IZVIRNO SPOROČILO: poli*
Glede plačila vrtca pa piše samo, da se upošteva povprečni neto mesečni dohodek na družinskega člana (vse napisano zelo skopo)... in ker vemo, da so ravno tako do sedaj upoštevali vse dohodke, kot za izračun OD sem skoraj prepričana (pa ne me prijeti za besedo), da bodo gledali vse kar je napisano 2 sporočili višje.
Po moje pa ne. Na vzorčnem obrazcu v rubriki znižano plačilo vrtca ni navedeno, kaj vse moraš izpolnit, medtem, ko pri ostalih(OD itd...) pa je navedeno, katere rubrike moraš izpolniti. Očitno bo ostalo tako kot je glede vrtca, le da se bo gledal neto, kar se meni zdi bolj pravično.
No, pa še en dober dan od mene!

(čeprav tale megla ni prav nič vzpodbudna).
Podaljšan vikend je pri koncu in jutri je že mali petek, hehe. Mi smo se za praznike bolj doma držali, smo sicer nameraval it v Novo mesto, ampak so moji nekaj bolni. Vreme je blo žal bolj klinčevo, smo pa sončni ponedeljek izkoristili in šli na Bled (itak je 20 minutk stran od nas), smo si privoščili kremšnite, kavico, sprehod ob jezeru in "pohod" na grad.
Me je pa na halloween presenetilo, ker so nam otroci zvonili in fehtali "a mate kej za noč čarovnic?" Mislim, nismo Amerika in imamo pust za take stvari, ali pa sem 100 let za leseno žlico? Nimam nič proti bučam, metlam, čarovnicam, ampak na naših tleh se za pusta hodi po hišah, a ne?
Pa moram Daria pohvalit, da si zadnje čase nič več glede hrane ne izmišljuje. Zadnjič me je prijetno presenetil, ko je jedel joto, razen za kislo zelje je rekel, da so špageti malo kisli

Tudi meso je začel bolj jesti, ker prej je jedel le mletega, zadnjič je pa pol mojega svinjskega kotleta pojedel (zanj ga pa nisem imela, ker sem tako mislila, da ga ne bo jedel). Včeraj pa smo imeli pečenice, zelje in matevža, pa je prav s slastjo jedel pečenico. Upam, da tako ostane, si vsaj ne bom več glave razbijala z vprašanjem, kaj za božjo voljo naj skuham, da bi tudi mulc jedel
Drugače pa je še vedno v plenicah, včasih se vsede na kahlico in wc, ampak lula pa ne notri. Tudi če pripravim spodnje gatke, začne kričati, da hoče plenico, eh, kaj moremo. Ponoči se pa tako polula, da moram vsak dan menjat posteljnino in pižamo...
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 2.11.2011 11:03:29 >