Mornin'
Včeraj sva bila z Jakcem pri zobarju....hehe za cela dva zobka Drugače pa pestro, skoz se nekaj dogaja. Edino zvečer, ko gresta backa spat (tam okol 19.00), sem izžeta ko cunja. Utrujena in zaspana. čez dan gre, brez problema, imam energije. Edino zvečer sem pa čist preč. Tale teden. Sploh ne vem kaj je to. Ker načeloma imam vedno dovolj volje in energije kadarkoli.
Danes dopoldne je šel možek s turnimi, jaz pa popoldne nekam skočim še malo prešvicat. Jutri gremo pa smučat in tečt na Pokljuko. Je baje fajn pri Šport hotelu, ko je zraven sidro in povezava do krogcev. Pa še dopoldanska karta je 10 eur (in ne 25 tako kot v Kranjski Gori). Ker če se tamal 3 krat pelje je 25 eur too much.
IZVIRNO SPOROČILO: onur
Čebela prišla iz vrtca. Sem jo šla peš iskat. Je pa nekaj v zraku. V vrtcu se zbudila in tako pričela z jokanjem ter jokala celo pot domov. Pa še prav ji ni bilo, ker je nisem hotela nesti (ma je več ne morem, zaradi bebice). Potlej pa smo pogledale risanko, pojedel puding in je bilo ok. Nato je šla z nonotom futrat zajce, zdaj pa z nono gledat koze.
Včasih pride kak tak čuden dan, ko so sitni za pop. Ampak naslednji dan je ponavadi boljše. Pri nas se pa tale teden pozna, ko je po enmu mesecu spet v vrtcu. Popoldne je čist utrujen (se pozna, da je spet akcija skoz), pa spi v vrtcu manj kot doma in je čist zaspan, pa kr tak malo zasanjan mi deluje. Tudi v vrtcu še ni ta prav. No sej se bo spet počasi navadil
Se mi je pa včeraj prav zasmilil, ko me je zjutraj nagovarjal, če ga pridem iskat po zajtrku (meša obroke). hehe revež mali.... no sva se zdilala za po kosilu. Pa je potem doma ornk rundo odspal.
Bethany: ja smučarija je zakon. Je pa kr zasoljeno. Ampak tokrat je bilo zmerno, smo dali za apartma za 6 oseb, dobrih 500 eurov. Je bil malo nižji standard apartmaja, ampak za tist teden je čist vseeno. Raj imam to, kot pa 500 eur več in super opremo v apartmaju. Je pa drago....6 dnevna karta (+ smučarija v Madoni) je bila 190 eur. Pa recimo,da imaš dva otroka....800 eur sam za karte.... Ampak dobr....se ne splača računat. Kej si je pa tud treba privoščit.
govorilne ure: pri nas so enkrat mesečno. Dvoji starši so vabljeni vsakič, za dva je še prosto. Če ti termin ne ustreza se lahko dogovoriš drugače. Drugače pa lahko vsak dan na kratko se zmeniš. Ni problema. Sta obe odprti za komunikacijo.
trma: ne meče se ob tla, ampak tako ful se dere in cepeta. Pa tko 'piha'. hehe isto kot jest. Prov ne morem verjet. Res kot bi sebe gledala ko sem ful besna. Tepe včasih, včasih tudi kaj leti okoli. Ampak kakor pravite so napadi trme pri nas še blagi.
eno?: uporabljate kakšne kreme za okoli oči, za gubice? Men se zdi, da mi malo ratujejo.... sam ne vem od kjerga leta se to uporablja? No če ima katera kakšno kakovostno kremo naj pove....
drugo?: sej vem, da je bilo o zaščiti že nekaj napisanega.... ima kjera izkušnje oz. pozna katero, ki je uporabljala vaginalni obroček ali obliže?
Nič grem...Nody ni več zanimiv, mleko sta že spila...AKCIJA....
lp
K
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.