nasploh.

clock-img

16.11.2009, 12:25

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

flaska jaz ne najdem slikic

clock-img

16.11.2009, 12:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kolkr jaz vem je zaenkrat samo hlev za kravice in kurnik za kokoške user posted image

pa rožice

kaj je za rožiceuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

ah dej maja,.. zate in za leelo vem da prideta,... ,...druge bolj štrajkajo,... ...

tamala spi, čas namenjen učenju se izgublja pred računalnikom...ah ja... sej bo sej bo

a veš kaj jaz tud zmeraj pridem...samo zdaj nisem ko je mel maj vnet ušesekuser posted image

clock-img

16.11.2009, 12:27

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image
ni slik? meni jih vredu kaže. A nosečko pa lahko vidite? Album je tu na RR drugače...

clock-img

16.11.2009, 12:28

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Mi smo ŽE nazaj iz plavanja... Me ima da ne bi šla več, al pa naj gresta sama. Spet je bil utrujen in je jokal, ker je hotel spat. Sploh ne vem kdaj naj bi hodili, da bi bilo ok user posted image

flaska
, jst tut ne vidim user posted image

clock-img

16.11.2009, 12:28

clock-img

majana79

pencil-img

8822

nosečka se vidi...

clock-img

16.11.2009, 12:30

clock-img

BBAJA

pencil-img

243

Dan,
J.je končno zaspal tko,da mam končno mal časa,k drgač moram bit skos zraven njega in ga obračat iz trebuščka na hrbet(se nonstop obrača,nazaj pa še ne zna,pol pa kliče na pomočuser posted image ).Drgač smo pa uživali v vikendu,je blo prav fino,smo šli v Lj.k moji sestri na obisk.
Sm slišala,da imajo v Rutarju baje neko znižanje,pa me zanima,če katera kaj ve-mi namreč iščemo kotno sedežno garnituro,a mislte,da bi se splačal it pogledat,al nej raj pičmo v Ikeo?

clock-img

16.11.2009, 12:31

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Aha, zdaj pa je. Ful mi je všeč, tako svetlo, zračno zgleda user posted image Al je pa to samo zato, ker imam pri nas občutek utesnjenosti user posted image

clock-img

16.11.2009, 12:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mi smo ŽE nazaj iz plavanja... Me ima da ne bi šla več, al pa naj gresta sama. Spet je bil utrujen in je jokal, ker je hotel spat. Sploh ne vem kdaj naj bi hodili, da bi bilo ok user posted image

flaska
, jst tut ne vidim user posted image

se spomnim s T....to je bila celo kolobocija, tako da zdaj me ne privlači več takšno nujno ''čofotanje''. Gremo takrat ko nam paše, pa če vmes zaspi, pač zaspi.

clock-img

16.11.2009, 12:33

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Flaška...in kje je lov rum? Skrivaš ane?

clock-img

16.11.2009, 12:34

clock-img

Anonimen

v soboto sem malo gledala cene izdelkov v avstriji - v mulerju. pa ni kakšne hude razlike. pri mleku morda 5 centov, pa še to sem ga pri nas zadnjič dobila v akciji in je bil še ceneje. ne vem, katera je že spraševala ? no, mi zagotovo ne bomo hodili gori nakupovat. se ne splača. pa še parkirnino moraš plačat, če si več kot eno notri. to je pa itak zelooo hitro.

clock-img

16.11.2009, 12:37

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

full lepo in najbolj mi je všeč barva Jakove sobice user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 12:43

clock-img

tubby

pencil-img

858

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

v soboto sem malo gledala cene izdelkov v avstriji - v mulerju. pa ni kakšne hude razlike. pri mleku morda 5 centov, pa še to sem ga pri nas zadnjič dobila v akciji in je bil še ceneje. ne vem, katera je že spraševala ? no, mi zagotovo ne bomo hodili gori nakupovat. se ne splača. pa še parkirnino moraš plačat, če si več kot eno notri. to je pa itak zelooo hitro.

jaz sem nekje vidla eno raziskavo o Novoalcu in je ogromna razlika. Mislim da vsaj za tretino cene. Upam da je res ker jaz bi rada šla po mleko??

clock-img

16.11.2009, 12:46

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Flaška...in kje je lov rum? Skrivaš ane?

Mizar jo delauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, punce, smo bili kar pridni čez vikenduser posted image

clock-img

16.11.2009, 12:55

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

dudika ne zamert, sej vem da ti zmeri prideš, celo večkrat kot jaz user posted image user posted image user posted image

Flaška.., fuuul dobra barva Jakatove sobe,...nasploh zgleda stanovanje zelo prostorno in prijetnouser posted image

od vremena se me prijemlje plesen .

clock-img

16.11.2009, 12:58

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

flaši, meni je tudi ful všeč. zelene res nisem pričakovala. Super je. Sam še fotke od love rooma čakam user posted image

clock-img

16.11.2009, 13:00

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

flaši, meni je tudi ful všeč. zelene res nisem pričakovala. Super je. Sam še fotke od love rooma čakam user posted image

A te je zbodla v oči, tale zelenauser posted image

Lov rum bo v dnevnem prostoru. Bomo predelili, da bosta imela čmrlja vsak svojo sobo in svoj mir. Za naju je itak vseen kje spiva, samo da so otroc' tihouser posted image

clock-img

16.11.2009, 13:02

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Zoja, malo avatar zamenjaj.. Da ne boš ob tem vremenu v mlaki sedelauser posted image Mogoče pa plesen gre.

Hvala za pohvale user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 13:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Zoja, malo avatar zamenjaj.. Da ne boš ob tem vremenu v mlaki sedelauser posted image Mogoče pa plesen gre.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 13:11

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Eto, dodala sem lov room- samo načrte... Pa predsobo. To je še v izdelaviuser posted image

clock-img

16.11.2009, 13:16

clock-img

Anonimen

user posted image FLASK_A imate kar dovolj prostora! a to boste v hiši? mi je všeč, ker je zunaj zelenicauser posted image
pa Jakova zelena sobica mi je tudi všečnauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem