Mornin'
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Pa še malo heca: Kako zgleda dolenjsko smučanje: Smuk v gostilno in slalom ven
hehe tale je pa dobra
Kako se je imela mami na dopustu?
baby tv: sem gledala, mi ga pa nimamo
onur: Pri vas delate olivno olje, če se prav spomnim? Tudi kakšn literček za prodajo?
Vodni park Bohinj: v bazenih še nisem bila. Bila sem v savni, ki je super. Pa tudi svetovali so nam naj takrat ne gremo notr, ker je gužva. Da bo sicer kmalu večerja in se bo mogoče spraznilo. Ampak ne vejo... no ampak ker smo bile tri mamice z zrihtanim varstvov smo vseeno šle in gostje so šli res na večerjo, tako da ni bilo gužve. Bazene pa sprobamo enkrat v slabem vremenu in ne med počitnicami.
Picerija Ema Srednja vas: SUPER je. Mi smo bili v soboto. Pice so dobre in ugodno. Čevapi pa ne tolk ugodno ampak mnjamiiii. Špikani.
Tele mini počitnice smo maksimalno izkoristili. V petek sem z Jakcem skočila tukaj na en kucelj. Pravo pomladansko vreme. V soboto smo šli na Pokljuko, je Nace smučal, potem sem malo tekla, pa sankanje. Nato kosilo v Emi in kavica pri sestrični v Bohinjski Bistrici. V nedeljo dopoldne družinski izlet na en kucelj s kolegi, potem family kosilo. V ponedeljek sva šla z dragim na turno smuko. V torek pa Rateče, sva tekla na smučkah in potem Kranjska gora, kavica in igrala. Super vreme povsod.
Hvala za ideje risank. Nody ga trenutno ne zanima več....tko da bi rada kej drugega našla. Za kakšnih 10 minut včasih paše. Zato bi pa Jakec lahko skoz gledal Nodya
Danes grem pa z eno kolegico na Šmarno goro. Sem končno najdla eno mamico, ki tudi športa. Ne da se mi skoz tukaj po ravnem okol sprehajat in kofetkat. Enkrat na teden je čist dost
Uživajte maksimalno!
K
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.