Dobro jutro. Ekola, kavica, voda in rogljiček. Pri meni sta šla kavica in rogljiček že mimo. Vstala 6.10, mala in možek pa par minut za mano. Ja ni kaj. Jaz sem že na delu. Tamalo bo pa možek porihtal za v vrtec.
no zadnjič nas je onur okarala,pa je zaleglo le za nekaj dni,sedaj pa že celi dan nobene,tudi kavice ni nobena kuhala,kam ste pa res vse zginle?
Zdej sem pa tudi jaz zatajila.

Ma med vikendom nisem bila 'in', ker sem bila pri mojih starših in tam nimam interneta. No smo bili vsi trije za vikend tam, le možek je šel en dan vmes v nočno in nato prišel popoldan nazaj (ko se je doma naspal). Smo pa bili pri naših, ker smo v sosednji župniji imela z možekom pripravo na crkveno poroko. Pa še ta vikend sedaj, ki pride jo imava. Ja, se misliva še crkveno poročit, civilno je že mimo.
Drugač pa nič kaj novega. Petja se dere kot nora, ko ji kaj ne ustrežeš, no ma mamica pa ostane mirna in počaka, da se zdere. Mi je pa ta lumpika danes zjutraj popisala po kuhinjski omari z navadnim svinčnikom. Ga je videla v moji torbi in ajde na delo.