Mornin'
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Btw katja, maš pa očitno še kar mlado taščo, da še ni v menopavzi
mlada je...neki srednjega....50....ampak očitno še ima menstruacijo....Drugač je pa kr faca
vložki/tamponi: sem se med nosečnostjo čist odvadila vložkov. In sem bila zdej kar živčna, ko sem imela vložek in mi je vse ven teklo. Pa ponoči, ko sem mogla še vstajat... no sva se zmenila z dragim, da prve dni moje močne menstruacije on vstaja

Da imam vsaj ponoči vložke. Če dan imam tampone. Kupujem pa une od DMa ponavadi, razen ta najbolj velike od OBja, ker jih drugi proizvajalci nimajo. Vložke načeloma tudi od DMa.
Kjeri pa so nebeljeni tamponi? Od kjere firme? Sej verjetno bom po ceni vidla
plenice: jih še imamo. Ga dam zjutraj in zvečer na WC in lula. Pa v vrtcu jih tudi dajejo. Zdaj bomo še počalai, ko bo pa bolj toplo pa probamo brez.
Muller: hehe jest še tudi čakam, da ga nardijo v Kamniku ali Domžalah...hehe sem VELIK optimist. No sem pa zdaj veliko v DMju. So mi tudi všeč njihovi izdelki....dobri in ugodno.
Eno?: Katere risanke še gledajo vši malčki? Pri nas Nody ni več tako zanimiv, tako da moram kaj drugega nabavit..... Pujsa pepa, Bacek Jon, Tomažek,....?
Greste kam za tale kratek dopust? Jaz sem malo gledala Kransjko goro, pa je vse zasedeno oz. če je še kaj frej je dragoooo. Pa še včeraj sem nam je eno kosilo vrinilo v nedeljo, tako da očitno bomo hodili na enodnevne izlete... tud super. Pa upam na kakšno varstvo otrok, da bova lahko z dragim na turno šla.
Lep petek...danes bo očitno že dopoldne sonček
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.